Jis buvo nepaprastas savo paprastumu. Jam mirus krikščioniškas pasaulis neteko TĖVO. Liūdžiu ir uždegiau žvakutę.

Man labai skauda širdį, kad netekom tokio didžio ir kartu labai paprasto popiežiaus ir tiesiog žmogaus. Jo indėlis pasauliui ir kiekvienam iš mūsų yra beribis.
Tegul Jis ilsisi ramybėje.
Tegul Jis ilsisi ramybėje.
Apie šio didžio žmogaus mirtį sužinojau per vieną TV kanalą rusų kalba..ten, tiesiogiai iš Vatikano pranešė, kad popiežius mirė prieš 20 min. (buvo kažkur 23.10 Lietuvos laiku), iškart įjungusi LTV pamačiau, kad ir lietuviai tai jau žino 
Verkiau vakar...graudžiai graudžiai verkiau...žinau, kad žmogus išėjo, žinau, kad taip sumažintos jo kančios, bet man vis vien be proto gaila....
Tegu ilsisi ramybėje..

Verkiau vakar...graudžiai graudžiai verkiau...žinau, kad žmogus išėjo, žinau, kad taip sumažintos jo kančios, bet man vis vien be proto gaila....
Tegu ilsisi ramybėje..
QUOTE(jėga @ 2005 04 03, 15:46)
Manau, kad ne pats tinkamiausias laikas tokiom kalbom ir ginčam. Geriau pabūkim tyloje ir apmastymuose.
tai kad as ir nenorejau daigua pletoti to, tiesiog pasakiau ir tiek

na man tikrai atrodo kad mama lietuve buvo...reiks dar karta pasiklausineti

QUOTE(Ramunita @ 2005 04 03, 19:58)
kox skirtumas kokia ta jo kilme? lenkai priprate,kad viskas ju-lietuva ju, vilnius ju, popiezius ju...popiezius buvo visu-tiek lietuviu, tiek lenku, tiek filipinieciu,tiek italu ir kitu...
o siaip tai as manau,kad ta tradicija raudoti mirusio gana keista-juk pagal biblija zmogus eina i roju-ten 100 kartu geriau nei cia. ir kai mirstazmogus sakoma,kad paliko asaru pakalne...
o siaip tai as manau,kad ta tradicija raudoti mirusio gana keista-juk pagal biblija zmogus eina i roju-ten 100 kartu geriau nei cia. ir kai mirstazmogus sakoma,kad paliko asaru pakalne...
Skirtumo jokio (bent man), tiesiog nieko blogo norėti tai (ir išvis kuo daugiau) žinoti apie dūšiai artimą žmogų. Ir čia nekalbama apie jokį savinimąsį pagal tautybę. Man asmeniškai gražu, kad toks didelis žmogus turi šaknų ir mūsų žemėje. Tik tiek...
Dėl tradicijos raudoti mirusio kažkas jau rašė - verkiam ne todėl, kad kažkas eina į rojų. Verkiam todėl, kad to gražaus žmogaus nebėra tarp mūsų

Išėjo, bet spėjo tiek daug padaryti...Atliko savo misiją, nebuvo sustabdytas pusiaukelėje, mums paliko tiek šviesos, liudijimų savo knygose, enciklikose, pamoksluose, kelionėse, darbuose, maldoje, bendravime, ir tai svarbiausia
Džiugu, kad toks Žmogus buvo, ir liūdna, kad kitam Popiežiui greičiausiai bus labai sunku jam prilygti...

Kolkas negaliu apsiprasti, kad Jo nebebus
Tai buvo Žmogus iš didžiosios raidės, atlikęs savo misiją žemėje ir ramiai išėjęs iš jos. Liūdna, kad Jo nebebus tarp mūsų

Popiežius Jonas-Paulius II išties buvo nuostabus žmogus ir ganytojas, visada spinduliuojantis šviesa ir tikėjimu
Kai išgirdau apie jo mirtį, taip suspaudė širdį, nors ir žinojau, kad greitu metu jo neteksime, bet vistiek labai labai liūdna
Bet iš kitos pusės džiugu, kad baigėsi jo žemiškos kančios ir jis susitiko su Aukščiausiuoju
Manau, kad netekome didžios asmenybės, kuris sugebėdavo pritraukti tiek tikinčiųjų ir ne tik
Juk nei vienas bažnyčios atstovas, politikas ar kitoks visuomenės atstovas nesugebėdavo pritraukti tiek žmonių kiek jis, o ypatingai jaunimo
Šiandien jo garbei būtinai uždegsiu žvakelę

Kai išgirdau apie jo mirtį, taip suspaudė širdį, nors ir žinojau, kad greitu metu jo neteksime, bet vistiek labai labai liūdna

Manau, kad netekome didžios asmenybės, kuris sugebėdavo pritraukti tiek tikinčiųjų ir ne tik

Šiandien jo garbei būtinai uždegsiu žvakelę

Mane irgi ši žinia sukrėtė tarsi būtų miręs artimas žmogus. Aš užaugau su šiuo Popiežiumi. Gaila skirtis
bet žinau, kad Jis globos mus iš aukšybių...
Pas mane dar ir šiandien dega žvakė...

Pas mane dar ir šiandien dega žvakė...