Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

na kagi nagi kaipgi.... doh.gif dariau dariau,tryniau ir vėl dėjau ir taip šimtą kartų...žiūriu žiūriu ir nežinau...manau,kad situacija gerėja... blush2.gif nagi laukiu komentarų... kaip tie balandėliai...

user posted image
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=278626

Merginos nauja temele drinks_cheers.gif ten dekime viska ka turime grazaus,photoshopui mirksiukas.gif tai paveiksliukai,fonai,yvairus papuosimai mirksiukas.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 12 vasario 2008 - 09:24
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 12, 10:20)
http://www.supermama...howtopic=278626

Merginos nauja temele drinks_cheers.gif ten dekime viska ka turime grazaus,photoshopui mirksiukas.gif tai paveiksliukai,fonai,yvairus papuosimai mirksiukas.gif  4u.gif  lotuliukas.gif

bet juk yra albiumiukas,nelabai suprantu kam reikia nauojos temos? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 02 12, 00:24)
na super atsodo gana tikroviskai o dar kai rankyte ant virsaus wub.gif na o man niekaip nepavyksta doh.gif ties 10 punktu vis istringu :verysad:ir toliau ne is vietos

na as tik paimprovizovau ties 11 punktu. O kas nesigauna? Buvau radusi vienam forume panasu vaizdeli tik rusu kalba, jie noresi imesiu nuoroda.

QUOTE(Zivilita @ 2008 02 12, 08:31)
na kagi nagi kaipgi....  doh.gif  dariau dariau,tryniau ir vėl dėjau ir taip šimtą kartų...žiūriu žiūriu ir nežinau...manau,kad situacija gerėja...  blush2.gif  nagi laukiu komentarų... kaip tie balandėliai...

user posted image

thumbup.gif Bet gal ir buciuojancius arba dar labiau permatomus padaryk, arba visai istrink (at priekabi, ane?)
Ai dar del seseliu, tai po padais gal nereik ju, nes atrodot pakibe ore, biggrin.gif ir cut-cut pasviesink (opacyti procentais pazaisk) turetu isvis but thumbup.gif

Man patinka. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Cia siek tiek kitaip, rusiskai.

Bet visvien aciu simulacra uz vertima, man paviko pagal ji padaryt, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 12, 12:46)

thumbup.gif Bet gal ir buciuojancius arba dar labiau permatomus padaryk, arba visai istrink (at priekabi, ane?)
Ai dar del seseliu, tai po padais gal nereik ju, nes atrodot pakibe ore, biggrin.gif ir cut-cut pasviesink (opacyti procentais pazaisk) turetu isvis but  thumbup.gif

Man patinka. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Cia siek tiek kitaip, rusiskai.

Bet visvien aciu simulacra uz vertima, man paviko pagal ji padaryt, viskas  thumbup.gif

Dėkui dėkui..jau gerėja vadinas padėtis... lotuliukas.gif dėl šešėlių geras pastebėjimas...tik kad nelabai susigaudau aš,jei mažinu šešėlius tai nuo viso paveiksliuko jis mažėja,kaip man būtent tuo padų nuimt juos...
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2008 02 12, 11:56)
Dėkui dėkui..jau gerėja vadinas padėtis...  lotuliukas.gif  dėl šešėlių geras pastebėjimas...tik kad nelabai susigaudau aš,jei mažinu šešėlius tai nuo viso paveiksliuko jis mažėja,kaip man būtent tuo padų nuimt juos...

Istorijos paletej reik trint zingsnius palaipsniui, bet jei buvai pradejusi piesti seselius nuo padu, tai reikes visus trint, ir tada isnaujo piesti. O gal tiesiog primetyk kokiu geliu, drugeliu prie koju g.gif , labai patinka tas grugeliukas ant peties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 02 12, 12:06)
bet juk yra albiumiukas,nelabai suprantu kam reikia nauojos temos? g.gif  blush2.gif

yra kam reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 02 11, 19:55)
Stai ir mano praplestas popierius (tik labai nekritikuokit, nes maze vis po ranka lindo)
user posted image

labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zivilita @ 2008 02 12, 08:31)

man dabar graziau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 12, 01:05)
Sakykit merginos jai noriu i fona ideti gif formato paveiksleli blizganti ar imanoma padaryti kad isaugojus ji ta prasme fona blizgetu tas paveiksliukas gif uzdetas? g.gif

nemoku taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 02 12, 17:03)
nemoku  taip  ax.gif

galvoju kad net neimanoma taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 12, 16:08)
galvoju kad net neimanoma taip g.gif

imanoma drinks_cheers.gif

pabandyk, jei ismoksi, pamokinsi ir mus mirksiukas.gif
Atsakyti
liamuna na kad nieko nesigauna su tais seseliais ir sluoksniu kilnojimu g.gif
Atsakyti