Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

QUOTE(carinute @ 2008 03 13, 10:13)
Mes irgi uz klasika!!!!
Uzsisakeme klasukinius ziedelius tik platesnius 5 mm 4u.gif Darbas kainavo 120 lt ax.gif

Labai pigiai ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 03 13, 20:46)
uzdarba 500 mokesit ar isviso 500 apsieis? nes as kiek ziurinejaus tai klasikinius storesnius uz 500 - 600 galima nupirkti smile.gif

uz darba 500lt ir 315lt uz papildoma ju auksa,tai gaunasi 815lt.OHO!!kur cia taip matet?gal pustas auksas? musu bus balto raudono geltono aukso,matem tokius pat VCUP ,kainavo 1100lt atrodo ir svere 9 gr abu.po 600lt nematem panasiu schmoll.gif
Atsakyti
merginos turiu klausimuka,ar jus nei kiek nesijaudinat del zieduko dydzio (cia turbut as viena paranojike g.gif lotuliukas.gif ) ? pvz radom labai grazius ziedukus,pusiau balto, pusiau geltono aukso,as nesioju 17dydi dabar,tai galvoju kaip bus jei rankyte sustores juk t.y.dvieju lydiniu (balto ir geltono aukso; taip pat ir jeigu ziedas su akute) zieduko negalima platinti t.y.pratempti.. blush2.gif ka daryti pirkti ir nesukti galvos ar imti kuo paprastesnius ziedukus,bet kad negrazus tokie..
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 03 14, 16:19)
merginos turiu klausimuka,ar jus nei kiek nesijaudinat del zieduko dydzio (cia turbut as viena paranojike  g.gif  lotuliukas.gif ) ? pvz radom labai grazius ziedukus,pusiau balto, pusiau geltono aukso,as nesioju 17dydi dabar,tai galvoju kaip bus jei rankyte sustores juk t.y.dvieju lydiniu (balto ir geltono aukso; taip pat ir jeigu ziedas su akute) zieduko negalima platinti t.y.pratempti..  blush2.gif  ka daryti pirkti ir nesukti galvos ar imti kuo paprastesnius ziedukus,bet kad negrazus tokie..

Nezinau kodel, bet as del dydziu visai nepergyvenu. as labiau bijau, kad man nepadaris tokiu kokius mes uzsisakem, nes juvelyras matesi buvo susirupines doh.gif manau, jei nesiosi zieduka visa laika, tai pirstas prisitaikis! pvz. mano mama ir mociute net nebegali nusiimti savo ziedu ir tai netrukdo! netgi ta pirsto dalis ant kurio nesioju su suzadetuviu zieda yra plonesne ax.gif
Atsakyti
O gal yra tokiu zmogeliuku kurie darosi ziedukus Artogcia Bryoni? Jei taip, kiek jums kainuos ziedeliai ir kokio plocio darotes? Gal esate ten apsilanke, kokie atsiliepimai butu apie juos? Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 14, 16:53)
O gal yra tokiu zmogeliuku kurie darosi ziedukus Artogcia Bryoni? Jei taip, kiek jums kainuos ziedeliai ir kokio plocio darotes? Gal esate ten apsilanke, kokie atsiliepimai butu apie juos? Aciukas  mirksiukas.gif

jei neklystu, tai senesnej temoj buvo kalbeta apie tai, paieskok, jei netingi mirksiukas.gif prisimenu, kad skaiciau kazkur tikrai....
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 14, 21:23)
O gal yra tokiu zmogeliuku kurie darosi ziedukus Artogcia Bryoni? Jei taip, kiek jums kainuos ziedeliai ir kokio plocio darotes? Gal esate ten apsilanke, kokie atsiliepimai butu apie juos? Aciukas  mirksiukas.gif

mes ten buvom,bet mums pasirode per brangu,ziedai nuo 2000lt ir siaip nieko ipatingo.. g.gif
Atsakyti
Svewikutes;), gal galit suteikti informacijos kur Klaipedoj yra geras ziedu pasirinkimas ir kainos nesikandzioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L@umzirgis @ 2008 03 15, 01:37)
Svewikutes;), gal  galit suteikti informacijos kur Klaipedoj  yra geras ziedu pasirinkimas ir kainos nesikandzioja doh.gif

gal padesiu kuom nors ax.gif gali paziuret CIA
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 03 14, 19:38)
Nezinau kodel, bet as del dydziu visai nepergyvenu. as labiau bijau, kad man nepadaris tokiu kokius mes uzsisakem, nes juvelyras matesi buvo susirupines  doh.gif  manau, jei nesiosi zieduka visa laika, tai pirstas prisitaikis! pvz. mano mama ir mociute net nebegali nusiimti savo ziedu ir tai netrukdo! netgi ta pirsto dalis ant kurio nesioju su suzadetuviu zieda yra plonesne  ax.gif

va va mane mama irgi taip nuramino mirksiukas.gif tai apsiraminau rolleyes.gif su tais uzsakymais irgi baisu mes irgi is pradziu daryt norejom,bet po to pagalvojom,kad pirma paieskosim ir radom kokiu norejom mirksiukas.gif begant metams tie ziedukai nusigludina,pas mano tevus ant ziedu buvo tokios zvaigzdutes israizytos,visos nusitryne beveik
Atsakyti
as jau nieko nebesuprantu del didinimo/mazinimo.... jau kazkur rasiau, kad juvelyras sake, kad jei ziedai keliu rusiu aukso, tai ju neina padidinti ar sumazinti. vakar nuejau i "Aukso gija", tai ten pasake, kad galima, tik jei ziedas be akmenuku. vat ir nzn kuo tiketi blink.gif nu aisku, "Aukso gijoj" man bande brangius "Breuning" ziedus isiulyti...
siaip greiciausiai vistiek rinksimes klasikinius raudonus ziedus, bet vistiek man idomu, kokia tikroji tiesa del tu didinimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 13, 10:24)
Va musu ziedai, gaminti pagal uzsakyma  biggrin.gif
user posted image

super ziedukai thumbup.gif ,laaaaaabai grazus wub.gif
Atsakyti