Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

smile.gif+2008 02 11, 14:59-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2008 02 11, 14:59)
musu ziedai bendrai sveria 25g  doh.gif
norejom plonesniu,bet kad neisejo  verysad.gif

oi kokie grazus,man labai patinka tokie masyvus vestuviniai ziedai bigsmile.gif
musu irgi storoki
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 02 15, 21:02)
Vienus tikrai žinau, kur matinė dalis per keturis mėnesius sublizgėjo, t.y. nusitrynė.

O matiniai žiedai visada nusitrina, ar tik tuomet, kai kaip nors blogai pagaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2008 02 16, 12:35)
O matiniai žiedai visada nusitrina, ar tik tuomet, kai kaip nors blogai pagaminti? g.gif

kiek zinau visada. aisku pagaminimo kokybe nebent pailgina matiskumo islikima ant ziedo bet siaip po kurio laiko matiskumas dingsta.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 02 15, 09:46)
Aš visiškai su tavimi sutinku. Aš irgi mielai nusipirkčiau. Tačiau papasakosiu savo žiedų paieškos patirtį. Kai dar nesiruošėme pirkti žiedų maždaug apie Naujus metus, tik šiaip domėjomės, kokių yra, atrodė, kad pasirinkimas tikrai didelis. Paskui tarėmės su pažįstamu juvelyru, ir kai kurių žiedų modeliai atpuolė kaip labai nepatvarūs arba mažasvoriai (jie gali lengviau susilansktyti). Iškilo kita problemėlė: mano MB nori didesnio žiedo ir kad šis svertų ne 2 gramus. Masyvūs žiedai man netinka, nes mano rankos labai mažos. Be to, man nepatogu, kai dėl žiedo negaliu suglausti pirštų.  blush2.gif Tad lieka arba paprasti vieno metalo arba išgaubti dviejų metalų žiedai. Neseniai aplakstėme daugelį parduotuvių ir ten arba nėra to, ko mes norime arba nėra dydžio vienam iš mūsų arba net abiem. Taigi siūlo arba užsisakyti arba laukti naujų modelių. Todėl dabar svarstome. Gerai, kad dar turime laiko.

Suprantu, Samira, kai mes pradejome matuotis, irgi daug modeliu atkrito. Gaminti tikrai nera lengviau, bet butent tada tu gauni tai, ko is tikro nori. Sekmes kuo didziausios ir paciu nuostabiausiu zieduku smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tuliaa @ 2008 02 15, 10:39)
sveika, beabejo kad galima taris, juk tam ir yra sis skyrelis 4u.gif na mums isties nebuvo svarbu ar iskarto pirktis ar gaminti, vienus buvom nusiziureje, jau pagamintus bet dar susilaikem, tada beieskant radom savo ziedukus, Odemo parduotuvej, o ten, tik pagal uzsakyma gamina, tai dodel mes ir gaminomes ziedus, ne todel kad butu vienetiniai ar labai isskirtini  biggrin.gif  kur parduotuvej buvom nusiziureje, kainavo 2 ziedai apie 1500 Lt ir siule 10 proc nuolaida, cia auksinej dovanelej berods, o tuos kur pasigaminom kainavo 1380 (su 200 Lt nuolaida).

Tai fain labai, dziaugiuosi uz jumis. O ausko sr savo davete, ar viskas buvo ju?
Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2008 02 15, 22:02)
Vienus tikrai žinau, kur matinė dalis per keturis mėnesius sublizgėjo, t.y. nusitrynė. Bet va kaip pasakyt  g.gif  Vokiški pirktiniai, firma skamba kažkaip panašiai į "Brauni" Jei labai domėčiausi, gal galėčiau ir tiksliau pasakyt, bet dabar tik iš klausos  blush2.gif
Su MB kažkaip net nesvarstėm apie pirkimą, žingsniavom savųjų "ieškot" į tą patį saloną, kur jis man sužadėtuvių žiedą užsakė. Tiesa, labai suviliojo ne tik žiedų grožis, bet ir siūloma ceremonija patiems žiedų auksą išsilydyt  thumbup.gif

O kur cia tokias ceremonijas siulo?
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 17, 19:57)

Tai fain labai, dziaugiuosi uz jumis. O ausko sr savo davete, ar viskas buvo ju?

Viskas buvo jo, mes savo aukso ne kiek nedaveme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 02 17, 20:14)
Viskas buvo jo, mes savo aukso ne kiek nedaveme  smile.gif

Buvau girdejusi, kad savo aukso jei ir duodi,- ne ka sutaupai...
o jus sauniai visai prasisukote wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 17, 20:41)
Buvau girdejusi, kad savo aukso jei ir duodi,- ne ka sutaupai...
o jus sauniai visai prasisukote wink.gif

aga visai neblogai mums pasiseke, o ypac tai kad ziedai mums wub.gif
Atsakyti

patikek,matiniai ziedukai labai grazu kazkur puse metu.o paskui pradeda matytis visi ibrezimai ir jie pradeda blizgeti.gerai,kad mus perkalbejo ir nusipirkom tik tokius kur truputi matinio yra,bet ir tai per puse metu sublizgo.ir jie tikrai neispigiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 17, 19:57)
O kur cia tokias ceremonijas siulo?

Artogeia Bryoni thumbup.gif

www.ablietuva.lt

Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 02 17, 21:55)
patikek,matiniai ziedukai labai grazu kazkur puse metu.o paskui pradeda matytis visi ibrezimai ir jie pradeda blizgeti.gerai,kad mus perkalbejo ir nusipirkom tik tokius kur truputi matinio yra,bet ir tai per puse metu sublizgo.ir jie tikrai neispigiu. 4u.gif

Na mes taip pat uzsisakeme ziedukus kuriuose keletas akcentuku yra matiniai. Juvelyras mus apie tai jog po puses metuku gali pradet blizgeti, perspejo, bet taip ir sake jei bus noras, nekils problemu ziedukus atnaujinti (t.y. suteikti matiskumo, jei prades blizgeti). 4u.gif
Taip, kad jei tik esate susikure savo svajoniu ziedukus galit drasiai eksperimentuoti juk siais laikais daug kas pakoreguojama dydis, blizgumas, matiskumas... thumbup.gif 4u.gif
Sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondukas @ 2008 02 17, 21:22)
Na mes taip pat uzsisakeme ziedukus kuriuose keletas akcentuku yra matiniai. Juvelyras mus apie tai jog po puses metuku gali pradet blizgeti, perspejo, bet taip ir sake jei bus noras, nekils problemu ziedukus atnaujinti (t.y. suteikti matiskumo, jei prades blizgeti). 4u.gif
Taip, kad jei tik esate susikure savo svajoniu ziedukus galit drasiai eksperimentuoti juk siais laikais daug kas pakoreguojama dydis, blizgumas, matiskumas...  thumbup.gif  4u.gif
Sekmes visoms  mirksiukas.gif

cia irgi teisybe.tik ar labai kam bus noras juos kas pusmeti nesioti atnaujinti juk jie sveicia zieduka tai reiskia,kad kasmet vis maziau aukso lieka is to zieduko g.gif
Atsakyti

Matiniai ziedai visada nusitrina, ir neprikaluso tai nei nuo aukso, nei nuo juvelyro, paparsciausiai nusitrina priklausomai kaip devesit ta zieda, ar plausit, zeme kasit su tuo ziedu. Iseitis yra, kad kas kazkiek laiko nestumete savo ziedelius pas juvelyra, kad jis ta zieda atsviezintu thumbup.gif
Atsakyti