Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

Sigute*, parašiau AŽ mainams wink.gif
Atsakyti
Taip Rima* tau rezervuoju norimus. mirksiukas.gif
.......................................................................................................

QUOTE(Sigute*** @ 2008 03 03, 14:20)
Parduodu.....   Ne visi augaliukai gali sutilpti namuose, tenka perteklių pasiulyti, gal ką sudomins mirksiukas.gif

Flora Queen- augaliuko pardavimui nebeturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 03 kovo 2008 - 17:31
Kurios panorote mano parduodamų, mainomų augaliukų, gavate į AŽ laiškučius, patikslinimui laukiu iš jūsų atsakymų.(šia savaitę augaliukai bus įšsiusti) mirksiukas.gif

Šiandienos susitikimas, man buvo tikrai labai malonus, o pokalbių tema pakrypo į teiginį: sanpaulijų auginime svarbiausiai yra pasirinkti tinkamą žemę.
Ką jūs apie tai manote?
Atsakyti
Sigute, tai reziume: prie kokios žemės galiausiai Tu apsistojai? Baisiai rūpi išbandyti įvairius variantus ir išmokti atsirinkti, kas labiausiai tinka. blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip čia dabar aiškiau pasakius, žemė turi būti lengva, puri, nesukristi, nesušokti per maždaug 5mėn (tiek laiko augaliuko nepersodinu).
Esu jau minėjusi savo firminę žemės sudėtį naudojamą sanpaulijų auginimui. Perku juodžemį kambariniams augalams, kad jame būtų ne per daugiausiai durpės, pasirūpinu miško žeme, ( labai nebloga būna iš po augančių lazdynų) ja išdžiovinu, persijoju (tą darbą darau vasarą), vermikulitas, smulkinti kiminai. Suaugusiems augalams dedu daugiau miško žemės, nei jauniems augaliukams.
Esu išbandžiusi įvairų žemės pakuočių, yra tekę tikrai nusivilti, ne visada pavadinimas, kaina, atitikdavo esantį pakuotėje turinį.
Tai ir pabandžiau patarimu seno gėlininko, kažkada auginusio savame šiltnamyje įvairias gėles, esu dėkinga jam už gautas žinias,auginant ne tik sanpaulijas.
Tokią žemę naudoju jau senokai, man ji pasiteisina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 03 kovo 2008 - 22:30
Liucerna, visos tave cia sveikina, tai prisijungiu ir as 4u.gif ...nors nezinau kokia proga lotuliukas.gif Tikiuosi, gimtadienio?... ax.gif

QUOTE(Kerpena @ 2008 03 03, 11:11)
Kitos matyt dar ir per jaunos žydėti. Šiemet tokia žiema - amžina tamsa ir rūkas, jokio saulės, nuo rudens labai mažai kas paaugo. Man atrodo, kad niekada jos nepražys. Rudenį atrodė, kad pavasrį jau žydės, o dabar taip neatrodo - kaip turėjau mažų vaikelių būrį, taip ir liko...

drinks_cheers.gif Viskas tas pats...

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 03 03, 14:59)
Labai laiminga  clap.gif ne tik sprogsta pumpuriukai uz lango,zibuokles skleidziasi,pauksciukai ciulbet pradeda,bet ir sanpaulijos dziugina,labiausiai tai tos kurios pacios is lapuko isaugintos  mirksiukas.gif

Alyvuoge, labai grazios sios tavo gelytes... wub.gif Tai kada kviesi i svecius?.. blush2.gif biggrin.gif Kazkada, prisimenu, net kamina rodei... biggrin.gif Laukiu nesulaukiu tu pasivaiksciojimu Jiesios pakrantem.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 03 04, 00:38)
Alyvuoge, labai grazios sios tavo gelytes...  wub.gif Tai kada kviesi i svecius?..  blush2.gif  biggrin.gif  Kazkada, prisimenu, net kamina rodei...  biggrin.gif Laukiu nesulaukiu tu pasivaiksciojimu Jiesios pakrantem.... biggrin.gif

Mamce tu kai "ratuota" tai "atbirbt" bet kada gali mirksiukas.gif O parodyt turiu,ne tik kamina ir geles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 03 04, 00:44)
Mamce tu kai "ratuota" tai "atbirbt" bet kada gali  mirksiukas.gif O parodyt turiu,ne tik kamina ir geles  mirksiukas.gif

Susils orai, pasveiks vaikai - mielai atbirbsiu pasigeret VISOMIS tavo grozybemis bigsmile.gif
Atsakyti
Mamce, Rašytojų diena... Ačiū, bet bus dar ir Poezijos biggrin.gif
Atsakyti
valio ....diena baigėsi....fėjos miega vaikai irgi..man kompas nakčia teko.... g.gif
Atsakyti
Kaip žavingai pasnigo... ax.gif
Mano sanpaulynas po nurudavusių lapukų vėl atsigauna,auga sveiki,gražūs lapeliai smile.gif tik žiedų matyt dar greit nepamatysiu g.gif teks palaukti.
Atsakyti
kur pasnigo... bigsmile.gif
pas mus saulutė gražiausia ax.gif aš galvojau kad tik nenudegintų... blush2.gif
pavasaris...... thumbup.gif wub.gif
jei taip saulytė šypsosis toliau ,sanpauliukai ant palangių atsigaus greitai... mirksiukas.gif

Liucerna ,kaip ten su tom gerom dienom šiam mėnesiui... blush2.gif
Atsakyti