Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nukrito!

Mums irgi taip buvo ir ne karta doh.gif , bet nieko thumbup.gif . Dabar moka pati nulipt clap.gif
Atsakyti
Mano mazius dar mazas, todel nespejo nusirydent neikarto smile.gif , bet vat mama mano pasakojo, kas koja supo vezymuka (jame buvo mano brolis), pati guledama knyga skaite ir, kad suptelejo laugh.gif vezimukas apsiverte, brolis nuskrido is jo ant zemes laugh.gif nu ir ka? ogi ta,kad dabar labai protingas biggrin.gif vis juokaujam , kad kartais reikia paskraidyt rolleyes.gif
Atsakyti
Mano sunelis skrido is vezimelio budamas 3 menesiu. As pasitraukiau ismesti pamperiu i siuksliu deze uz dvieju metru, o tuo tarpu dvimete sesute nutare pasupti ir apverte vezimeli. Na bet dabar jam trys metai, augam sveiki ir protingi. O traumu dabar turim daug didesniu ir baisesniu ir krentam nuo daug didesniu auksciu jei tik mama uzsisuka. Zinoma kiekviena karta pergyvenu, puolu i panika, bet visuomet pastebeti nespeju, nes ir pries savaite, kol maziausiai keiciau pamperi, tai mano berniukas i lauka pro langa islipo, aukstis lango 1,5 metro, kai jo ugis vos 1 metras. Visa laime sekmingai
Atsakyti
O mano mazyle iskrito is vezimelio, kai jai buvp 7 menesiai, ji atsistojo vezimelyje ir krito, net nespejau pagauti, nors buvau visai salia, tik nusisukau sudeti daiktus i krepsi, kadangi turejom isvaziuoti, pradejo is nosies begti kraujas, labai issigandau, labai verkiau, bet tas kraujas tai buvo tik nuo idreskimo, matyt, krisdama mazyle isidreske i vezimeli kur nors, o siaip jokiu paskemiu nebuvo, net neverke labai, bet dar po siai dienai daznai sapnuoju ta momenta kosmaruose, nes tai ivyko mano akyse.
Atsakyti
Dėja mes ir be kritimo nuo lovos neapsiejom:)TAda aišku nebuvo taip juokinga.
Rėkiau kaip išprotėjus ir dar labiau vaiką išgasdinau. Sakiau vežam į ligononę, o vyras sako nenusišnekiek, dar kris ir kris.Taigi likom namuose ir aš iškart literaturos skaityti, kai ką daryti. Paskaičiau, kad reikia stebėti pirmas 6 val.
Taigi net vaikui nedaviau miegot ilgai pamiegojo valanda ir sakiau einam žaist(nors jau buvo link nakties)nes perskaičiau negerai jei ilgai miega.
Tai tokia mūsų patirtis.O kritom visai neseniai, tiesiai ant galvos.
Atsakyti
Mano leliukas dar mazas, bet as jau nuo pat gimimo visus mustruoju, kad nepaliktu vieno neatsargiai paguldyto, nors ir kelioms sekundems. Vyras sako, kad man paranoja.. Ta paranoja, aisku ne be priezasties. Mano senele kudikysteje nukrito nuo lovos ir klausa prarado. Todel nenumokite ranka i kritimus ir stenkites , kad ju kuo butu maziau...
Atsakyti
Mano irgi metuku laiko persisvere per lovyte ir iskrito.Namuose buvo tragedija!Ne tiek nuo kritimo mano leliukas issigando ,kiek nuo mano rekimo.Vistiek iskvietem greitaja ,kad apziuretu.Isveze i klinikas ,nors ir nebuvo nejokio guzelio ,padare nuotraukyte.Aciu dievui viskas gerai..Dabar savo pupos nepalieku vienos nei minutei.
Juk pasitaiko visko ,kitas krenta ir nieko,o gali but ir rimtu problemu.Geriau po kritimo parodyti gydytojam ,juk maza kas.Ir paskui paciam ramiau
Atsakyti
Negriuvus, nekritus vaikui nesusiformuos jam savisaugos instinktas, tad kitaip neimanoma.
Atsakyti
Mes turbut busim patys jauniausi "krituoliai". Mums dar tik 2.5 men., o siandien pirma karta vaikis pats apsiverte ir nukrito nuo lovos ant galvos sad.gif Vezem pas gydytojus - jokiu luziu, nei guzo, nei melynes. Dabar stebiu vaika - lygtai viskas gerai. Bet issigandau nerealiai.
Atsakyti
oi oi mes irgi 3,5men kritom.
vai vai ohmy.gif baisu net prisiminti. nors zinau, kad vaikams dazniausiai nieko nenutinka, bet kai pamatai savo kleckuti ant zemes verkianti sad.gif sad.gif siaubas...
bet atrodo dabar auga protingas vaikis clap.gif
Atsakyti
QUOTE (musmere @ 2004 09 27, 14:41)
Mes turbut busim patys jauniausi "krituoliai". Mums dar tik 2.5 men., o siandien pirma karta vaikis pats apsiverte ir nukrito nuo lovos ant galvos sad.gif Vezem pas gydytojus - jokiu luziu, nei guzo, nei melynes. Dabar stebiu vaika - lygtai viskas gerai. Bet issigandau nerealiai.

Aciu dievui kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Baisu, kai maziukas nukrenta, bet kazkaip to neisvengem ir mes, kad ir labai labai saugojom, bet...
Pirmasis pradejo svo kritinejimu su lyg sliauziojimu, bet viskas baigesi neblogai..dabar yra sveikas ir saunus vaikas..

O vakar va turejom soka verkem visis, aisku tetis tik nusigandimu apsejo...Mano mazasis 5men iskrito is mano lovytes...atrodo tik trumpam padejau ir labai toli nuo krasto..trimetis zaide juokino maziuka o as tik spejau uzsisukti girdziu saukai : "mama mama mama brolis prieeee krasto....." ir su tais zodziais bumt ir asaros is abieju vaikuciu akiu. As ir persigandau, bet lyg va nieko kol kas...
Pamirsau paminet, kad mani 5 men sunelis puikiai vartosi, juda ir pastovi ant ketutiu keliata min, tokiu budu sugeba judeti ir pasiekti sau rupimus daukciukus...

tikuos bus viskas gerai...galvos sumusimai baisus dalykas. Mano brolis turejes nemazai smegenu sutrenkimu ir dabar ji suaugusi vyra kamuoja nezmoniski galvos skausmai

Taciau taip yra kad ne nuo visko mes apsaugosim savo mazuosius
Atsakyti