Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

parodysiu ka snd "nupiesiau"
user posted image
Atsakyti
liamuna, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
liamuna, labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Simulacra @ 2008 02 10, 13:44)
Laba diena 4u.gif  Mano zadeta pamokele, paimta is http://www.myjanee.c...burst/burst.htm

Sekmes visoms!

Nesigavo man visai, kazkaip nenaturaliai doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 09, 20:28)
tai nieks nepapasakos? blush2.gif
paciam tam albume,kaireje puseja,yra dar keli albumeliai,pats pirmas albumelis- nuotrauku pagrazinimai,atsidarysi ji ir rasi daug fonu 4u.gif

nu tada jau niekuom nebepadesim,geresniu neturim blush2.gif

ne nu mes neturim bet kitos merginos tai gal zino puslapiuku kur rasti fonu yvairiu blush2.gif unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 02 10, 21:20)

Nesigavo man visai, kazkaip nenaturaliai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

visai nieko, 4u.gif

Kitas bandymas bus sekmingesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Čia yra daug fonų http://lenagold.ru mirksiukas.gif
Atsakyti
liamuna, labai grazu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

user posted image

Visai gerai atrodo irnesakyk.gif Svarbu išmokai kaip techniškai viską atlikt, o tobulėjimui nėra ribų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2008 02 11, 09:17)
Labas rytelis 4u.gif

Čia yra daug fonų http://lenagold.ru  mirksiukas.gif

dekui,dekui mirksiukas.gif yra graziu labai wub.gif
na va vis del to yra kas zino o kazkas sake kad niekuom padeti negalime blush2.gif
Atsakyti
Rituxx jei nesunku gal gali mestelti nuoroda xforume,nes as isziurejau niekur nieko panasaus neradau blush2.gif
Atsakyti

Man tai grazu 4u.gif O naturalumo daugiau gal suteiktu labiau pavingiuoti krastai, na, kad tos skiautes labiau uzsirietusios atrodytu, ir gal stipresni seseliai ax.gif Bet svarbu techniskai ismokai padaryt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na aš čia netyčia užklydau, ir noriu pasakyti,kad jūs labai jau meniškos sielos lotuliukas.gif labai gražios visos nuotraukytės, dar visko neperskaičiau, ebt būtinai tai padarysiu, nes man tai aktuali tema... nesenai sumasčiau, kad labai norėčiau išmokti kažką idomaus padaryti su photoshopu, žinoma aš neturiu tiek fantazijos kiek jūs, bet semsiuos iš jūsų patirties ir idėjų 4u.gif kažką jau bandžiau daryti, bent kažką visai paprasto... tai parodysiu gal pirmai pažinčiai... tikiuos čia jūs priimsit mane į ratelį ax.gif
čia mano šeimynėlė, kol kas vaikučių neturim,bet labai labai steniamės,kad greičiau jų būtų, bet turim du bokserius ir vasarą turėjom daugiau jų... ax.gif

user posted image

na tai kaip?labai daug man kėblumų kyla su ta programa... nepadarau ką norčiau padaryti,darau milijoną kartų ale sunkiai gaunas... prašau patarkit ko tai nuotraukytei trūksta..kokių idėjų kyla,ką galėčiau pagažinti, kad būtų dar gražesnė?noriu tą nuotraukytę padovanoti savo mylimam vyreliui,tad noriu,kad ji būtų tobula blush2.gif ačiū jums iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 12:34)
Sveikos  4u.gif  na aš čia netyčia užklydau, ir noriu pasakyti,kad jūs labai jau meniškos sielos  lotuliukas.gif  labai gražios visos nuotraukytės, dar visko neperskaičiau, ebt būtinai tai padarysiu, nes man tai aktuali tema... nesenai sumasčiau, kad labai norėčiau išmokti kažką idomaus padaryti su photoshopu, žinoma aš neturiu tiek fantazijos kiek jūs, bet semsiuos iš jūsų patirties ir idėjų  4u.gif  kažką jau bandžiau daryti, bent kažką visai paprasto... tai parodysiu gal pirmai pažinčiai... tikiuos čia jūs priimsit mane į ratelį  ax.gif 
čia mano šeimynėlė, kol kas vaikučių neturim,bet labai labai steniamės,kad greičiau jų būtų, bet turim du bokserius ir vasarą turėjom daugiau jų...  ax.gif

user posted image

na tai kaip?labai daug man kėblumų kyla su ta programa... nepadarau ką norčiau padaryti,darau milijoną kartų ale sunkiai gaunas... prašau patarkit ko tai nuotraukytei trūksta..kokių idėjų kyla,ką galėčiau pagažinti, kad būtų dar gražesnė?noriu tą nuotraukytę padovanoti savo mylimam vyreliui,tad noriu,kad ji būtų tobula  blush2.gif  ačiū jums iš anksto  4u.gif

Sveikute mirksiukas.gif niu grazi labai nuotraukele thumbup.gif
Atsakyti