Sigute*, parašiau AŽ mainams

Taip Rima* tau rezervuoju norimus.
.......................................................................................................
Flora Queen- augaliuko pardavimui nebeturiu.

.......................................................................................................
QUOTE(Sigute*** @ 2008 03 03, 14:20)
Flora Queen- augaliuko pardavimui nebeturiu.
Kurios panorote mano parduodamų, mainomų augaliukų, gavate į AŽ laiškučius, patikslinimui laukiu iš jūsų atsakymų.(šia savaitę augaliukai bus įšsiusti)
Šiandienos susitikimas, man buvo tikrai labai malonus, o pokalbių tema pakrypo į teiginį: sanpaulijų auginime svarbiausiai yra pasirinkti tinkamą žemę.
Ką jūs apie tai manote?

Šiandienos susitikimas, man buvo tikrai labai malonus, o pokalbių tema pakrypo į teiginį: sanpaulijų auginime svarbiausiai yra pasirinkti tinkamą žemę.
Ką jūs apie tai manote?
Sigute, tai reziume: prie kokios žemės galiausiai Tu apsistojai? Baisiai rūpi išbandyti įvairius variantus ir išmokti atsirinkti, kas labiausiai tinka.

Kaip čia dabar aiškiau pasakius, žemė turi būti lengva, puri, nesukristi, nesušokti per maždaug 5mėn (tiek laiko augaliuko nepersodinu).
Esu jau minėjusi savo firminę žemės sudėtį naudojamą sanpaulijų auginimui. Perku juodžemį kambariniams augalams, kad jame būtų ne per daugiausiai durpės, pasirūpinu miško žeme, ( labai nebloga būna iš po augančių lazdynų) ja išdžiovinu, persijoju (tą darbą darau vasarą), vermikulitas, smulkinti kiminai. Suaugusiems augalams dedu daugiau miško žemės, nei jauniems augaliukams.
Esu išbandžiusi įvairų žemės pakuočių, yra tekę tikrai nusivilti, ne visada pavadinimas, kaina, atitikdavo esantį pakuotėje turinį.
Tai ir pabandžiau patarimu seno gėlininko, kažkada auginusio savame šiltnamyje įvairias gėles, esu dėkinga jam už gautas žinias,auginant ne tik sanpaulijas.
Tokią žemę naudoju jau senokai, man ji pasiteisina.
Esu jau minėjusi savo firminę žemės sudėtį naudojamą sanpaulijų auginimui. Perku juodžemį kambariniams augalams, kad jame būtų ne per daugiausiai durpės, pasirūpinu miško žeme, ( labai nebloga būna iš po augančių lazdynų) ja išdžiovinu, persijoju (tą darbą darau vasarą), vermikulitas, smulkinti kiminai. Suaugusiems augalams dedu daugiau miško žemės, nei jauniems augaliukams.
Esu išbandžiusi įvairų žemės pakuočių, yra tekę tikrai nusivilti, ne visada pavadinimas, kaina, atitikdavo esantį pakuotėje turinį.
Tai ir pabandžiau patarimu seno gėlininko, kažkada auginusio savame šiltnamyje įvairias gėles, esu dėkinga jam už gautas žinias,auginant ne tik sanpaulijas.
Tokią žemę naudoju jau senokai, man ji pasiteisina.
Liucerna, visos tave cia sveikina, tai prisijungiu ir as
...nors nezinau kokia proga
Tikiuosi, gimtadienio?...
Viskas tas pats...
Alyvuoge, labai grazios sios tavo gelytes...
Tai kada kviesi i svecius?..
Kazkada, prisimenu, net kamina rodei...
Laukiu nesulaukiu tu pasivaiksciojimu Jiesios pakrantem....

QUOTE(Kerpena @ 2008 03 03, 11:11)
Kitos matyt dar ir per jaunos žydėti. Šiemet tokia žiema - amžina tamsa ir rūkas, jokio saulės, nuo rudens labai mažai kas paaugo. Man atrodo, kad niekada jos nepražys. Rudenį atrodė, kad pavasrį jau žydės, o dabar taip neatrodo - kaip turėjau mažų vaikelių būrį, taip ir liko...

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 03 03, 14:59)
Labai laiminga
ne tik sprogsta pumpuriukai uz lango,zibuokles skleidziasi,pauksciukai ciulbet pradeda,bet ir sanpaulijos dziugina,labiausiai tai tos kurios pacios is lapuko isaugintos 

QUOTE(Mamce @ 2008 03 04, 00:38)
Tai kada kviesi i svecius?..
Kazkada, prisimenu, net kamina rodei...
Laukiu nesulaukiu tu pasivaiksciojimu Jiesios pakrantem.... 

Mamce tu kai "ratuota" tai "atbirbt" bet kada gali

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 03 04, 00:44)
Mamce tu kai "ratuota" tai "atbirbt" bet kada gali
O parodyt turiu,ne tik kamina ir geles 

Susils orai, pasveiks vaikai - mielai atbirbsiu pasigeret VISOMIS tavo grozybemis

Mamce, Rašytojų diena... Ačiū, bet bus dar ir Poezijos

valio ....diena baigėsi....fėjos miega vaikai irgi..man kompas nakčia teko....

kur pasnigo...
pas mus saulutė gražiausia
aš galvojau kad tik nenudegintų...
pavasaris......
jei taip saulytė šypsosis toliau ,sanpauliukai ant palangių atsigaus greitai...
Liucerna ,kaip ten su tom gerom dienom šiam mėnesiui...

pas mus saulutė gražiausia

pavasaris......

jei taip saulytė šypsosis toliau ,sanpauliukai ant palangių atsigaus greitai...

Liucerna ,kaip ten su tom gerom dienom šiam mėnesiui...