Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(Dacor @ 2008 02 28, 23:48)
Liucerna,kazkas sake vietos jau neturi  nono.gif Ar cia ne is visu dovanos priimamos? wink.gif

Dacor, manau - dovanos imamos iš visų wink.gif Ypač jei jos su meile dovanojamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 02 28, 23:48)
Liucerna,kazkas sake vietos jau neturi  nono.gif Ar cia ne is visu dovanos priimamos? wink.gif

Dacor, absoliučiai iš visų, bet aš ne sau... blush2.gif Kai paskui reiks papasakoti, kaip auga, ką daryčiau?.. Ar vis tiek galiu tikėtis?
Atsakyti
Kazko skyrelis aprimes g.gif
Atsakyti
Noreciau jusu paklaust kokiu gudrybiu kaip uzsiaugint sanpaulija nuo lapelio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 02 29, 13:16)
Noreciau jusu paklaust kokiu gudrybiu kaip uzsiaugint sanpaulija nuo lapelio?  ax.gif

biggrin.gif Sveika, naujoke sanpaulijų skyrelyje drinks_cheers.gif Malonu matyti naują veidą wub.gif

Kadangi Tu ne pirma ir ne pirmą kartuką klausi to paties, kad nesivargintum, pasiskaityk čia:
http://www.rojaussod...i...f=86&t=3907

išsamiai ir gana suprantamai mes ten "apiplepėjusios" visą procesiuą, kaip tos sanpaulijos iš lapelio "išsigimdo".

Manau pakankamai gausi minčių thumbup.gif

Sėkmės ir ... 4u.gif sveika atvykusi į mūsų būrį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 28, 00:03)
Galim padovanot...bili noro augint  būtų biggrin.gif O iš kur tu  ax.gif

O kotrina1 nepergyvenk....Pirmaiusia persodink gal savo sanpauliją  mirksiukas.gif .Persodindama įvertinsi šaknų būklę.Tik vazoniuko nenudidink. ax.gif
Manau visada verta bandyti augalą išgelbėti....Mat galų gale gausi patirties....o iš jos mes ir mokomės. rolleyes.gif  ax.gif

niu vakar persodinau, ziuresim, kaip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 02 29, 15:16)
biggrin.gif Sveika, naujoke sanpaulijų skyrelyje  drinks_cheers.gif  Malonu matyti naują veidą  wub.gif

Kadangi Tu ne pirma ir ne pirmą kartuką klausi to paties, kad nesivargintum, pasiskaityk čia:
http://www.rojaussod...i...f=86&t=3907

išsamiai ir gana suprantamai mes ten "apiplepėjusios" visą procesiuą, kaip tos sanpaulijos iš lapelio "išsigimdo".

Manau pakankamai gausi minčių  thumbup.gif

Sėkmės ir ...  4u.gif  sveika atvykusi į mūsų būrį  thumbup.gif

aciu, aciu
man kaip tik tokios info ir truko thumbup.gif
labai dekui uz toki malonu sutikima... tongue.gif
Atsakyti
4u.gif lietus dienos nesugadino ax.gif gathering.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip ten pamoka šiandien? Ar daug buvo susirinkę? Kaip sekėsi mokytis?
Atsakyti
O aš greitu laiku gausiu sanpaulijos lapuką. clap.gif Nažinau kodėl bet mane sanpaulijos patraukė assa.gif
Atsakyti
Turėjome tikrų profesionalų, buvo ko pasimokyti ir žinovams.
Atsakyti
Labai jau kukliai.
Gaila, kad neišėjo dalyvauti. Labiausiai norėjosi susipažinti su sanpaulijų fėjomis smile.gif
Atsakyti