nagi kaip dabar,ar geriau? deja..nerandu nuotraukų kad sėdėtumėm ar kažką panašaus...
dabar gal geriau žiūrisi...
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 17:10)
nagi kaip dabar,ar geriau? deja..nerandu nuotraukų kad sėdėtumėm ar kažką panašaus...

man atrodo geriau, tik gal pabandyk visai gal nedet balionu (nezinau man kazkodel jie trukdo, tik nesupyk) ir suniukus kurie is kaires zaidzia trupuciuka toliau nustumt siek tiek sumazinus, tipo zaidzia nuotoli.
Papildyta:
ir dar kilo mintis
QUOTE(Nijoliux @ 2008 02 11, 14:18)
na man tai tie bokseriukai ir vidurinė jūsų foto superiniškai žiūrisi, o va su šoninėm nuotraukom kažką kitką reiktų sugalvoti
ta dešinėj viršuj tai gal tikrai kaip Benitux sakė padidnt reikėtų ir dar sumažint matomumą, na kad įsilietų į bendrą foną
o dėl tos kairėje tai nžn, dar pagalvot reikėtų 
dar man kliūva tekste ū ir ė raidės, kad kitokio šrifto, tokiu atveju rašyčiau lotyniškas, ty u ir e, o brūkšniuką ir taškiuką su teptuku nupieščiau
Beje, kriu kriu iš manęs net nepasisveikinau
Sveikos visos, ir naujokėlės ir patyrusios, smagu matyt gausėjantį būrelį naujuose namučiuose
darbeliai tobulėja, ypatingai Airiduko mamytė sužavėjo paskutiniais savo kūriniais
na o aš vis mažiau laiko randu prisėst ne tik prie fotošopo, bet ir prie pc
dabar dar į darbelį grįžtu, tai užsuksiu turbūt tik akių paganyt į jūsų grožybes

dar man kliūva tekste ū ir ė raidės, kad kitokio šrifto, tokiu atveju rašyčiau lotyniškas, ty u ir e, o brūkšniuką ir taškiuką su teptuku nupieščiau
Beje, kriu kriu iš manęs net nepasisveikinau
Sveikos visos, ir naujokėlės ir patyrusios, smagu matyt gausėjantį būrelį naujuose namučiuose
Dekui tau,stengiuos

o seselius esi uzdejus?nlabai iziuriu.tikroviskiau atrodys
na dėl balionų ir man kažkaip nelabai...bet nieko nesumislyju daugiau... o dėl balandėlio,kad laikytų tas raides tai egra idėja,supratau
tik nežinau kaip uždėti rėmelius...ir nemoku šešėlių uždėti,nes tikrai geriau atrodytu... ką aš be jūsų daryčiau
šiandien tokia isijautus buvau,kai tiek visokių idėjų čia man pabėrėt
labai jums dėkoju
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 19:13)
na dėl balionų ir man kažkaip nelabai...bet nieko nesumislyju daugiau... o dėl balandėlio,kad laikytų tas raides tai egra idėja,supratau
tik nežinau kaip uždėti rėmelius...ir nemoku šešėlių uždėti,nes tikrai geriau atrodytu... ką aš be jūsų daryčiau
šiandien tokia isijautus buvau,kai tiek visokių idėjų čia man pabėrėt
labai jums dėkoju 
pasirenki kam nori seselius uzdet eini i layer-layer style- drop shadow arba iner shadow ir tt.pasirenki kas geriau
man dabar graziau
Bet uzrasas vis tiek kazkaip neaiskiai matosi
Stai ir mano praplestas popierius (tik labai nekritikuokit, nes maze vis po ranka lindo)
QUOTE(Benitux @ 2008 02 11, 20:40)
tas užrašas labai gerai matosi didelėj nuotraukoj
QUOTE(liamuna @ 2008 02 11, 19:55)
Stai ir mano praplestas popierius (tik labai nekritikuokit, nes maze vis po ranka lindo)

QUOTE(liamuna @ 2008 02 11, 20:55)

na super atsodo gana tikroviskai o dar kai rankyte ant virsaus
Sakykit merginos jai noriu i fona ideti gif formato paveiksleli blizganti ar imanoma padaryti kad isaugojus ji ta prasme fona blizgetu tas paveiksliukas gif uzdetas? 
Papildyta:
grazu labai
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2008 02 11, 20:55)