Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški filmai

QUOTE(Itka @ 2006 02 07, 21:23)
Ir man , jau Valentas kaip patiko wub.gif  kažin jis kada dar kur vaidino....nes niekur nebemačiau g.gif

O koks aktorius jį vaidino ? aš tai kažkaip tik Oželytę ir teatsimenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivjana: 08 vasario 2006 - 19:10
QUOTE(vivjana @ 2006 02 08, 19:07)
O koks aktorius jį vaidino ? aš tai kažkaip tik Oželytę ir teatsimenu  blush2.gif

Vat buvau jauna ir į tai neatkreipiau dėmesio doh.gif Gal tikrai kas nors atsimenat kas per aktorius buvo ax.gif
Atsakyti
Sakyčiau, kad Valentinas Masalskis g.gif
Atsakyti
Vakar vakare per lietuvos antrą kanalą kartojo '' Petras Kurmelis '' . Tai tik vakar sužinojau kad penktadieneis kartoja filmus
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2006 02 10, 20:13)
Sakyčiau, kad Valentinas Masalskis g.gif

drįstu prieštarauti, bet ne jis Valentą vaidino. O vat kas tiksliai - tikrai nepasakysiu bigsmile.gif

Atsakyti
jungiuosi prie jūsų, senų filmų mylėtojos 4u.gif
man irgi labai patinka.
norėčiau, kad vėl parodytų "čia mūsų manai". seku programą, bet schmoll.gif

čia trumpa ištrauka iš interviu su A. Raudonikiu (www.muzikosbarai.lt)

....
– Kūrybinėje biografijoje – ir muzika kino filmui “Čia mūsų namai”.
– Tai filmas pagal Juozo Paukštelio romaną – tarpukario Lietuva, karas ir pokaris. Ten skamba mano “Kur balti keliai” – daina apie Lietuvą. Žodžius parašė subtilusis Jonas Strielkūnas. Filmas neberodomas, o daina dainuojama ir dainuojama. Ji pranoko laiką – kaip ir visos mano dainos.

– O kodėl filmo nebėra? Juk J. Paukštelis – buvo ir liko mūsų literatūros klasikas...
– Gal kad tarybų valdžios metai tame filme šiek tiek pasaldinti, gal dėl kitko – negaliu pasakyti. O šiaip nereikėtų to filmo nurašyti – juk mūsų krašto istorijos gabalėlis. Manau, “Čia mūsų namai” dar grįš į ekraną, grįš su mano daina. Prisimenu, jog ne visa, kas nufilmuota, pateko į filmą, – sakysime, gabalai iš pirmųjų trėmimų. Sutrumpino žydų žudynių pirmosiomis karo dienomis epizodus. Visa tai galima grąžinti iš kino archyvų. Permontuoti. Bet kas imsis, kas?!
....
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Gal reikia į televizijos tinklalapius parašyti g.gif Manau jei gautu nevieną pageidavimą, dėl filmo "Čia mūsų namai"gal parodytu ax.gif
Šiandien penktadienis, bet per lietuvos antrą jokio lietuviško kino nematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2006 02 07, 21:23)
Ir man , jau Valentas kaip patiko wub.gif  kažin jis kada dar kur vaidino....nes niekur nebemačiau g.gif

Jei neklystu, jis vaidino "Viliuj Karaliuj" Viliu smile.gif . Man ten labai Martynas patiko, Mertinas vaidino. O mano seseriai iki dabar dar Martynas graziausias vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš niekaip nesuprantu....kodėl 4 savaitė iš eilės per LTV2 rodo vis tą patį lietuvišką filmą "Benjaminas Kordušas" doh.gif mad.gif
Atsakyti
Parodo dar per Lietuvos televiziją gerų filmų.. va sekmadienį žiūrėjau "Priešas už vartų" siaubas kaip patiko doh.gif Šiaip karinių nemėgstu labai, bet kai pamačiau koks gražus aktorius vaidina... tai ir užsižiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute_: 07 kovo 2006 - 20:33
Šį šeštadienį 17.55 val. per LRT "Tadas Blinda" 1972 m. 1 s. smile.gif
Atsakyti