QUOTE(iloniux @ 2008 07 02, 22:57)
Nu kalbam daznai apie tai, tikrai parodau ir pasakau, kad ja myliu. Ji man net tokiu klausimu uzduoda ko man labiau gaila butu ar kad ji numirtu ar sese? Nu siurpas net nuo tokiu klausimu nukrecia
. Aiskinau, kad vienodai skaudetu man kad ir kas nutiktu ar vienai ar kitai, sakiau, kad net pati mirciau is skausmo turbut. Juk sakau kai tu sergi as tave slaugau ir jaudinuosi taip pat kaip ir sese serga. Nu susimasto po tokiu pokalbiu aprimsta lyg, bet neilgam.
dar vaziavom i delfinariuma kai buvo prastas oras, zodziu pabegti nuo kasdienybes pavyko.

dar vaziavom i delfinariuma kai buvo prastas oras, zodziu pabegti nuo kasdienybes pavyko.
o tu pabandyk jas abi ant kelių pasisodinti ir apkabinti ir parodyti, kad mamos širdis yra beribė, ir kad vaikai nemiršta pirma tėvų. kad tėvai turi užauginti pirma vaikus ir atiduoti daug meilės.
tikrai žinau, kad taip sunku, kai vaikai kalba apie mirtį, kol man trūko kantrybė ir negražiai pasakiau: "kad visi gudri mirti, o gyventi gražiai ir garbingai, tai yra menas. kad viska daryti kad gyvenimas šypsotusi, ir būtų taip gera, net ir kambarius tvarkantis" vat taip pavariau...
o kaip tavo Saida reagavo dėl delfinų, ar buvote, sako delfinai labai padeda vaikams nurimti? kiek kainavo įėjimas, noriu ir bena ten nuvešti?