Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

Sveikos, norinčios bendrauti, džiaugtis augančia sanpaulija... wub.gif

Šį minimą dauginimo būdą esu išbandžiusi, ir tikrai nenusivyliau, nes rezultatus davė tikrai daug geresnius, nė lapuko su koteliu. Visas procesas vyko greičiau, vaikiukų priaugino daugiau, o svarbiausiai jie užauga su daug tvirtesnėmis šaknelėmis. Bet kaip ir visiems dauginimo būdams turi reikšmės metų laikas. Žemė, šiluma, šviesa, drėgnumas yra svarbiausiai. Temperatūros svyravimai šiems "ponuliams" ne į naudą, todėl jie apgyvendinami "šiltnamiukę- daigykloje".
Žinoma turint veislinį lapuką vieną, gal nelabai kils noras bandymus dayti, bet turint keletą siulau visoms pabandyti, vardan stipresnių, tvirtesnių jaunų augaliukų. O jei bėda nutiko, kotukas nulūžo tam vienintėliam veislės lapukui, tai tikras išsigelbėjimas.

O aš katik gryžau iš darbo, ir džiaugiuosi gauta neplanuota išeigine. thumbup.gif
Traukiu visus savo jaunuosius augaliukus, ir laukiu pirklių.... lotuliukas.gif Na o kas liks, jei atsiras norinčių dalinsiuosi čia. drinks_cheers.gif

Papildyta:
Taigi prie Rimulės sveikinimų prisidedu ir aš...user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai kas šiandien žydi 4u.gif Ultra Violet Nebula user posted image Favorite Child user posted image Silverglade Fanfares user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 03 kovo 2008 - 09:53
Kaip smagu matyti žydinčias gėles. thumbup.gif
Pas mane tik viena gėlytė turi vieną pumpurėlį doh.gif
Kitos matyt dar ir per jaunos žydėti. Šiemet tokia žiema - amžina tamsa ir rūkas, jokio saulės, nuo rudens labai mažai kas paaugo. Man atrodo, kad niekada jos nepražys. Rudenį atrodė, kad pavasrį jau žydės, o dabar taip neatrodo - kaip turėjau mažų vaikelių būrį, taip ir liko...
Atsakyti
Kerpena nenusiminkit...juk pavasaris ant nosies...Pabus jūsų vaikiukai,gerai pamaitinsit ir atsidėkos žiedais....pamatysit mirksiukas.gif
Va o man bėda....gėlės pumpurus krauna ,o man fotiką remontan priduot reikia... mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 03 kovo 2008 - 10:37
O gal kol sukraus pumpurus, prasiskleis jie, ir remontas bus pabaigtas. lotuliukas.gif
Tikrai sanpaulijos ruošiasi ir pas mane sužydėti, reikia saugoti fotiką. lotuliukas.gif
Šiandien spaudoje paskaičiau, kad net 60 žiemos dienų iš 91 Panevėžyje lijo, snigo, ar drėbė šlabdriba. Sinoptikai sako, kad tai rekordas. g.gif
O kiek dar dienų buvo apniukusių, gaila kad niekas nesuskaičiavome, kiek dienų saulutė švietė. cool.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus... blush2.gif smile.gif Reiks man ir "netyčia" kokį kotelį nulaužti ir kišti žemėn... : Pažiūrėsim, Rimule, kas sparčiau išdygs: vaikai prie trikampiuko ar vaikai prie lapo su šaknelėm. Mėginsiu.
Sigute, po susitikimo įgavau drąsos "žaisti", tik ar ilgam? g.gif O Tavo patarimai tik dar labiau įkvepia nebijoti bandyti ir dar sykį bandyti.
Alyvuoge, nuostabūs žiedai, turi būti tikrai laiminga 4u.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 03, 12:03)
Pažiūrėsim, Rimule, kas sparčiau išdygs: vaikai prie trikampiuko ar vaikai prie lapo su šaknelėm. Mėginsiu.

Pataisau,
Kas sparčiau išdygs: vaikai prie trikampiuko ar vaikai prie lapo su koteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
gaila kad nesigavo pasimatyt, labai norėjau patobulėt..
aplinkybės... bet savaitgalį padariau revizija savo "darželyje", tai pirmos žiemos nuostoliai- 3 vaikiukai verysad.gif teks atstatynėt mirksiukas.gif

toks klausimukas, gal kas parduodat(kaune) kokią žydinčią(veislinę sanpauliją. man reikėtu savaitgaly vienam labai geram žmogučiui padovanot
Atsakyti
Miela Liucerna....parašyk sveikinimo laiškutį nuo mūsų ir mūsų sanpaulijų ....mūsų naujai pažįstamai "Panemunėlei" Ir žinoma jos šeimininkei mirksiukas.gif Tokios gražios dienos proga blush2.gif ax.gif

Galiu nuliūdinti visas ..mano fotikas garantinis,o jų nieks neskuba taisyti schmoll.gif jau mane perspėjo..tai ilgam doh.gif verysad.gif

Alyvuoge bene naują fotiką įsigijai....ar patobulėjai taip ryškiai... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 03, 12:03)
po susitikimo įgavau drąsos "žaisti", tik ar ilgam? g.gif O Tavo patarimai tik dar labiau įkvepia nebijoti bandyti ir dar sykį bandyti.

Bijoti tikrai nieko nereikia, jei ir būna nusivylimų, praradimų, tai tik į naudą, bent man tai duoda didelių pamokų, ką ne taip dariau, aišku jei nieko nesižymėsi gali į tai ir neatkreipti dėmesio.
O "žaisti" tikrai verta, ir ilgam. Kažkas yra pasakęs vaikystė praeina ir sugrįžta atgal, tai pagal save jaučiu jog ji man jau grįžta.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 03, 13:03)
Alyvuoge, nuostabūs žiedai, turi būti tikrai laiminga  4u.gif  smile.gif  smile.gif

Labai laiminga clap.gif ne tik sprogsta pumpuriukai uz lango,zibuokles skleidziasi,pauksciukai ciulbet pradeda,bet ir sanpaulijos dziugina,labiausiai tai tos kurios pacios is lapuko isaugintos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2008 03 03, 14:05)

Alyvuoge bene naują fotiką įsigijai....ar patobulėjai taip ryškiai... mirksiukas.gif  biggrin.gif

Fotikas tas pats,ismokau nusireguoliuot,pasirodo ne bet kaip "pyškint" reikia blush2.gif
Atsakyti
Parduodu..... Ne visi augaliukai gali sutilpti namuose, tenka perteklių pasiulyti, gal ką sudomins mirksiukas.gif
Atsakyti