Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški filmai

Ieškau ' Maža išpažintis ', ir visų lietuviškų filmų. Labai jais susidomėjau. smile.gif

Iš kur Jūs siunčiat juos? Gal internete yra ( man patogiau būtų ) ?
Atsakyti
QUOTE(Želė @ 2008 05 30, 19:56)
Ieškau ' Maža išpažintis ', ir visų lietuviškų filmų. Labai jais susidomėjau. smile.gif

Iš kur Jūs siunčiat juos? Gal internete yra ( man patogiau būtų ) ?

Maza ispazintis atsisiunciau per dc++, dar galima per emule, bet ten labai ilgai kol gali parsiusti..
Atsakyti
Siunčiuosi per DC++ "Miškais ateina ruduo" ir žiūrėdama tvarkysiuos, nes kitaip negaliu prisiversti, liūdna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite A. Griciaus "Palanga", Keturakio "Amerika pirtyje" ar Žaldokynę? LAAAAAAAAAAAAAAbai reikia. O gal žinote iš kur būtų galiam parsisiūsti?
Atsakyti
Visos temos neskaiciau, gal kas ir minejo jau, lrt.lt yra nuoroda Fondas, ja paspaudus atsiranda paieskos nuoroda ir, ivedus duomenis, kai ka galima perziureti internetu. dar ne visi kuriniai yra tame fonde (beje, jis vadinasi "Aukso fondas"), irasai kaupiami pamazu, ju vis daugeja. taigi, ideja, manau, super, bet dar ne iki galo igyvendinta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2008 09 19, 21:32)
Visos temos neskaiciau, gal kas ir minejo jau, lrt.lt yra nuoroda Fondas, ja paspaudus atsiranda paieskos nuoroda ir, ivedus duomenis, kai ka galima perziureti internetu. dar ne visi kuriniai yra tame fonde (beje, jis vadinasi "Aukso fondas"), irasai kaupiami pamazu, ju vis daugeja. taigi, ideja, manau, super, bet dar ne iki galo igyvendinta...  ax.gif

O čia tai geras bigsmile.gif neseniai atsirado, bet kokių įrašų yra
Atsakyti
Lietuviški filmai yra tokie gan savotiški. Gal kad mes įpratę žiūrėti ne savą kiną?:)Yra įdomių filmukų naujai sukurtų, kuriuose vaidina lietuviai aktoriai, bet nemanau, kad jie kiekvienam yra priimtini:)O kokių yra tikrų legendinių lietuviškų filmų?Žinau tik "Tada Blindą" ir "Dievų mišką"..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurora007: 10 sausio 2009 - 20:25
QUOTE(Airona @ 2008 09 19, 21:32)
Visos temos neskaiciau, gal kas ir minejo jau, lrt.lt yra nuoroda Fondas, ja paspaudus atsiranda paieskos nuoroda ir, ivedus duomenis, kai ka galima perziureti internetu. dar ne visi kuriniai yra tame fonde (beje, jis vadinasi "Aukso fondas"), irasai kaupiami pamazu, ju vis daugeja. taigi, ideja, manau, super, bet dar ne iki galo igyvendinta...  ax.gif

Aciu uz info...Reiks pasinaudot..Taip norisi perziuret tuos senus filmus...Jauciu jiems nostalgija... ax.gif
Atsakyti
Man "Vaikai iš Amerikos viešbučio" super filmas, gal kas gali pasiūlit, kokį kitą panašų biggrin.gif
Atsakyti
Žinau tik 3 lietuviškus filmus: Dievų miškas, Paskutiniai Bremeno muzikantai, Balkonas.
Visai neblogi jie manau...wink.gif
Atsakyti
kolekcioniere man patiko. per kazkuri kanala rodys, per lnk lygtais. geras filmas
Atsakyti
Taip, geras savaitgalis bus su lietuviškais filmais."Vaikai iš amerikos viešbučio", "Kai aš buvau partizanas", "Kolekcionierė".
Man vieni geresnių yra "Maža išpažintis", "Riešutų duona", hmm dievų miškas kine patiko per TV prastokas pasirodė, "vienui vieni" irgi pirmąkart neblogai, antrąkart žiūrint nekas. Kai buvau maža "dvynukės" patiko. Na dar aišku keistuolių teatro kūryba, bet kažkodėl šių filmų nepriskiriu visų Lt filmų kategorijai, tai lyg ir atskira šaka 4u.gif
Atsakyti