Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

nagi kaip dabar,ar geriau? deja..nerandu nuotraukų kad sėdėtumėm ar kažką panašaus... unsure.gif dabar gal geriau žiūrisi...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 17:10)
nagi kaip dabar,ar geriau? deja..nerandu nuotraukų kad sėdėtumėm ar kažką panašaus...  unsure.gif  dabar gal geriau žiūrisi...

user posted image

man atrodo geriau, tik gal pabandyk visai gal nedet balionu (nezinau man kazkodel jie trukdo, tik nesupyk) ir suniukus kurie is kaires zaidzia trupuciuka toliau nustumt siek tiek sumazinus, tipo zaidzia nuotoli. blush2.gif
Papildyta:
ir dar kilo mintis rolleyes.gif viena balandi apsuk ir tarp ju, tipo snapeliuose laiko ta uzrasa (tik patalpink i kokia vos matoma remeli) tikiuosi pagavai minti apie ka as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 02 11, 14:18)
na man tai tie bokseriukai ir vidurinė jūsų foto superiniškai žiūrisi, o va su šoninėm nuotraukom kažką kitką reiktų sugalvoti  g.gif ta dešinėj viršuj tai gal tikrai kaip Benitux sakė padidnt reikėtų ir dar sumažint matomumą, na kad įsilietų į bendrą foną  rolleyes.gif o dėl tos kairėje tai nžn, dar pagalvot reikėtų  g.gif
dar man kliūva tekste ū ir ė raidės, kad kitokio šrifto, tokiu atveju rašyčiau lotyniškas, ty u ir e, o brūkšniuką ir taškiuką su teptuku nupieščiau blush2.gif

Beje, kriu kriu iš manęs net nepasisveikinau  blush2.gif
Sveikos visos, ir naujokėlės ir patyrusios, smagu matyt gausėjantį būrelį naujuose namučiuose  bigsmile.gif darbeliai tobulėja, ypatingai Airiduko mamytė sužavėjo paskutiniais savo kūriniais  wub.gif  thumbup.gif  na o aš vis mažiau laiko randu prisėst ne tik prie fotošopo, bet ir prie pc sad.gif dabar dar į darbelį grįžtu, tai užsuksiu turbūt tik akių paganyt į jūsų grožybes  unsure.gif  rolleyes.gif

Dekui tau,stengiuos 4u.gif
Atsakyti
nagi kaip dabar,ar geriau? deja..nerandu nuotraukų kad sėdėtumėm ar kažką panašaus...  unsure.gif  dabar gal geriau žiūrisi...

user posted image

o seselius esi uzdejus?nlabai iziuriu.tikroviskiau atrodys ax.gif
Atsakyti
na dėl balionų ir man kažkaip nelabai...bet nieko nesumislyju daugiau... o dėl balandėlio,kad laikytų tas raides tai egra idėja,supratau smile.gif tik nežinau kaip uždėti rėmelius...ir nemoku šešėlių uždėti,nes tikrai geriau atrodytu... ką aš be jūsų daryčiau blush2.gif šiandien tokia isijautus buvau,kai tiek visokių idėjų čia man pabėrėt ax.gif labai jums dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 19:13)
na dėl balionų ir man kažkaip nelabai...bet nieko nesumislyju daugiau... o dėl balandėlio,kad laikytų tas raides tai egra idėja,supratau  smile.gif  tik nežinau kaip uždėti rėmelius...ir nemoku šešėlių uždėti,nes tikrai geriau atrodytu... ką aš be jūsų daryčiau  blush2.gif  šiandien tokia isijautus buvau,kai tiek visokių idėjų čia man pabėrėt  ax.gif  labai jums dėkoju  4u.gif

pasirenki kam nori seselius uzdet eini i layer-layer style- drop shadow arba iner shadow ir tt.pasirenki kas geriau mirksiukas.gif
Atsakyti

man dabar graziau thumbup.gif
Bet uzrasas vis tiek kazkaip neaiskiai matosi blush2.gif
Atsakyti
Stai ir mano praplestas popierius (tik labai nekritikuokit, nes maze vis po ranka lindo)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 11 vasario 2008 - 19:58
QUOTE(Benitux @ 2008 02 11, 20:40)
man dabar graziau  thumbup.gif
Bet uzrasas vis tiek kazkaip neaiskiai matosi  blush2.gif

tas užrašas labai gerai matosi didelėj nuotraukoj ax.gif ir aš tą nuotrauką žadu ant popieruko daryti ir gražiai irėminti 4u.gif tai manau matysis tos raidelės... nu matysiu,gal reiks paryškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 11, 19:55)
Stai ir mano praplestas popierius (tik labai nekritikuokit, nes maze vis po ranka lindo)
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 11, 20:55)
user posted image

na super atsodo gana tikroviskai o dar kai rankyte ant virsaus wub.gif na o man niekaip nepavyksta doh.gif ties 10 punktu vis istringu :verysad:ir toliau ne is vietos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 12 vasario 2008 - 00:25
Sakykit merginos jai noriu i fona ideti gif formato paveiksleli blizganti ar imanoma padaryti kad isaugojus ji ta prasme fona blizgetu tas paveiksliukas gif uzdetas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2008 02 11, 20:55)
user posted image

thumbup.gif grazu labai smile.gif
Atsakyti