Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Galeciau papriestarauti, kad pigus prausikliai yra blogi. Margarita prausikliai nebrangus, bet daug kam tinka - kadangi jie yra pagaminti is naturaliu medziagu ir mazai konservantu. Aisku, geriau isbandyti ir tada aisku. O bandyti produkta uz kelis litus ne taip skausmingai nei uz kelis simtus, ar ne? smile.gif Man turbut nuo pavasario visokie mot.negalavimai pripuole, tai teks prisiminti ir tuos prausiklius....
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 04 05, 09:46)
Man tai visai nieko kažkoks naujas Carefree prausiklis, bet labiausiai tai patinka Bionsen  smile.gif

Aš ir tokį pati naudoju thumbup.gif Prieš tai naudojau nepamenu pavadinimo, bet iš sarmos toks permatomas žalsvas buteliukas.Būna įvairaus amžiaus moterims.Bet jau toks š...man nuo jo kas 3 mėn. pieno bakterijų sumažėdavo..Pakeičiau prausiklį ir kaip ranka nuėmė (tfu tfu tfu)rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 04 06, 14:55)
tai aš  visai durna, nusipirkau už 3 litus ..... doh.gif  unsure.gif

nu tai gal geriau vaikiško muiliuko reikėjo...
Atsakyti
Šiaip naudoju Avon prausiklį, bet labai patiko Femilyn - turėjau mėginuką. Mažutėlė tūbelė buvo, bet ilgam pakako thumbup.gif
Servetėles kažkokias Maximoje pirkau, kai buvo dideli karščiai ir teko išvažiuoti į gamtą, tai labai patiko. Kai negali apsipraust normaliai, tai išeitis. Gal jos ką nors ten ir sausina, bet kelis kartus per metus panaudotos tikriausiai labai nepakenkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 04 07, 09:33)
Šiaip naudoju Avon prausiklį, bet labai patiko Femilyn - turėjau mėginuką. Mažutėlė tūbelė buvo, bet ilgam pakako thumbup.gif
Servetėles kažkokias Maximoje pirkau, kai buvo dideli karščiai ir teko išvažiuoti į gamtą, tai labai patiko. Kai negali apsipraust normaliai, tai išeitis. Gal jos ką nors ten ir sausina, bet kelis kartus per metus panaudotos tikriausiai labai nepakenkia smile.gif

Del serveteliu ir as galiu pasidziaugti thumbup.gif Kai nera galimybes apsiprausti, tada jos tikras issigelbejimas.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 12, 16:06)
Del serveteliu ir as galiu pasidziaugti  thumbup.gif Kai nera galimybes apsiprausti, tada jos tikras issigelbejimas.

Ar tai kokios specialios servetėlės intymiai higienai, ar tai tiesiog vaikiškos drėgnos servetėlės?
Atsakyti
Naudoju Margaritos prausiklį su alijošiumi, visai geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 25, 10:41)
Ar tai kokios specialios servetėlės intymiai higienai, ar tai tiesiog vaikiškos drėgnos servetėlės?

specialios intymiai higienai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano nuomone - irgi taupyti neverta. Vat as (nors ir vaistineje) nusipirkau intymios higienos prasukli. Buvo akcija. 2 uz vieno kaina. Gaila, nebeprisimenu pavadinimo. Tai " sutaupiau" - ne tas zodiz. Isavariau baisia alergija su visokiais berimais ir nieztejimais.
Iki siol naudojau " MARGARITOS" su pieno baltymais. Man labai tinka.
Pries kelias savaites nusipirkau nauja "FABERLIC" kosmetikos zele intymiai higienai. Irgi LUX. Ir kvapas laaaaaaabai malonus.
Atsakyti
Na del serveteliu, tai galiu pasakyt, kad man buv situacija kai nebuvo kaip apsipraust. na tai buvau nusipirkus kazkokiu pampers serveteliu. na labai fainai buvo. manau jei kudikiui tinka, tinka ir man.
Atsakyti
aš naudoju Cliven"prausiklį
Atsakyti
aš turiu tokias intymios higienos servetėles, pirkau iš oriflame. Man jos patinka, tokios gaivios. Aš jas naudoju kai neturiu galimybės nusiprausti, arba atėjus pas ginekologę, nors nusiprausi prieš tai bet kažkaip maloniau jauties su jomis nusivalius. ax.gif
Atsakyti