parodysiu ka snd "nupiesiau"

liamuna,

liamuna, labai grazu

Papildyta:
Nesigavo man visai, kazkaip nenaturaliai

Papildyta:
QUOTE(Simulacra @ 2008 02 10, 13:44)

QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 09, 20:28)
tai nieks nepapasakos?
paciam tam albume,kaireje puseja,yra dar keli albumeliai,pats pirmas albumelis- nuotrauku pagrazinimai,atsidarysi ji ir rasi daug fonu
nu tada jau niekuom nebepadesim,geresniu neturim

paciam tam albume,kaireje puseja,yra dar keli albumeliai,pats pirmas albumelis- nuotrauku pagrazinimai,atsidarysi ji ir rasi daug fonu

nu tada jau niekuom nebepadesim,geresniu neturim

ne nu mes neturim bet kitos merginos tai gal zino puslapiuku kur rasti fonu yvairiu

QUOTE(Benitux @ 2008 02 10, 21:20)
visai nieko,

Kitas bandymas bus sekmingesnis.

Labas rytelis
Čia yra daug fonų http://lenagold.ru

Čia yra daug fonų http://lenagold.ru

Visai gerai atrodo

QUOTE(skaistė @ 2008 02 11, 09:17)
dekui,dekui

na va vis del to yra kas zino o kazkas sake kad niekuom padeti negalime

Rituxx jei nesunku gal gali mestelti nuoroda xforume,nes as isziurejau niekur nieko panasaus neradau

Man tai grazu

Sveikos
na aš čia netyčia užklydau, ir noriu pasakyti,kad jūs labai jau meniškos sielos
labai gražios visos nuotraukytės, dar visko neperskaičiau, ebt būtinai tai padarysiu, nes man tai aktuali tema... nesenai sumasčiau, kad labai norėčiau išmokti kažką idomaus padaryti su photoshopu, žinoma aš neturiu tiek fantazijos kiek jūs, bet semsiuos iš jūsų patirties ir idėjų
kažką jau bandžiau daryti, bent kažką visai paprasto... tai parodysiu gal pirmai pažinčiai... tikiuos čia jūs priimsit mane į ratelį
čia mano šeimynėlė, kol kas vaikučių neturim,bet labai labai steniamės,kad greičiau jų būtų, bet turim du bokserius ir vasarą turėjom daugiau jų...

na tai kaip?labai daug man kėblumų kyla su ta programa... nepadarau ką norčiau padaryti,darau milijoną kartų ale sunkiai gaunas... prašau patarkit ko tai nuotraukytei trūksta..kokių idėjų kyla,ką galėčiau pagažinti, kad būtų dar gražesnė?noriu tą nuotraukytę padovanoti savo mylimam vyreliui,tad noriu,kad ji būtų tobula
ačiū jums iš anksto

čia mano šeimynėlė, kol kas vaikučių neturim,bet labai labai steniamės,kad greičiau jų būtų, bet turim du bokserius ir vasarą turėjom daugiau jų...

na tai kaip?labai daug man kėblumų kyla su ta programa... nepadarau ką norčiau padaryti,darau milijoną kartų ale sunkiai gaunas... prašau patarkit ko tai nuotraukytei trūksta..kokių idėjų kyla,ką galėčiau pagažinti, kad būtų dar gražesnė?noriu tą nuotraukytę padovanoti savo mylimam vyreliui,tad noriu,kad ji būtų tobula

QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 12:34)
Sveikos
na aš čia netyčia užklydau, ir noriu pasakyti,kad jūs labai jau meniškos sielos
labai gražios visos nuotraukytės, dar visko neperskaičiau, ebt būtinai tai padarysiu, nes man tai aktuali tema... nesenai sumasčiau, kad labai norėčiau išmokti kažką idomaus padaryti su photoshopu, žinoma aš neturiu tiek fantazijos kiek jūs, bet semsiuos iš jūsų patirties ir idėjų
kažką jau bandžiau daryti, bent kažką visai paprasto... tai parodysiu gal pirmai pažinčiai... tikiuos čia jūs priimsit mane į ratelį

ačiū jums iš anksto 

Sveikute