Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

Sveikos ax.gif
Susidurem su tokia problemele....
Buvom uzeje i Odema, jau kaip ir issirinkom kokiu norim ziedu, norejom paprastu ziedu tik su kvadratiniu deimanciuku, bet pasirodo, kad Odemas neturi technikos, kad ideti kvadratini, tik apvalu ax.gif
gal zinot kur deda kvadratinius? ax.gif maciau aukso gijoj yra, bet jie daro vokietijoje, todel ir kainos nemazos...

PS. Odeme mums sake, kad darbas 400 lt, as galvojau cia uz viena zieda, o ne uz 2, bet paskaicius forume, supratau, kad uz abu? bigsmile.gif ar gerai supratau g.gif
Atsakyti
O čia mūsų žiedeliai ax.gif
kaip viena moteris yra pasakius, vestuvinis žiedas turi būti lygus kaip gyvenimo kelias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2008 02 21, 16:22)
kaip viena moteris yra pasakius, vestuvinis žiedas turi būti lygus kaip gyvenimo kelias 4u.gif

deja gyvenimo kelias, neitin lygus buna, oj ne lygus, o nuo ziedu lygumo, irgi nepriklauso gyvenimo kelio lygumas smile.gif Viskas priklauso nuo santykiu lygumo... 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
tik man vestuviniai žiedai tradiciniai gražiausi, bet jau čia kvienam savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 19, 22:59)
Ar galiu paklausti cia kuriame mieste, koks adresiukas tos Auksines dovaneles?
Aciukas

Mes daremes Vilniuje, prekybos centre "Europa". Bet maciau, kad yra ir Akropolyje Vilniuje, tik tokiu kaip musu nematem, ten pasirode mazesnis pasirinkimas... 4u.gif

QUOTE(yoyo @ 2008 02 21, 12:08)
Sveikos, visos dalinates nestandartiniu, isskirtiniu ziedu paiesku ispudziais, o as galvoju apie tradicinius vienspalvius, vidutinio plocio, lygius ziedus. Gal as senamadiska kokia? 4u.gif  blush2.gif  Negi nei viena tokiu nebeperka/nebedaro?  Galvojau tokius ziedus matinius daryti, bet jei sita savybe neilgaamziska... g.gif Gal tradiciniai patogiausi ir patvariausi?

Mes is pradziu galvojom apie tradicinius, tik storesnius (ir i ploti, ir i auksti), nes mums vestuviniai ziedai asocijuojasi su tokiais - bent matosi, kad vestuviniai 4u.gif bet salia tu tradiciniu pamatem situos ir abu iskart isimylejom wub.gif jie labai panasus i tradicinius... Be to, man graziau, kai ziedelis blizga, labai dailiai ir man, ir vyrui ant rankos atrodo. Teko matyti matiniu, tai jie po kiek laiko atrodo gana skurdziai blush2.gif nenoriu nieko izeisti, galbut kitiems patinka, bet man nelabai - blizgus grazesni...
Papildyta:

Va butent tokiu is pradziu mes ir norejom thumbup.gif
bet isimylejom savuosius - iskart "prilipo"... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 02 21, 22:08)
Mes daremes Vilniuje, prekybos centre "Europa". Bet maciau, kad yra ir Akropolyje Vilniuje, tik tokiu kaip musu nematem, ten pasirode mazesnis pasirinkimas...  4u.gif
Mes is pradziu galvojom apie tradicinius, tik storesnius (ir i ploti, ir i auksti), nes mums vestuviniai ziedai asocijuojasi su tokiais - bent matosi, kad vestuviniai  4u.gif bet salia tu tradiciniu pamatem situos ir abu iskart isimylejom  wub.gif jie labai panasus i tradicinius... Be to, man graziau, kai ziedelis blizga, labai dailiai ir man, ir vyrui ant rankos atrodo. Teko matyti matiniu, tai jie po kiek laiko atrodo gana skurdziai  blush2.gif nenoriu nieko izeisti, galbut kitiems patinka, bet man nelabai - blizgus grazesni...
Papildyta:
Va butent tokiu is pradziu mes ir norejom  thumbup.gif
bet isimylejom savuosius - iskart "prilipo"...  wub.gif

Beje, stai cia del Auksines dovaneles kontaktu gali paziureti... 4u.gif
Tik gaila, kad paciu papuosalu nera galimybes paiziureti... Bet ten taip grazu, viskas spindi auksu, ziedeliai patys prasosi nt rankos... biggrin.gif wub.gif

http://www.auksinedo...?id=parduotuves
Atsakyti

Laaabai grazus wub.gif
O jus cia daretes ar pirkot?
Atsakyti
man šitie pasakiški žiedai bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjuke: 22 vasario 2008 - 08:38
[quote=paliulaite,2008 02 22, 09:22]
Laaabai grazus wub.gif
O jus cia daretes ar pirkot?
[/quote

mes juos švedijoj pirkom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2008 02 21, 17:22)

ma labai grazus thumbup.gif as irgi tokiu noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 02 20, 17:36)
yra juvelyru, parduotuviu, gamintojo, kurie gamina is kokio nori aukso.mes pvz issirinkom modeliuka, modeliukas buvo balto ir geltono aukso, mes pasidarem, balto ir raudono, kiek musu ziedai sveria atskirai nepasakysiu, bet kartu 17 g, plotis ju 5 mm.
idedu nuotraukyte isivaizdavimui smile.gif

Musu modeliukas irgi buvo balto ir geltono aukso, o gaminomes is balto ir raudono. Svoris kartu 10g, o plotis 5mm
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 02 21, 12:30)
Sveikos, mergaites,  smile.gif
gal esate kur nors maciusios vienspalviu ziedu is titano?

Sveika,prekybos centre "MADA" Vilniuje pirmame aukste yra juvelirine p-ve,ten maciau,bet as pastebejau su aukso juostele per vyduri,kaina nepamenu,o grinai is titano nezinau,gal irgi yra
Atsakyti