Įkraunama...
Įkraunama...

Popiežiui Jonui Pauliui II atminti

Tikrai sujaudino jo mirtis, jauti, kad praradai kazka labai svarbaus. Nemaciau jo is arti, negirdejau jo gyvai, neprisileiciau prie jo, negavau jo palaiminimo, bet vis tiek jis man artimas. Tai - iskiliausias praejusio amziaus zmogus, visa savo gyvenima pasventes gerio, meiles ir tikejimo nesimui pasaulyje.
Liudziu kartu su visais heart.gif
Atsakyti
Mes verkiam, tik iš gailesčio sau. Mums liūdna, kad šalia nebus tokios stiprios, nuoširdžios asmenybės sad.gif . Verkiau ir aš, ir dabar susigraudinu pagalvojus apie Jį.
Labai abejoju, ar kitas popiežius bus toks artimas milijonams žmonių visame pasaulyje.

Žinau, kad jis dabar susitiko su Dievu, jam ten bus daug geriau nei buvo pas mus, žemėje, iš ten galės globoti mus heart.gif .
Atsakyti
Lai zemele buna jam lenga, dulke gimei dulke virsi ir nesvarbu kas jis. Lai ilsis ramybeje+ Musu namas gedi jo visas, iskelem juoda veleva ir jin bus kol palaidos popieziu +
Atsakyti
tuo metu, kai POPIEZIUS mire, as sedejau lauke su gerais draugais ir kaip tik apie ji snekejom unsure.gif , kad jis jau guli mirties patale ir gali bet kada mirti..ir staiga isgirdom baznycios varpu gaudesi... unsure.gif cry.gif ...tik tada supratom, kad sis nuostabus zmogus mus paliko, taciau jis visuomet liks tukstanciu zmoniu sirdyse...
P.S. svajojau, kadaise nuvykti i Vatikana ir pamatyti ji gyvai, taciau tai liks, kaip ir daugeliu zmoniu neigyvendinama svajone... verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Amžiną Jam atilsį... Mano širdy Jis liks viena šilčiausių ir tauriausių asmenybių...
Atsakyti
Sudrebėjau nuo šios nuotraukos šilumos...toks Žmogus buvo...

user posted image

Atsakyti
Sekmadieni ryte vaziavau is Italijos per Lenkija. Is pradziu nesupratome, kodel tiek daug veliavu ir su juodais kaspinais. Ant kiekvieno namo kabejo Lenkijos ir Vatikano veliavos. Net daugiabuciu balkonuose buvo veliavu. Prie baznyciu ant zemes klupojo mases zmoniu...........
Tik ieje i degaline pamateme laikrascius, per TV rode misias - tada ir supratome kas ivyko............

Tai kas vyksta dabar Romoje - tai byloja, kaip zmones gerbe ir mylejo Popieziu, tai didziule netektis............
Atsakyti
Jau kelinta diena nešiuojusi širdyje jausmą, lyg būčiau netekusi artimo žmogaus. Ir dėkoju Dievui už tai, kad pasitaikė laimė prieš dvejus metus patekti pas jį į audienciją, ne masinę, bet tokią, kur mums leido prisistatyti ir pasakyti, iš kur esi. Kai pasakiau savo vardą ir kad esu iš "Wilno", jo veidas nušvito, ir jis taip gražiai lietuviškai pasakė: "O, Vilnius..." Nuotraukas iš tos akimirkos saugau kaip brangiausią pasaulyje dovaną.
Atsakyti
Popiežiaus mirtis sukrėtė visą pasaulį.Žmonės plūsta iš visų pasaulio kampų,kad su Juo atsisveikint,o kai kurie tuo naudojasi,kelia viešbučių ir maisto kainas.Tai kam tada ta "pakazūcha" - oi kaip gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuki: 06 balandžio 2005 - 13:43
Nuostabaus žmogaus atminimas lieka gyvas širdyje visam gyvenimui... Tikiu, kad žvelgdamas iš dangaus, jis taip pat šiltai ir nuoširdžiai šypsosi... Namuose sudeginau žvakutę jo sielai...
Atsakyti
Nors dabar jau 21-as amžius, bet aš nemačiau TOKIO šviesumo žmogaus, ir nežinau, ką būtų galima prie Jo pastatyti, su kuo JĮ sulyginti, tikriausiai tik su pačiu Dievu. Kiek aš gyvenu tik jie vieną Didijį dvasininką težinojau, ir negaliu įsivaizduoti, kas pakeis Jo vietą, man Jis prilygsta pačiam Dievui.
Atsakyti
Kviečiu visus norinčius sudalyvauti, mano manymu, labai kilniame ir prasmingame projekte, skirtam Šv. Tėvui atminti http://www.religion.lt/
Atsakyti