Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

QUOTE(liamuna @ 2008 02 10, 23:59)
visai nieko,  4u.gif
Kitas bandymas bus sekmingesnis. mirksiukas.gif

tikiuosi blush2.gif

QUOTE(*irma* @ 2008 02 11, 10:59)
Rituxx jei nesunku gal gali mestelti nuoroda xforume,nes as isziurejau niekur nieko panasaus neradau blush2.gif

xforumas.lt

QUOTE(Simulacra @ 2008 02 11, 11:08)
Man tai grazu 4u.gif  O naturalumo daugiau gal suteiktu labiau pavingiuoti krastai, na, kad tos skiautes labiau uzsirietusios atrodytu, ir gal stipresni seseliai ax.gif  Bet svarbu techniskai ismokai padaryt  4u.gif

reikes pabandyti pavinguriuoti krastus. Dejau ir didesnius seselius, bet man kazkaip negrazu buvo blush2.gif

QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 11:34)
user posted image

na tai kaip?labai daug man kėblumų kyla su ta programa... nepadarau ką norčiau padaryti,darau milijoną kartų ale sunkiai gaunas... prašau patarkit ko tai nuotraukytei trūksta..kokių idėjų kyla,ką galėčiau pagažinti, kad būtų dar gražesnė?noriu tą nuotraukytę padovanoti savo mylimam vyreliui,tad noriu,kad ji būtų tobula  blush2.gif  ačiū jums iš anksto  4u.gif

man tu suniuku perdaug, ar cia Jusu suniukai ax.gif Kampines foto kur buciuojates, labai kazkaip ne taip atrodo. Gal ja padidint ir matomuma nuimt ax.gif
Atsakyti

na matai čia mūsų augintiniai ir labaaaai mylimi,tiek aš tiek jis alpstam dėl bokserių lotuliukas.gif todėl aš jų čia ir pridėjau,man gražu... smile.gif o ta kampinė nuotrauka tai nežinau... reiks bandyt padidint, o dėl matomumo...na nežinau, kai ryškiai kažkaip nelabai gražiai atrodo... gal iš vis nereikia tų bučinių dabar misliju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilita: 11 vasario 2008 - 12:00
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 12:59)
na matai čia mūsų augintiniai ir labaaaai mylimi,tiek aš tiek jis alpstam dėl bokserių  lotuliukas.gif  todėl aš jų čia ir pridėjau,man gražu...  smile.gif  o ta kampinė nuotrauka tai nežinau... reiks bandyt padidint, o dėl matomumo...na nežinau, kai ryškiai kažkaip nelabai gražiai atrodo... gal iš vis nereikia tų bučinių dabar misliju  g.gif

na man tai tie bokseriukai ir vidurinė jūsų foto superiniškai žiūrisi, o va su šoninėm nuotraukom kažką kitką reiktų sugalvoti g.gif ta dešinėj viršuj tai gal tikrai kaip Benitux sakė padidnt reikėtų ir dar sumažint matomumą, na kad įsilietų į bendrą foną rolleyes.gif o dėl tos kairėje tai nžn, dar pagalvot reikėtų g.gif
dar man kliūva tekste ū ir ė raidės, kad kitokio šrifto, tokiu atveju rašyčiau lotyniškas, ty u ir e, o brūkšniuką ir taškiuką su teptuku nupieščiau blush2.gif

Beje, kriu kriu iš manęs net nepasisveikinau blush2.gif
Sveikos visos, ir naujokėlės ir patyrusios, smagu matyt gausėjantį būrelį naujuose namučiuose bigsmile.gif darbeliai tobulėja, ypatingai Airiduko mamytė sužavėjo paskutiniais savo kūriniais wub.gif thumbup.gif na o aš vis mažiau laiko randu prisėst ne tik prie fotošopo, bet ir prie pc sad.gif dabar dar į darbelį grįžtu, tai užsuksiu turbūt tik akių paganyt į jūsų grožybes unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 11 vasario 2008 - 13:26
Zivilita o man tai noretusiu atsisest ant tos pievutes, prie koju paguldyt bokseriukus, o ten kur danguje baltuoja debesys galima ir besibuciuojancius iterpt, tik vos izvelgamus, tokius permatomus.
Arba dar variantas balionus danguje pavaizduot su jusu nuotraukom arba balandzius, bet irgi daryt tokius neryskius, kad visdelto akcentas butu sedinti porele.
Uzsisvajojau blush2.gif
Atsakyti
dėkui jums už patarimus, bandysiu taisyti klaideles 4u.gif gera idėja su tais balionais ar balandžiais...reiks ieškot smile.gif o kad sėdinčius ant pievos nelabai padarysiu,nes tokios nuotraukos nelabai turiu... bet reiks gal ieškot dar labiau, nes tikrai super idėja..žodžiu aš čia lipdau o paskui idėsiu ivertinimui ax.gif dar akrtelį ačiū,kuo daugiau nuomonių tuo geriau, o tai aš čia žiūriu žiūriu viena ir nėra visiškai su kuo pasitarti ir atrodo,kad viskas gerai,bet kur gerai gali būti dar geriau gi bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukriukas islindo is popieriaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
benitux kodel man negali atidaryti potoshop programos kur atsiuntei man?
Atsakyti
QUOTE(Renaty_te @ 2008 02 11, 13:52)
benitux kodel man negali atidaryti potoshop programos kur atsiuntei man?

o tu visus 3 failus parsisiuntei?
Atsakyti
ar gali man kaip nors padeti?
Papildyta:
man net neatidaro to puslapio.gal pabandyk dar karta atsiusti?aciukas tau didelis
Atsakyti
QUOTE(Renaty_te @ 2008 02 11, 14:00)
ar gali man kaip nors padeti?
Papildyta:
man net neatidaro to puslapio.gal pabandyk dar karta atsiusti?aciukas tau didelis

parasiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 11, 11:34)
prašau patarkit ko tai nuotraukytei trūksta..kokių idėjų kyla,ką galėčiau pagažinti, kad būtų dar gražesnė?noriu tą nuotraukytę padovanoti savo mylimam vyreliui,tad noriu,kad ji būtų tobula  blush2.gif  ačiū jums iš anksto  4u.gif

Sveika prisijungus! 4u.gif Cia jau merginos tau pazere patarimu, as tik dar norejau pasakyti, kad uzraso noretusi didesnio ir aiskesnio, nes dabar sunku iskaityti 4u.gif o jau suniuku mielumas wub.gif
Atsakyti
su gelytem graziau gaunasi, nei su vaikuciu ax.gif

user posted image
Atsakyti