Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški filmai

QUOTE(deirė @ 2006 02 06, 21:54)
Ačiū Žuve, bet, ne, vėl ne tai. Neradau tavo nuorodoje. Ten buvo nė vienai kategorijai nepriklausantis TVspektaklis (arba aš nemoku ieškoti). Dėl Paugio jau pradedu abejoti. Išvis pradedu manyti, kad susapnavau tą filmą blink.gif  blush2.gif

As kazkoki atsimenu, bet ar ne simtadienis vadinosi ? g.gif Visi su tom tarybinem uniformom, balionu daug atsimenu, daugiau lyg ir nikeo nepamenu, ten toks ale spektaklis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deirė @ 2006 02 06, 21:54)
Išvis pradedu manyti, kad susapnavau tą filmą blink.gif  blush2.gif

o kartais ten nėra tokio epizodo, kai ryte atsikelia mergina ir ant lango randa užrašyta "Labas rytas, saulute", o TV spektaklio pradžioje dainuoja taip "Ar išsaugosi mano meilę" ( kur dabar Rebelhed'ai perdainuoja) ?
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 02 07, 09:36)
o kartais ten nėra tokio epizodo, kai ryte atsikelia mergina ir ant lango randa užrašyta "Labas rytas, saulute", o TV spektaklio pradžioje dainuoja taip "Ar išsaugosi mano meilę" ( kur dabar Rebelhed'ai perdainuoja) ?

Dainos tai tikrai visiškai neatsimenu, bet vat langas su užrašu kažkokias atminties stygas suvirpina mirksiukas.gif (atrodo...)
Atsakyti
Taip, žinau, ką turit omeny. Ten pagrindinės dvi herojės: gerietė( Ditė atrodo), bet negraži tipo ir blogietė, bet graži ir vienas vaikinukas . Pats kūrinys vadinasi "Diskoteka", o spektaklį pavadino kažkaip kitaip atrodo. Pagrindinis veiksmas vyko mokyklos sandėly ar tai rusy. Na užsitrenkė ten durys jiems per diskaną, tai kilo baisus skandalas: neaišku ką ten veikė jaunimėlis užsirakinęs tongue.gif
Mes tą spektakliuką patys statėm 12 klasėj prieš šimtadienį. Dar teko man pačiai vaidinti , bet taip viskas išsitrynė iš atminties... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 07 vasario 2006 - 10:25
jei čia tikrai tas, tai mama neleisdavo vėliau nei 21 TV žiūrėt ir tik tą pradžią pamenu blush2.gif

Nors TV spektakliai ir nepriklauso pilnametražių filmų kategorijai, bet prisimenu, kad tikrai su malonumu žiūrėdavau sekmadienį per pietus: "Tartiufą", "Geismų tramvajų", "Don Kichotą" ir kt. Dar lyg ir penktadienio vakarais rodydavo, jei atmintis neapgauna
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 02 07, 10:30)
jei čia tikrai tas, tai mama neleisdavo vėliau nei 21 TV žiūrėt ir tik tą pradžią pamenu  blush2.gif

Tą spektakliuką rodė kokiais 1985 ar 1986 metais. Turbūt tik porą kartų... žinau, kad mokytojai gavo tą scenarijų vos ne per kraujus doh.gif Ir vėliau neberodė kažkodėl. Neatitiko tarybinių standartų gal unsure.gif
Atsakyti
o pamenat filma ''Egle žalčiu karaliene '' , kaip norečiau pažiuret ir vaikam turbut patiktu. Dar filmas '' Kunigo nauda velniai gaudo '' irgi idomus buvo lotuliukas.gif

QUOTE(gelmytė @ 2006 02 06, 21:35)
man irgi tas filmas labai patiko  thumbup.gif  ir Valentas, ir Rožytė ir legendinė Staliliūnaitės frazė: Juze, Juze, kam šovei?  biggrin.gif  tik turbūt, kad nepamatysim jau, nes neatitinka šių laikų politinės dvasios  biggrin.gif

O ta Rožyte vaidino Oželyte atrodo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 02 07, 09:57)
Taip, žinau, ką turit omeny. Ten pagrindinės dvi herojės: gerietė( Ditė atrodo), bet negraži tipo ir blogietė, bet graži ir vienas vaikinukas . Pats kūrinys vadinasi "Diskoteka", o spektaklį pavadino kažkaip kitaip atrodo. Pagrindinis veiksmas vyko mokyklos sandėly ar tai rusy. Na užsitrenkė ten durys jiems per diskaną, tai kilo baisus skandalas: neaišku ką ten veikė jaunimėlis užsirakinęs tongue.gif
Mes tą spektakliuką patys statėm 12 klasėj prieš šimtadienį. Dar teko man pačiai vaidinti , bet taip viskas išsitrynė iš atminties... blush2.gif

Tas, dabar tikrai tas!!!!
O pabaigoj ta Ditė liko su tuo vaikinu?
Tai vistik vaidino ten Paugis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 02 07, 11:03)

O ta Rožyte vaidino Oželyte atrodo ?  g.gif

Jo Oželyte, o jau tas Valentas man mažai atsimenu jau toks gražus buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 02 07, 10:47)
Tą spektakliuką rodė kokiais 1985 ar 1986 metais. Turbūt tik porą kartų... žinau, kad  mokytojai gavo tą scenarijų vos ne per kraujus doh.gif Ir vėliau neberodė kažkodėl. Neatitiko tarybinių standartų gal unsure.gif

Tikrai mačiau žymiai vėliau, vargiai ar prisiminčiau ką iš 84-85-ų metų. Turbūt, kartojo vėliau. Įdomu, ar galima kur nors jį gaut?
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 02 07, 11:03)

O ta Rožyte vaidino Oželyte atrodo ?  g.gif

Oželytė vaidino Rožytę, o Staliliūnaitės jau nepamenu koks personažas buvo, tik tą frazę jaunystėj dažnai vartodavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivjana @ 2006 02 07, 12:48)
Jo Oželyte, o jau tas Valentas man mažai atsimenu jau toks gražus buvo  blush2.gif

Ir man , jau Valentas kaip patiko wub.gif kažin jis kada dar kur vaidino....nes niekur nebemačiau g.gif
Atsakyti