Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški filmai

QUOTE(meridė @ 2007 01 17, 16:30)
O gal kuri atsimenat apie Galvūzą  blush2.gif Vis galvoju , bet nieko daugiau neprisimenu tik kaip vienas vaikas sakė Galvūzas, o tas atsako kam Galvūzas, o tau dėdė, ir dar šuniukas lygtai vardu bimbaliukas buvo, jei gerai atsimenu g.gif

jei gerai pamenu, tai tas filmas vadinas" diktantas be klaidų", pagal Petkevičiaus romaną "ko verkė pušys" ar kažkaip panašiai. gal maišau, bet kažkas panašaus atminty išlikę ax.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu emule galima rasti "Vaikus iš Amerikos viešbučio". neperseiausiai pažiūrėjau iki galo. Dabar labai norėčiau pamatyt "Mano mažytė žmona" smile.gif
Atsakyti
idomu butu paziureti daugiau lietuvisku filmu.kelis esu maciusi.tai turi kazka tokio sharmingo gal del to kad paciu lietuviu kurtas..tai miela ziuret ax.gif kazkaip kitaip i toki filma ziuriu...
Atsakyti
man patys pačiausi tai "Dvynukės" ir "Dvynukės ir dvynukai" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2007 08 20, 17:52)
Jei kam įdomu emule galima rasti "Vaikus iš Amerikos viešbučio". neperseiausiai pažiūrėjau iki galo. Dabar labai norėčiau pamatyt "Mano mažytė žmona" smile.gif

Dabar žiūriu, gražiai padarytas wub.gif wub.gif Ir tuo pačiu skaudu, kad tokios nesąmonės dėjosi schmoll.gif

Aš čia apie "Vaikai iš Amerikos viešbučio"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 11 kovo 2008 - 13:51
esu parsisiuntus riesutu duona tik niekaip nepaziuriu rolleyes.gif
Atsakyti
dabar norėčiau pamatyt "miškais ateina ruduo", gaila, kad lt filmų nėr kur pažiūrėt ax.gif parsisiųst ir nelabai randu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 28, 21:00)
dabar norėčiau pamatyt "miškais ateina ruduo", gaila, kad lt filmų nėr kur pažiūrėt ax.gif parsisiųst ir nelabai randu verysad.gif

yra šis filmas dc++
Atsakyti
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2007 08 22, 20:00)
man patys pačiausi tai "Dvynukės" ir "Dvynukės ir dvynukai" thumbup.gif

Apie dvynukes man labai patikdavo žiūrėt, kiek rodė, tiek mačiau wub.gif wub.gif wub.gif
galėtų vėl parodyt ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko filmas "Dievu miskas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ariete @ 2005 04 04, 12:13)
Kiekvieną sekmadienį vakare per LTV2 rodo lietuviškus filmus. Atkreipkit dėmesį wink.gif. Neseniai "Mano mažytė žmona" dar kartą pažiūrėjau. Man šitas filmas  thumbup.gif

Gaila, mums kolkas nerodo LTV2.. verysad.gif

QUOTE(gelmytė @ 2007 08 15, 13:17)
jei gerai pamenu, tai tas filmas vadinas" diktantas be klaidų", pagal Petkevičiaus romaną "ko verkė pušys" ar kažkaip panašiai. gal maišau, bet kažkas panašaus atminty išlikę  ax.gif

Aš manau, šio filmo nerodytų, nes galbūt ten šlovinamas socializmas,raudonoji armija ir pan. kaip ir daugelyje to meto lietuviškų filmų. Bet šiaip-tai sutinku, kad geri filmai buvo- ir vilius Karalius,ir čia mūsų namai, diktantas be klaidų ir kiti. thumbup.gif thumbup.gif

Labiausia norėčiau pamatyti "Eglė-žalčių karalienė" Tik nemoku nei parsisiūsti, nei kur ieškoti nžn. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės nestuke.gif aš tai jau kaip hobi įsitaisiau rinkti filmus biggrin.gif o dabar perėjau prie lietuviškų 1980m... bigsmile.gif gal kas žino iš kur gaut "mažytė mano žmona" ? 4u.gif
Atsakyti