Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

Kas "pasiskolinote" mano taurelę su vermikulitu ir lapeliu, kur sodinome prie Rimos staliuko? mirksiukas.gif Nerasta... blush2.gif Tiesą sakant, gali būti, kad ir aš ne visus savo daiktus parsinešiau... 4u.gif doh.gif Graži pavasario pradžia aciuks.gif
Atsakyti
Liucerna blush2.gif taurelė pas mane doh.gif Po lampa pastatyta...... mirksiukas.gifČia mano padėjėjos pasidarbavo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 02 kovo 2008 - 13:30
QUOTE(rimulėėė @ 2008 03 02, 14:28)
Liucerna blush2.gif taurelė pas mane doh.gif Po lampa pastatyta...... mirksiukas.gifČia mano padėjėjos pasidarbavo blush2.gif  lotuliukas.gif

Aha! Gerai, kad nors prisipažinai lotuliukas.gif ))))))

Merginos, ačiū už vakar! user posted image
Atsakyti
Skaičiau apie priauginiam iš lapelio. Kodėl visi tai vadina trikampėliais? unsure.gif Ar tai kažkoks trikampio formos nupjovimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 02, 20:06)
Skaičiau apie priauginiam iš lapelio. Kodėl visi tai vadina trikampėliais? unsure.gif Ar tai kažkoks trikampio formos nupjovimas? g.gif

trikampiuku sodinama,tik kai norima isgelbet lapuka,ta prasme jei nupuvo kotelis,siaip lapeliai sodinami paprastuoju budu,kai isleidzia saknytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 02, 20:06)

pabandyk paskaityti
http://www.rojaussod...i...a&start=105
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 03 02, 22:12)

Būtent čia ir skaiciau iki 4 psl. ax.gif pasidarė viskas aišku ir beneskaiciau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Susitikimo – pamokos dalyvės, ką darėte su kiminais – pasidžiovėte ar tiesiog pasidėjote?
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 02, 22:34)
Susitikimo – pamokos dalyvės, ką darėte su kiminais – pasidžiovėte ar tiesiog pasidėjote?

Padžioviau
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 03 02, 21:23)
trikampiuku sodinama,tik kai norima isgelbet lapuka,ta prasme jei nupuvo kotelis,siaip lapeliai sodinami paprastuoju budu,kai isleidzia saknytes  mirksiukas.gif

dar sodiname trikampiuku kai papraščiausiai negrabnai ,ar netyčia nulaužiame lapuką..... ax.gif kai kotuko nėra ,nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 03 kovo 2008 - 00:55
QUOTE(rimulėėė @ 2008 03 03, 01:54)
dar sodiname trikampiuku kai papraščiausiai negrabnai ,ar netyčia nulaužiame lapuką..... ax.gif kai kotuko nėra ,nelieka mirksiukas.gif

Tai taip ar jei lapuku daugiau yra tai ir paeksperimentuot negaila
,bet cia JuzTea "nusigando",kad sanpaulijos tik trikampiukais dauginamos lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Pasiodo sanpaulijos mergikes ir išgązdinti gali blush2.gif thumbup.gif
Labas rytas mielosios....kaip rudens diena....rytas neblogas.... bigsmile.gif

Miela Liucerna nuoširdžiausi sveikinimai tau brunette.gif
Atsakyti