AŠ tai apsimoviau anksti nes pilvukas buvo nemažas kokių 14sav.kelnes ant šleikų.Yra labai gražių rūbų nėštukėms ir tikrai nesendina,pirkau sarafaną ir suknelę tai tik pilvą aptempe ir labai gražu.O pilvo tai jau nepaslėpsi ir kam juk tegul mato visi .
As iki pilvelio auginimo sveriau apie apie 50 kg, tai iki trecio menesio is viso nieko nesimate, o vat nuo ketvirto- pati nors likau ir panasi, pilvukas tai stipriai pustis pradejo.. nestukiu kelnes pardejau nesioti nuo ketvirto menesio pabaigos- bo i savo nei vienas nebetilpau. Tokiam pilvukui kaip dabar turiu labiausiai tinka sijonas ar suknele, o kaip as toks zmogutis kuris ju laabai nemegsta, tai teko prisipirkti to, ko iki tol niekada nenesiojau.. man tai labai grazu kaip pilvelis neperdaug aptemptas per ir neteliuskuoja drabuziai aplink, o pilvelis taip graziai aprenktas ir mastosi.. tik vat ta bambute issivertusi, kazkaip tai keistai atrodo.. nelabai man ji patinka.. liudnai ir tai kad megztukus tik nepermatomus ir tankios medziagos galiu rengtis- mano pieno kompinatas isanksto veiklai pradejo ruostis, tai su iklotukais vaikscioti reikia, o jie taip persimato. ech.. taciau liuks tai kad visi sako kad laimingos nestukes groziu is toli spindikliuoja- tad nors sau ir netaip patinki, kiti tau komplimentus beria ..
nors dar tik 10 savaiciu mums, bet beliko vieninteles kelnes i kurias telpu ir pora sijonu taip kad jau nusipirkau keliais dydziais didesniu drabuziu.kazkaip i nestukiu dar nejauku butu list
Grynai skirtas kelnes su petnešom nešioti ėmiau 20 savaičių. Iki tol dėvėjau savo rūbelius kai buvau stambesnė. O dabar dar turiu kelnes, kurios skirtos besilaukiančiai, bet yra dar vietos gan nemažai klubų ir pilvo srityje .
Mums dabar apie 8 savaites, o mano pilvūzas kaip 16 savaičių Net nežinau, kodėl jis toks didelis Tai jau nešioju tokias liux kelnytes (nusipirkau iš vienos forumietės ) ir kitus, nėštukių rūbelius
pirmas specialias nestukems kelnes uzsidejau 28 sav. iki tol nesiojau paprastus, vienu dydziu didesnius rubus, o kelnes, zemintu, dazniausiai trikotaziniu, juosmeniu.