Man jaunelis irgi ne karta yra krites.Pirma karta 6men.Tiesiog akimirkai palikau ant lovos,nors visai salia jo lovele stovejo.Ruosemes i lauka,tiesio net nepagalvojau,kad tik uzsisuksiu ir slepteles jis man ant zemes.Issigandau nerealiai,zliumbiau,kaltinau save,tokia ziopla mama.Kadangi buvo labai neramu,nors neiskilo nei guzas ,nei kraujas bego,vistiek nusitempiau i ligonine.Ten padare nuotraukyte,apziurejo.Aciu Dievui nieko nebuvo.O atejas daktaras,tik patikino,kad nei vienas vaikas nenukrites ,neuzsigaves neuzauga.Dabar maniskiui 4m.ir jis jau ne karta yra krites.Aisku kiekvienas kritimas ,kaip peiliu per syrdi.Bet ka jau padarysi buna taip vaikams,kol uzauga.
Drauge paliko suneli (4 men) ant lovos ir nuejo duris atidaryti (nes as i svecius atejau). Ir staiga girdim vaikas klykt pradejo. Ateinam, o vaikas nukrites ir atpyles guli. Labai issigandome, bet nuvezus pas gydytoju, pasake, kad smegenu sutrenkimo nera. Dabar jam jau apie 1 metukai, ir jis sauniai auga, yra sveikas.

o mano pusseseres sunus tai ziauriai megdavo ant lovos ropinet-ant zemes neidomu ir viskas. tai ji jam ir leisdavo...o jis greiti tai neprasta isvystydavo
viena karta vos spejau pagaut uz koju,kai jis tiesiaja,ijunges visas pavaras ir savo greicio pedala issaudes iki galo vare iki lovos krasto.
o kita karta,kai puske mane pakviete virtuven padeti atnesti arbata,sausainius ir pan, pasakiusi palikti maziu viena(nieko per toki trumpa laika nenutix),tik girdim BUM ir BEEEE. alekem-o tas sedi ant zemes ir rekia...bet tai truko kelias minutes-pamate zaisla po stalu-ir davai jo pasiimt-tik vel buvo problema-po stalu netilpo atsisesti,o is po stalo listi nenorejo...

o kita karta,kai puske mane pakviete virtuven padeti atnesti arbata,sausainius ir pan, pasakiusi palikti maziu viena(nieko per toki trumpa laika nenutix),tik girdim BUM ir BEEEE. alekem-o tas sedi ant zemes ir rekia...bet tai truko kelias minutes-pamate zaisla po stalu-ir davai jo pasiimt-tik vel buvo problema-po stalu netilpo atsisesti,o is po stalo listi nenorejo...
o va pries pora dieneliu drauges sunaitelis nukrito nuo lovos... kiek skaiciau-nei viena nesake,kad buvo kasnors blogo...tai turbut taip ir nebuna,ane? raminu drauge, pati jokios konkrecios patirties neturedama
nors ir pati ir brolis esame krite, ir puskes sunus auga kaip grybas po lietaus

Ir mums pries pora dienu buvo tooookia nelaime
. Padejau kedute ant sofos, o pati nuejau indu plaut..Atsisuku ir matau kaip suletintam kine krentancia kedute su mano beibiuku ant grindu, tiesiai ant galvos
. Nepamenu, kaip saukstai su sakutem skriejo ant grindu, kai lekiau vaikio ''gaudyt''..
Nespejau..Mazius zviege ne savu balsu, o as is to soko plesiau ji is tos kedutes, visai pamirsusi, kad su dirzais prisegtas..Siaip ne taip soko busenoj surinkau vyro darbo nr., ir tik pamenu, kad islemenau, jog greit varytu namo..Kol jis vaziavo, mano galvoj sukosi daug kartu matytu pakraujavimo i galvos smegenis atveju..Maziu vezem i ligonine, ten nusiunte daryti kaukoles rentgenograma
. Dar sunervino tokia kvaisa rentgenologe, greiciausiai laborante, kuri bande man morala skaityt, kad bereikalingai cia svieciam...Jos laime, kad tuo metu buvo man nelaime, o tai...
. Zodziu, finale, viskas baiges gerai, nors streso daug
. Dabar kartais susimastau, kad motina gamta vis delto nepamirso pasirupinti musu mazuleliais, kad apsaugoti juos nuo baisiu traumu pasekmiu
.

Mano vyriausiasis irgi buvo krituolis. Pradžioj buvo labai baisu, vėliau šiek tiek ramiau. O kartą buvo juokinga : atvažiuojam vaikio pasiimti iš senelių ( buvo liepos mėnuo ir jis tik ką pradėjęs vaikščioti), žiūrim, mūsų Rokutis su kailine kepure, o senelis iš paskos vaikšto su centimetru ir suka galvą, kaip čia anūkėliui statybininko šalmą pritaikius

mano tai iš vežimuko ant laiptų buvo iškritus 3 mėn tai isigadau baisiai, bet pasirodo turi laimingus marškinėlius ir nesusidaužė
vajei vajei, kokių baisybių čia prisiskaičiau
dabar bijosiu savo mažąją palikt vieną..
nors mano pipiriukei irgi nelaimė jau nutikt spejo.. o ji dar tokia mažutė.. kol maudžiausi vyras kerepla ją benešiodamas i lentyną gan stipriai apsisukdamas trinktelėjo.. to baisaus trinktelėjimo išsigandus iš vonios per kokias 2 sekundes atsidūriau pas savo mažąją
.. guzas baisingas buvo iškart.. nuraminau, galvą pašaldžiau, o vakare jau net žymės nebuvo likę.. tačiau vyras vis dar dabar bijo ją ant rankų imti
.. o ir aš į vonią viena nebeeinu, mažąją su lopšeliu ant skalbimo mašinos pasistatau...

QUOTE(Kapsė @ 2005 04 11, 15:58)
O kartą buvo juokinga : atvažiuojam vaikio pasiimti iš senelių ( buvo liepos mėnuo ir jis tik ką pradėjęs vaikščioti), žiūrim, mūsų Rokutis su kailine kepure, o senelis iš paskos vaikšto su centimetru ir suka galvą, kaip čia anūkėliui statybininko šalmą pritaikius

mačiau kažkuriam žurnale, kaip vaikui padarė "šalmą" iš porolono...
Maniškė, kol buvo iki 1 metų igi yra kelis kartus nukritusi nuo lovos. Bet nieko neatsitiko. Rimtų kritimų išvengėm kudikystės amžiuje. O ir ji pati labai rami buvo. Bet broliukas auga daug aktyvesnis.... Tai bus guzų turbūt daugiau

QUOTE(mutantė @ 2005 04 11, 21:13)
mano tai iš vežimuko ant laiptų buvo iškritus 3 mėn tai isigadau baisiai, bet pasirodo turi laimingus marškinėlius ir nesusidaužė

Nu jus tikrai laimingos.