As tai dziaugiausi,kad mano bernas iki metu dar neturejes traumu,t.y,negriuves rimciau.Va,tik vakar apie tai pagalvojau,ir va - sianakt iskrito is lovos...Na dunkstelejo galva zemyn tai kaip reikiant.Ir reke ilgai.Bet nenorejau nakti jo blaskyt ir rikdyt dar labiau,tai apziurejau tik ryta - nagi kaktos sonas nubalnotas,ir guzas,ir ibrezta...Negerai aisku,bet ka darysi,kad jau taip nutiko,svarbu kad ne rimciau.
Sveikos nutyko nelaime mano mazei puse metuku ir ji nusirydeno is musu lovas.man sokas nulekiau pas daktarus apziurejo sako viskas gerai net sumusymo nera,labai isigandus bijau pasekmiu.Daktaru teigimu sake mazyle stebeti kad nevemtu.Ji nusirideno nespejus mirktelti
Labai blogai juaciuosi zianu pati kalta,reikejo but atsargesniai
mielos mamytes prasau labai parasykit ar jum yra nutikia taip kokios pasekmes buvo,kiek buvo (jei buvo jusu leliui)laiko.Prasau atrasykit.
Jauciuos baisiai nors daktarai sake kad ji isigando daugiau....

mielos mamytes prasau labai parasykit ar jum yra nutikia taip kokios pasekmes buvo,kiek buvo (jei buvo jusu leliui)laiko.Prasau atrasykit.
Jauciuos baisiai nors daktarai sake kad ji isigando daugiau....

Manau daugeliui yra taip buve. Nusiramink. Ateity busi atidesne. Mano pirmagimis irgi yra nekart krites nuo lovos. Dziaugiuosi, kad pasekmiu nebuvo. Vaikiukai daznai griuva, kliuna. Prades vaikcsios, parsides nauji guzai, nauji kritimai.
Buvo ir pas mus toks "salto morgana"
. Nieko - sveikos, gyvos
.

Jo, turbūt kad nors sykelį, tai buvo nutikę visiems tėvams
Mano draugė, kuri turi antrą, man pavesdama pažiūrėti jos mažąją, kol ji kažką padarys, pasakė "žinau, kad bus laikas, kada ji vis vien spės nusirident nuo lovos, bet tegu ne šiandien".
Mums su tėvu irgi tokia bėda buvo. Labai pergyvenom, staugėm vienas ant kito už žioplumą, kaltinom ir skambinom visais varpais..tiesa, vaikas vėliau jautėsi gerai, nevėmė, nebuvo pakitę vyzdžiai, tai pas gydytojus nelėkėm ir jų nekvietėm.
Vaikas sugebėjo persiverst per kalną pagalvių, nes jomis buvo apkamšytas, kad neiškristų iš mūsų miegamojo lovos. Aš nuėjau buteliuko paimt, o tas didelis ir garsus bum (grindys medinės) ir klaikus ryksmas..gavau šoką..dukrelei buvo apie 5 mėn.

Mano draugė, kuri turi antrą, man pavesdama pažiūrėti jos mažąją, kol ji kažką padarys, pasakė "žinau, kad bus laikas, kada ji vis vien spės nusirident nuo lovos, bet tegu ne šiandien".
Mums su tėvu irgi tokia bėda buvo. Labai pergyvenom, staugėm vienas ant kito už žioplumą, kaltinom ir skambinom visais varpais..tiesa, vaikas vėliau jautėsi gerai, nevėmė, nebuvo pakitę vyzdžiai, tai pas gydytojus nelėkėm ir jų nekvietėm.
Vaikas sugebėjo persiverst per kalną pagalvių, nes jomis buvo apkamšytas, kad neiškristų iš mūsų miegamojo lovos. Aš nuėjau buteliuko paimt, o tas didelis ir garsus bum (grindys medinės) ir klaikus ryksmas..gavau šoką..dukrelei buvo apie 5 mėn.
ir mums taip buvo, kai vaikis 5 men. buvo. nuciuoze nuo lovos zemyn galva
issikvietem greitaja, patikrino, net guzo nebuvo
taip, kad nepergyvenk, viskas bus gerai
tarp kitko, siandien vel burbulas nuo lovos nusliuoge
as dar miegojau, o jis atsibudo ir nuvare ten kur jam reikia...

Mano vaikai abu yra "n" kartų kritę ir iš lovų, ir iš savo lovyčių. Svarbiausia, kad ne mažyliukai kai buvo, o virš metų, per mandrumą kaip sakant. Ir saugok nesaugojęs, niekas nepadeda. Tačiau aš nei gydytojo kviečiu, nei pati į ligoninę vaiką apsikabinus lekiu. Tiesiog stebiu vaiką ir tiek.
Kol kas viskas baigdavosi gerai, be pasekmių. Ta prasme nereikėjo mums medikų pagalbos.

As kadangi savaji
dar saugiai pilvelyje nesioju, tokios patirties neturiu. Tik va zinau, kad mane pacia sesuo is vezimelio ismetusi netycia buvo. Bijojo mamai prisipazinti, tai niekas nieko ir nepastebejo. Na, tiesa, uzaugau siek tiek trenkta

Nukritimas nuo lovos man atrode menkniekis, nes mano aukselis nukrito nuo daug auksciau ir ne ant kilimo. Beprotiskai issigandau, lekem i Klinikas, bet aciu Dievui, lyg stebuklas, maziukei nieko nebuvo tik dvi mažos melynes ant pakausiuko. Jai irgi buvo 5 men. Pastebejau daugumai tokiu metu maziukai krenta, nes tada buna tik pradeje vartytis ir mamos, matyt, dar neiprate. Gydytoja sake, kad tokiu maziu kauliukai dar minksti, todel mazai kam luzta ar pan. Pergyvenau ir save kaltinau labai ilgai. Verkdavau kas vakara. Po to sugedinau save, kad turiu dziaugtis laiminga pabaiga ir savo asaromis "nevaryt Dievo i medi", o dekoti jam.
Visoms linkiu, kad pirmas vaikucio kritimas butu laimingas ir paskutinis.
Visoms linkiu, kad pirmas vaikucio kritimas butu laimingas ir paskutinis.
maniske irgi buvo 5 menesiu,kai issirideno is musu lovos,buvo pradejus neseniai vartytis,tai kad nespejau sugaut 
aisku as apsizliumbiau baisiausiai,kaltinau save nerealiai,bet aciu Dievui pasekmiu jokiu nebuvo,pas gydytojus nelekem,tik paskambinom vyro broliui (jis seimos gydytojas),tai tas nuramino ir pasijuoke net is musu,sake kad buna vaikai iskrinta is 2-3 auksto ir nieko neatsitinka
..sake,kad pati gamta yra sutvarkius taip maziukus,nes jiems daznaitokiu nelaimiu atsitinka
o dabar maniske,vos ne kasdiena koki guza isitaiso,nes jaupati visur lenda,stojas,po to uzsimirsus pasileidzia ir buna bum,bet as kazkaip jau pripratau ir nebepergyvenu,tik ziuriu,kad nebutu jokiu astriu kampu kur ji galetu krist
tiesiog atsarga gedos nedaro,saugok vaikuti,bet del to kas atsitiko tikrai nebepergyvenk,viskas baiges gerai ir reik tik pasimokyt is tos klaidos,kad nesikartotu ateity

aisku as apsizliumbiau baisiausiai,kaltinau save nerealiai,bet aciu Dievui pasekmiu jokiu nebuvo,pas gydytojus nelekem,tik paskambinom vyro broliui (jis seimos gydytojas),tai tas nuramino ir pasijuoke net is musu,sake kad buna vaikai iskrinta is 2-3 auksto ir nieko neatsitinka

o dabar maniske,vos ne kasdiena koki guza isitaiso,nes jaupati visur lenda,stojas,po to uzsimirsus pasileidzia ir buna bum,bet as kazkaip jau pripratau ir nebepergyvenu,tik ziuriu,kad nebutu jokiu astriu kampu kur ji galetu krist
tiesiog atsarga gedos nedaro,saugok vaikuti,bet del to kas atsitiko tikrai nebepergyvenk,viskas baiges gerai ir reik tik pasimokyt is tos klaidos,kad nesikartotu ateity

nuosirdziai dekoju jums mamytes,dar ir dabar save kaltinu durnai jauciuosi kazkaip liudna
zinau reikia dziaugtis kad gerai baiges bent jau taip manau po to ir linksmute nei veme nezinau gal dar pasireiks ryt ar poryt
Beproto isigandau ir juk zinojau kad ji tokia jau guvi sukiojasi ir panasiai o mat norejau nufotografuoti savo saules spinduleli
ir kaip mat ji nusirideno baisu net prisimint.....dabar ji sau saldziai miega
[COLOR=blue]

Beproto isigandau ir juk zinojau kad ji tokia jau guvi sukiojasi ir panasiai o mat norejau nufotografuoti savo saules spinduleli

Maniske irgi pora kartu buvo nusiritusi nuo lovos ir nieko... Lova tai neauksta. Bet drauges sunelis net nuo skalbimo masinos nusliuoge zemyn galva ant plyteliu. Veze i klinikas, tyre, tai gydytojas net nepatikejo, jog jis krito. Nes visiskai nieko nerado. Turbut angelai tiems maziukams pagalveles pakisa