Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 03 12, 15:56)
drinks_cheers.gif ir as pradzioje norejau su visokiais ornamentais,kad maisytusi auksas...o kuo toliau apsiziuriu,kaip tie ziedai atrodo(kur visokie ornamentuoti ir t.t.) po elementariausiu,metu ir daugiau,kad apsitrina ir nelabai kaip..tai visgi linkstu prie paprastu storeniu vestuviniu ziedu,visgi klasika islieka klasika,kas madinga dabar tas bus nebemadinga po 10 metu......o klasikiniai ziedai jie visada islieka...gal dar nuomone keisis,bet dabar linkstu i ta puse... 4u.gif

va,nulekem ir jau turim ziedukus thumbup.gif ,paprasti,klasikiniai,platesni-grazu smile.gif
Atsakyti
O man tai ir su akmenuku padidino! smile.gif Keista kazkaip kai cia rasot, kad nedidina g.gif
Atsakyti
mes ketiname isigyti klasikinius ziedelius. tik va dabar mastome kas iseitu pigiau ar pirkti jau padarytus parduotuveje ar eiti aps juvelyra, kad sis padarytu ( savo aukso neturime) sad.gif

gal kas domejuotes tuo klausimu? g.gif
4u.gif
Atsakyti
mes jau irgi turim savo žiedus,turejom savo aukso tai darbas kainavo 400 lt už abu,darem iš raudono ir balto aukso ir mums jau ir didino ir mažino .Tik kad aš norėjau storesniu, bet padarė 6 mm,vyrui patiko tai ir palikom juos.
Papildyta:
QUOTE(zilee @ 2008 03 17, 10:31)
mes ketiname isigyti klasikinius ziedelius. tik va dabar mastome kas iseitu pigiau ar pirkti jau padarytus parduotuveje ar eiti aps juvelyra, kad sis padarytu ( savo aukso neturime) sad.gif

gal kas domejuotes tuo klausimu?  g.gif 
4u.gif

pagal mane tai pigiau darytis,paskaičiuolit ,gramas aukso maždaug 48 lt., o darbas musu tėvai sau darė naujius 60 lt už abu,
Atsakyti

4u.gif

Labukas,
esu nauja cia ax.gif
musu vestuves bus sia vasara, tai mes domejomes kiek kainuotu pasidaryti, pas viena juvelyra klausem tai sake darbas vieno ziedo 200 lt, bet mes noretume pusia balto aukso puse geltono smile.gif ir kad mano su briliantuku butu smile.gif
tai manau jei norite klasikiniu tai tikrai darbas nekainuotu daugiau smile.gif bet jei aukso neturite tai tada tikrai neapsimoka darytis, nes paprasti klasikinia ziedeliai maiau tikrai nedaug kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionchik @ 2008 03 13, 09:13)
mes turejom savo aukso 5 gr,dapirkom pas juvelira 7 gr po 45 lt ir uz darba mokesim 500lt,tai galima pasakyti,ziedukai apsieis gan pigiai bigsmile.gif

del dydzio ka as zinau,gal retai pasitaiko tokie smulkuciai pirstai kaip pas tave 4u.gif ,mano dydis 16.5,dazniausiai turbut pasitaiko 16 dydis,nezinau rolleyes.gif

Jeigu ne paslaptis, kur Jus uzsakinejote ziedus?
Atsakyti
o kaip manot 6 mm plocio ir 2 mm storio, tradiciniai gaubti ziedai bus patogus? g.gif ( mani ismiera 17,5)
Papildyta:
QUOTE(dratux @ 2008 03 17, 01:12)
va,nulekem ir jau turim ziedukus thumbup.gif ,paprasti,klasikiniai,platesni-grazu smile.gif

o kiek tas pas jus platesni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 03 15, 10:55)
va va mane mama irgi taip nuramino  mirksiukas.gif  tai apsiraminau  rolleyes.gif su tais uzsakymais irgi baisu mes irgi is pradziu daryt norejom,bet po to pagalvojom,kad pirma paieskosim ir radom kokiu norejom  mirksiukas.gif  begant metams tie ziedukai nusigludina,pas mano tevus ant ziedu buvo tokios zvaigzdutes israizytos,visos nusitryne beveik

o kazi musu siti (apacioj prisegti) labai nusitrintu? nu bet jau nieko nepakeisi jau yra smile.gif

QUOTE(zilee @ 2008 03 17, 13:07)
o kaip manot 6 mm plocio ir 2 mm storio, tradiciniai gaubti ziedai bus patogus?  g.gif ( mani ismiera 17,5)
Papildyta:
o kiek tas pas jus platesni?  ax.gif

na musu 5,5 mm plocio, ir pansiai 2 mm (nepamenu) storio, nu tai kiek matavausi, makalavausi, tai patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 17, 17:00)
o kazi musu siti (apacioj prisegti) labai nusitrintu? nu bet jau nieko nepakeisi jau yra  smile.gif
na musu 5,5 mm plocio, ir pansiai 2 mm (nepamenu) storio, nu tai kiek matavausi, makalavausi, tai patogus  thumbup.gif

Labai grazus ziedeliai, kur daretes ar pirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 17, 16:27)
Labai grazus ziedeliai, kur daretes ar pirkot?  bigsmile.gif

aciu smile.gif gaminomes pagal individualu uzsakyma, taip sakant, "Odeme" modeliuka issirinkom, taip pat Odeme, ten tiesiog gamina ziedus, pagal uzsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

aš čia tik naujokė, mūsų vestuvės jau visai ne už kalnų, 05.30. ilgai galvojom kur čia užsakyti tuos žiedelius, aš laabi norėjau Vilniuj, Odeme, nes draugė ten darėsi, bet mano MB užsispyrė, kad nereikia taip toli važiuoti, nes mes gyvenam netoli kauno.
tai nuvažiavom į Ametistą, ten ir užsakėm žeidukus. bus 14 gr. du, 6 mm pločio. bet kadangi rinkomes iš kelių modelių padarėm vieną, tai labai bijau kas gausis unsure.gif aukso turėjom savo 12.5 gr, kitus dadės juvelyras. o darbas kainuos 350 lt.
laukiu nesulaukiu kovo 29, kad galėčiau pamatyt žiedus smile.gif
Papildyta:

4u.gif

o kur tu ieškai, kokiam mieste? nes mano draugai ėjo į amestistą, tai pasakė, kad užsakė paprastus plonus žiedus, tai kainuos apie 900 lt. bet as enžinau kas jų nuomone tai yra paprasti ir ploni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 17, 16:29)
aciu  smile.gif  gaminomes pagal individualu uzsakyma, taip sakant, "Odeme" modeliuka issirinkom, taip pat Odeme, ten tiesiog gamina ziedus, pagal uzsakyma  smile.gif

tikrai labai gražūs žiedeliai smile.gif išvis jei gyvenčiau vilniuj, tai tik ten ir užsakinėčiau žiedus smile.gif
Atsakyti
tuliaa - super ziedukai, gal todel, kad musu beveik tokie pat thumbup.gif tik rastas siek tiek kitoks, bet is tolo atrodytu vienodi biggrin.gif kiek jusu abu ziedukai sveria ir kiek kainavo jums? mes ir daremes pagal uzsakyma
Atsakyti