QUOTE(mdeive @ 2008 02 18, 17:14)
Mes tai pirmiausia irgi pirkt norejom, bet kiek isieskojom, tai arba kainos zveriskos, arba nera tinkamu dydziu, plius visi tokie masines gamybos - i koki saloneli benueitum - visur vos ne identiski. Tada MB bendradarbis patare jam viena salona, kur gamina, ir kainos prieinamesnes. Kai nuvaziavau - iskart supratau, kad butent ten uzsisakysim - nes ziedai tikrai buvo kitokie, nei visuose iprastuose salonuose. O be to zinau - kad nepamatysiu identisku ziedu ant puses pazistamu moteru ranku...
Logiska, kad pasigaminus ziedelius rasti antrus tokius pat tikimybe labai maza. As esu siauliete, todel salonuose kiek praejome pasirinkimas tikrai yra, ir radome ne viena varianta- kur ir dydziu buvo, ir ziedai patiko. Po to pasizvalgineju vis i panasius ziedelius Klaipedoj, Kaune, Vilniuj ( mano darbas toks, kad pastoviai po visa Lietuva keliauju, gerai, galiu daug ko pasizvalgyti); tai kainos panasiu, ar netgi tokiu paciu beveik dvigubai didesnes. Apakus buvau. Ar cia pas mus falsifikuoti, ar kaip mazesniame liestelyje kainos zemesnes. Na tuos, kur nusiziurejom- blizgus, maisyta balto ir standartinio aukso, gramais kazkur 3.5 ir 5.5, o per abu kaina kazkur 1000 Lt. Tai manau, kad kaina padori....O klaipedoj ir Kaune normalesniu zieduku kainos uz viena prasideda nuo 1200-1400 Lt.
Tai jei dar rasciau kur Siauliuose gamina kokius ziedelius- taip ir padaryciau....Tiesa, yra salonas Kleismantas ir Ko. Jie gamina, bet kai nuejom pasiziureti- nieko ypatingo nepasiule is modeliuku.....arba tokius biski pabodusius, kur matau pas dvigubai vyresnius ant ranku