Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

dar pries pastojima pora men priaugau svorio, dabar tik 8-ta savaite, bet jau sakes, tik sijonai ir sukneles liko, dar vieni bridzai, ir nznau ka daryt, tikro pulvuko dar nera, bet i normalius drabuzius jau nelendu, nei cia pirkt nestukiu
(juokinga 8 savaites ir eit i krauruve nestukems) nei pirkt normalius, nes pilvas dar augs ir vel greit nelysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2007 02 11, 20:32)
dar pries pastojima pora men priaugau svorio, dabar tik 8-ta savaite, bet jau sakes, tik sijonai ir sukneles liko, dar vieni bridzai, ir nznau ka daryt, tikro pulvuko dar nera, bet i normalius drabuzius jau nelendu, nei cia pirkt nestukiu
(juokinga 8 savaites ir eit i krauruve nestukems) nei pirkt normalius, nes pilvas dar augs ir vel greit nelysiu doh.gif

Aš dar tempiu be nestuke.gif rūbelių 4u.gif Dauguma rūbelių jau atidėjau į šoną, pasilikau tik kelnes žemesniu liemeniu ir bliuskutės ilgesnes, žiūrėsim kiek dar ištempsiu wub.gif , nes kiek buvau užėjusi į nestuke.gif rūbų parduotuves, tai ten rūbeliai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mst: 12 vasario 2007 - 16:36
QUOTE(mst @ 2007 02 12, 07:26)
Aš dar tempiu be  nestuke.gif rūbelių 4u.gif Dauguma rūbelių jau atidėjau į šoną, pasilikau tik kelnes žemesniu liemeniu ir bliuskutės ilgesnes, žiūrėsim kiek dar ištempsiu wub.gif , nes kiek buvau užėjusi į  nestuke.gif rūbų parduotuves, tai ten rūbeliai  schmoll.gif

wow ilgai tempi thumbup.gif
as tai jau nuo 12tos savaites turejau atsisveikinti su kai kuriais dzinsais biggrin.gif
o nestukiu rubus nusipirkau pries savaite kai suejo 15sav. smile.gif koks patogumas thumbup.gif
Atsakyti
Pirmo nestumo metu teko labai pavagti, pilvas uzaugo labai greit o tokiu parduotuviu nestukem gal dar nebuvo(arba as nezinojau, kad tokios yra), tai labai vargau turguje nusipirkau kelnes su guma ir siaip ne taip isvaiksciojau ax.gif , o va su antru nestumu buvo gerokai smagiau, jau 12sav. nusipirkau kelnes nestukei jauciausi labai patogiai ir graziai thumbup.gif
Atsakyti
Pilvukas pradėjo matytis kokią 16sav. nors ir mažas, bet paprasti džinsai man jau spausdavo pilvą, būdavo jeigu reikia atsisėsti tai jau kelnių sagą prasisėgdavau biggrin.gif nors dar galėjau ir neskubėti pirkti rūbų nėštukėms, bet džiaugiuosi kad nusipirkau, nes dabar pilvukui vietos daug, jaučiuosi labai patogiai, nors ir su džinsai bet jaučiuosi kaip su sportinėm kelnėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2007 02 21, 09:46)
Pilvukas pradėjo matytis kokią 16sav. nors ir mažas, bet paprasti džinsai man jau spausdavo pilvą,  būdavo jeigu reikia atsisėsti tai jau kelnių sagą prasisėgdavau biggrin.gif nors dar galėjau ir neskubėti pirkti rūbų nėštukėms, bet džiaugiuosi kad nusipirkau, nes dabar pilvukui vietos daug, jaučiuosi labai patogiai, nors ir su džinsai bet jaučiuosi kaip su sportinėm kelnėm  thumbup.gif

Tai čia su pirmu nėštumu kiek paprasčiau-vėliau pilvelis atsikiša bigsmile.gif Aš su pirmu beveik iki septito mėnesio nešiojau visus savo rūbelius, nieko specialiai nepirkau. O dabar doh.gif Jau ne į viską įtelpu blush2.gif Pradedu galvoti apie pirkinius tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as dar po siai dienai ilendu i vienus savo dzinsiukus zemu liemeniu, ir siaip visos kelnes tinka, tik va kad nesusisega per pilvuka ax.gif turiu vienas nestukines kelnes, toki kombinezona, tai kartas nuo karto ji uzsidedu ax.gif o del visokiu megztuku tai kazkaip nesuku galvos, ir specialiu neperku smile.gif taciau be nestukiniu kelniu jau neapsieiciau. Mano pilvukas islindo tik pries gera menesi 4u.gif
Atsakyti
jau nuo 9 sav. ( kaip bebutu keista ) pradejo sparciai augti pilvukas, nesiojau megztas, trikotazines sukneles, nuo 12 sav. neapsikentus nusipirkai nestukiskas kelnias.
Atsakyti
Man pilvukas atsirado kokia 12-14 savaite, bet man pasisike jis per nelyg sparčiai ir ne didejo ir per visa neštuma ne prireike nei vieno rūbo skyrto nesčiai tilpsdavau į visus savo rūbus. smile.gif
Atsakyti
as nestuke.gif kelnes uzsivilkau mazdaug 12-14sav...nes kazkaip paprastos kelnes spaude pilvuka...todel kai ilindau i nestukines buvo nepaprastai patogu smile.gif
Atsakyti
As nusispirkau nestukiu kelnes pries pora savaiciu,tai buvo 16 savaiciu. Tai taip lengva pasidare, laisva, patogu smile.gif T.y. nusipirkau dzinsiukus, labai fainus, net nesimato, kad jie kazkokie kitoki thumbup.gif Bet dabar tik juos ir nesioju. Dar sakiau reiks sijona arba serafana nusipirkt.
Atsakyti
labai saunu, kad pavasarines kolekcijos normaliose pardese yra tokia faina, tinkanti ir nestuke.gif , nes spec pardese tai liudnas vaizdas su tom bliuskem blink.gif
Atsakyti