Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški filmai

QUOTE(samrasa3 @ 2006 05 03, 22:40)
taip aš irgi labai pasiilgstu lietuviškų filmų , neseniai rodė Vilių Karalių tai žiūrėjau  visą , o mano vyras stebėjosi kaip čia man gali būt įdomu blush2.gif

Taip lietuviski filmai -jega . Bet mes atradome , kad galima is emules atsisiusti . Tai jau atsisiunteme RAUDONMEDZIO ROJU < RIESUTU DUONA < KAIMYNUS <TADA BLINDA . Ir dar vis ieskime ko nors , bet kolkas nerandame.
Atsakyti
oooiiiii
Atsakyti
QUOTE(Pepyte @ 2006 05 04, 19:01)
Taip lietuviski filmai -jega . Bet mes atradome , kad galima is emules atsisiusti . Tai jau atsisiunteme    RAUDONMEDZIO ROJU    < RIESUTU DUONA < KAIMYNUS  <TADA BLINDA    . Ir dar vis ieskime ko nors , bet kolkas nerandame.

Ooo, dėkui, einu ieškoti... labai noriu pamatyti smile.gif
O kai ieškau, tai su lietuviškom raidėm ar ne?

Gaila, aš tiek mažai lietuviškų filmų mačiau... maža dar buvau, kai visus jūsų vardijamus rodė. verysad.gif
Atsakyti
Lietuviškus filmus vėl rodo LTV thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri atsimenat apie Galvūzą blush2.gif Vis galvoju , bet nieko daugiau neprisimenu tik kaip vienas vaikas sakė Galvūzas, o tas atsako kam Galvūzas, o tau dėdė, ir dar šuniukas lygtai vardu bimbaliukas buvo, jei gerai atsimenu g.gif
Atsakyti
Kas pasakytu,kiek seriju yra Raudonmedzio rojus? 4u.gif Gal kas turi lietuvisku filmu ir noretu pasikeisti?Turiu:Maza ispazintis,Paskutiniai bremeno muzikantai,Elze is Gilijos,Tadas Blinda,Paskutine atostogu diena,Riesutu duona,Vienui vieni,Dievu miskas,Velnio nuotaka,Herkus Mantas,Miskais ateina ruduo,noreciau keistis jei kas kitokiu turi ax.gif
Atsakyti
Neperseniausiai per BTV rodė "Vaikai iš amerikos viežbučio" nuo vidurio peradėjau žiūrėt ir pačios pabaigos nebesulaukiau nes reikėjo išeit... taip norėčiau nuo pradžių iki galo jį pamatyt :mm:
Atsakyti
Matet kasnors "Zero"? Aisku, kas antras zodis keiksmazodis, bet siaip juokingas, apie narkomanus toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2007 03 26, 23:26)
Matet kasnors "Zero"? Aisku, kas antras zodis keiksmazodis, bet siaip juokingas, apie narkomanus toks biggrin.gif

bjauresnio filmo senai nemacius,aisku pavaizduota lietuviu kultura,man jis visai ne juokingas,tik bjaurus blink.gif
Atsakyti
man tai fajniausias Giminės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 27 kovo 2007 - 18:00
QUOTE(Heilė @ 2006 02 07, 10:43)
Dainos tai tikrai visiškai neatsimenu, bet vat langas su užrašu kažkokias atminties stygas suvirpina mirksiukas.gif (atrodo...)

ieškojau informacijos apie šios dainos ištakas ir aptikau jūsų diskusiją. Kiek pamenu, tas filmas vadinosi "Bendraamžiai", man ši daina iš karto asocijuojasi tik su tuo romantišku filmu, tik kad labai jau migloti prisiminimai liko apie jį... visai norėčiau pažiūrėti jį...
nežinau kiek tiesos, bet gandą girdėjau apie tai, kodėl jo nebekartoja - atseit per sausio 13-osios televizijos šturmą dingo šio filmo kopijos ir pan. blink.gif bet gal tai tik gandas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 03 27, 18:59)
man tai fajniausias Giminės smile.gif

man tai patinka sis filma tik dazniausiai pamirstu ji pasiziureti blush2.gif
gal ji is kai kur parsisiusti butu galima? g.gif
Atsakyti