O gal pasakytumete kur pirkot auksa? nes man vienoje juvelyrineje sake 53. raudonas. kiti keliais litais brangiau uz grama.
Va musu ziedai, gaminti pagal uzsakyma

jauciu cia daug kam taip - iki vestuviu norisi visokiu super duper ziedu, o kai tos vestuves ateina, tai griztam prie klasikos
cia taip pat kaip man su vestuvine suknele - kol planu apie vestuves nebuvo, tai svajojau apie trumpa suknele, o kai reikalas pribrendo kazkaip tos svajones pasikeite

Pagaliau nusipirkome.
Nors aš norėjau klasikinių, teko nusileisti MB. Dviejų spalvų aukso graviruoti lazeriu. Bet gražu. Tikiuosi greit nenusitrins. Gaila negaliu nuotraukos parodyti. Žiedeliai pas MB, o jis prietaringas.

mes jau vede rugpjuti bus 2metai, tai ikeliau foto ziedu. Bet niekas nieko neraso

QUOTE(Alionchik @ 2008 03 12, 22:01)
musu ziedai svers 12 gr. plocio bus 5.5mm o storio 1,7mm.O Jusu?
mes norejom plotesniu, ~7mm plocio,bet juveliras atkalbejo,sake kad nepatogu kai labai platus,suabejojom ir paklausem jo.

musu bus kazkur 8mm plocio ir storis kazkur apie1,5mm. As ir bijau to plocio bet pagal musu modeliuka plonesni niekaip nesigauna

daremes Rotundos gatveje:))
QUOTE(Alionchik @ 2008 03 13, 11:13)
mes turejom savo aukso 5 gr,dapirkom pas juvelira 7 gr po 45 lt ir uz darba mokesim 500lt,tai galima pasakyti,ziedukai apsieis gan pigiai 
del dydzio ka as zinau,gal retai pasitaiko tokie smulkuciai pirstai kaip pas tave
,mano dydis 16.5,dazniausiai turbut pasitaiko 16 dydis,nezinau 

del dydzio ka as zinau,gal retai pasitaiko tokie smulkuciai pirstai kaip pas tave

uzdarba 500 mokesit ar isviso 500 apsieis? nes as kiek ziurinejaus tai klasikinius storesnius uz 500 - 600 galima nupirkti

QUOTE(carinute @ 2008 03 13, 16:41)
daremes Rotundos gatveje:))
o aš kažkaip Rotundo gatvėje nelabai pasirinkimo mačiau, nebent vienspalviai.
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 13, 14:38)
Labai gražūs žiedukai.

Labai jau netradiciniai, bet jauciu ant rankos tai graziai atrodytu