Mazoji gal kokius tris kartus yra kritusi is lovos. Visalaik po iskritimo stebedavau jos elgsena, kadangi visalaik nusiramindavo ir toliau aibes kresdavo tai niekur ir nevezem.
maniske irgi buvo nusiridenus nuo lovos ta pacia diena kai suejo 1 men. as tuo metu buvau nusisukus ir nemaciau kaip ten jinai nukritai, bet kai isgirdau garsa "bum" tai net sirdis i kulnus nukrito, issigandau turbut labiau negu mano mazyle! as ja greit nuraminau ir elgesi po to ji normaliai, bet del sventos ramybes nuvezem i vaiku priimamaji. sesutes sake, kad nebuna dienos, kad neatveztu kokio "krituolio"
ten patikrino, viskas tvarkoje, bet jei dar karta taip atsitiktu nevezciau niekur ir gailiuosi, kad tada vezem, nes rentgenu sviete galvyte
buvo gaila mazytes, net vyrui storiausia liemene uzdejo, o dukryte gavo tokia doze tu bjauriu spinduliu pacioj kudikystej...
dabar jai jau 10 men, per miegus labai blaskosi ir as vis grauziu save, kad gal cia ir tas spinduliavimas turejo itakos...

pas mus dažnos avarijos pasidarė.berniukas turi tokia mašinyte,tai pasispirdamas varo kur noritai ir griūna,atsitrenkia kur nors

mano dukryte irgi buvo nukritusi 3men
net nulekiaui iki ligonines kad paziuretu ar nieko baisaus..bet aciu D viskas gerai
nuo sios dienos nepalieku nei sekundei...

Pasiskaičiau čia pasakojimų, tai labai baisu pasidarė.
o ką jūs galvojate apie draudimą nuo traumų?
nesenai internete radau informacijos, kad ERGO draudžia nemokamai vaikus iki 1 metų. išmoka būtų mokama lūžus kaulams, jei vaikutis susimušė ar nusidegino.
cia daugiau info yra http://www.ergo.lt/index.php?id=1897.
ką galvojate ar verta tokį draudimą pasiimti?
o ką jūs galvojate apie draudimą nuo traumų?
nesenai internete radau informacijos, kad ERGO draudžia nemokamai vaikus iki 1 metų. išmoka būtų mokama lūžus kaulams, jei vaikutis susimušė ar nusidegino.
cia daugiau info yra http://www.ergo.lt/index.php?id=1897.
ką galvojate ar verta tokį draudimą pasiimti?
QUOTE(epopėja @ 2009 04 10, 22:35)
maniske irgi buvo nusiridenus nuo lovos ta pacia diena kai suejo 1 men. as tuo metu buvau nusisukus ir nemaciau kaip ten jinai nukritai, bet kai isgirdau garsa "bum" tai net sirdis i kulnus nukrito, issigandau turbut labiau negu mano mazyle! as ja greit nuraminau ir elgesi po to ji normaliai, bet del sventos ramybes nuvezem i vaiku priimamaji. sesutes sake, kad nebuna dienos, kad neatveztu kokio "krituolio"
ten patikrino, viskas tvarkoje, bet jei dar karta taip atsitiktu nevezciau niekur ir gailiuosi, kad tada vezem, nes rentgenu sviete galvyte
buvo gaila mazytes, net vyrui storiausia liemene uzdejo, o dukryte gavo tokia doze tu bjauriu spinduliu pacioj kudikystej...
dabar jai jau 10 men, per miegus labai blaskosi ir as vis grauziu save, kad gal cia ir tas spinduliavimas turejo itakos...
butu idomu kad parasytu kitos mamos, kuriu vaikeliai buvo nusiridene, ar nepasikeite ju miegas ir siaip emocinis elgesys.. ?

Laukyte, girdėjau ir aš apie tą nemokamą kūdikių draudimą tik gaila, kad nebėspėjome pasiimti, nes vaikui jau suėjo 1 metai. dabar sau nagus graužiu.
musu mazasis irgi yra nukritęs, bet ačiū dievui laimingai.
o as pati vaikystėje esu iš antro aukšto ištritus ir nieko
truputi skaudejo atsimenu.
musu mazasis irgi yra nukritęs, bet ačiū dievui laimingai.
o as pati vaikystėje esu iš antro aukšto ištritus ir nieko

QUOTE(laikine @ 2009 03 12, 18:54)
Maniskiui jau 1,5 men ir siandien nukrito nuo lovytes... siaubas kaip mane prakaitas ismuse...
dabar nenustygstu vietoj, nezinau ka daryt, gal i santariskes vest, nors nebeverkia, jokiu paraudimu nera....
ka jus daret? vezet ar pirma stebejot kelias dienas?

ir maniske krito, dar ir dabar vyra kaltinu, kiek kartu sakiau nepalik vienos nedek ant lovos krasto, musiske judri, baisiai vartosi, bvo 2,5men, pasidejo ant lovos krasto kol vystymo stala pataise, as vonioj buvau tik girdziu baisus klykimas... nuvirto, aciu dievui musu lova zema ir tai dar su tokiu minkstu atsikisimu kuris irgi sulaike mazaja tai nesmarkiai terkstelejo tik isigando, kvietem greitaja, mat pirmas vaikas viskas baisu, o santariskese net nepaziurejes daktaras isleido namo mat jeigu nebeverkia ir nevemia viskas tvarkoj tik isigando, reikia stebet patiems sake, ai dar zvakute nuo skausmo del visa ko dave, bet nepanaudojom nes uzmigo vos gryzus namo
Mum buvo 2men kai nuritavom nuo lovos, sirdis paduose buvo atsidurus, nedaug truko, kad samone buciau praradus nuo isgascio
Buvom pas uosviene, paguldytas buvo ant pagalves, ant pilvo, mes ko tais nusisukom paziuret ir girdim bum tik. As i asaras, uosviene pakele ji, o jis issisiepes iki ausu
tai gerai kad jis nuo pagalves ant lovos, nuo lovos ant suns(aciu D, kad suo ten gulejo, jei ne ji, tai galejo ir blogai baigtis), o nuo suns ant zemes.. Bet viskas buvo gerai, nei verke nieko
As labiau issigandau nei mano lelius
Bet nuo to karto dar atsargesne esu.

Oi labas mamos, na ka, skaiciau as ant dienu sia temele, o va vakar ir mano mazoji nukrito..
nuo lovos.. =/ tik nusisukau, ir bum..Krito ant kaktytes, as ja pakelia, tai paverke taip kaip visad kad verkia, isigandus kiek biski buvo, ir po 20 s. nurimo. Guzo jokio nebuvo, tik paraude toj vietoj, ir elges kaip visad, krito nuo 50 cm aukscio, as matavau
ant kilimines dangos..Fiuhh, tai gerai kad ne ant kokiu plyteliu pvz. virtuveje. Bet kadangi as labai isigandau tai snd ryte skambinau i LT, nes gyvenu UK, ir kalbejau su neurologu, tai pasake taip :
Jai vaikas krito nuo 50 cm, tai yra 6 - 7 men kudikio ugis, kaip musiskes, panasiai, ir vaikas krenta nuo aukscio, kuris lygus jo ugiui, ir vaikai krenta lengvai, cia ne taspats kas kad suauges nukristu, ir jiem nelabai ir skauda, nes jie yra lengvi, visai kas kt. kai krenti visu svoriu, o verkia jie dazniausiai kad atkreipt demesi, kai aplink juos imama sokinet
jai jokiu hematomu nera, nevemia, gerai vago, reiskias paprasciausias sumusimas, ner ko jaudintis,ir kad nera ne vienos maos kuriai vaikas nebutu nukrites, o vaikai dar kris ir kris.. ir liepe nesijaudint.
Oi kaip mane nuramino..
Vsdelto, visad sakiau ir sakysiu, kad Lietuvoje daktarai yra geri
As gyvenu Anglj. ir cia, jai nuvesciau vaika pas gydytoja, tai lieptu duot paracetamolio ir viskas, cia neskiria tiek demesio apziurom, konsultacijom
O jus mamos, nesijaudinkit

Jai vaikas krito nuo 50 cm, tai yra 6 - 7 men kudikio ugis, kaip musiskes, panasiai, ir vaikas krenta nuo aukscio, kuris lygus jo ugiui, ir vaikai krenta lengvai, cia ne taspats kas kad suauges nukristu, ir jiem nelabai ir skauda, nes jie yra lengvi, visai kas kt. kai krenti visu svoriu, o verkia jie dazniausiai kad atkreipt demesi, kai aplink juos imama sokinet

Oi kaip mane nuramino..

O jus mamos, nesijaudinkit