Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Kada pradeda matytis pilvukas, man atrodo, kiekvienai labai indiviualu, todėl jokių taisyklių čia būti negali smile.gif Aš nėščiųjų rūbus apsivilkau kažkada lapkritį, tai išeitų penktam mėnesy, bet iki tol jau savo senų kelnių negalėjau užsisegti, taip kad matyt apie ketvirto mėnesio pabaigą jau ima viskas spausti smile.gif
Pirkau porą kelnių, skirtų eiti į darbą, vienus džinsus ir velvetinį kombinezoną. Bet sakyčiau, kad tiek nereikia. Pakaktų vienų ofisinių kelnių ir vienų džinsų, taigi patariu neprisipirkti per daug, nes tas laikas praeina labai greitai smile.gif
Atsakyti
kadangi didysis "vaikščiojimas" buvo žiemą, tai "Būk mamoj" pirkau spec. žiemines kelnes. Jos man labai patiko, nes tas paaukštintas priekis labai šildė pilvuką. Kitas, plonesnes kelnes, kaip bebūtų keista, radau "Flagmane". Jos nebuvo specialiai nėščiosioms, bet buvo su guma, tai jas laaabai sėkmingai nešiojau, esant šiltesniam orui mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo 20 savaites. Bet vaiksciojau atsilenkus nesciosios kelniu virsu. Galejau ir dar bent pora savaiciu savo senasias kelnes panesioti smile.gif
Atsakyti
Man dabar 22 sav ir nebetelpu niekur.. dar bandau i pazemintu liemeniu kelnes brautis, bet jau beviltiska, tad ryt vaziuju apsipirkt 4u.gif
Atsakyti
Į SAVO RUBELIUS PRADEJAU NEBETILPT NUO 5 MEN.TADA NUSPRENDZIAU NUSIPIRKT SPEC. KELNES NESCIOMS.KUR BEISKOJAU NERADAU SAU TINKAMU, SISOS BUVO BAISIAI DIDELES.PATI ESU NEAUKSTA IR SMULKI.TAD PATI SAU TAISIAUSI KELNES ISĮŪDAMA ŠONOSE DALI GUMINES MEDZIAGOS.IR DABAR LABAI PATOGU IR ATRODO PUIKIAI ax.gif
Atsakyti
na man kitą savaitę prasideda 5 mėnesiukas, o šią supratau, kad dar savaitėlė ir savo megstamiausias kelnes reiks dėti į šalį, nes veržia per liemenį, kurio kaip ir nebeliko mirksiukas.gif tai bandysiu ieškoti ofisinių kelnių kažkokių nėštukinių... doh.gif
Atsakyti
man jau nuo 16 savaiteles reikejo nestukiniu drabuzeliu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As visai nepirkau nesciuju rubu blush2.gif
Pajutau, kad nebetelpu i turimas kelnes po vasaros, tai yra buvo 20 sav. Taigi mano pilvas buvo mazyyytis biggrin.gif tada pirkausi paprastas kelnes tik didesnio dydzio. Tokia mat ta mano figura -dupa nemaza, o liemuo plonas. Tai kai "uzaugo" pilvuks, tai ir liemuo kelniu "tiko" lotuliukas.gif
O ziemai, nestumo "pabaigai" nusipirkau masininio mezgimo kelnes vilnones, tokio tiesaus kirpimo, ant gumos. Uzsidedavau ilgesni megztini ir liux nestuke.gif
Atsakyti
aš tai nusipirkau džinsus labai žemu liemeniu ir man labai gerai, tik seni megztiniai darosi per maži, nebeuždengia pilvo.nu gal dar biški didesnius triusikus nusipirkau, seni kaip ir maži darosi
Atsakyti
As ir vienus dzinsus nusipirkau 1 dydziu didesnius labai pazemintu liemeniu, tai man liux tinka, triusikeliu didesniu dar aciu Dievui nereikia biggrin.gif Ir dar drauge padovanojo vienas nestukines kelnes, bet jos tokios labai aptemptos, labai stiliovai atrodo su ilgais aukstakulniais batais ant virsaus cool.gif (kuriu jau greit nebeapsimausiu nes pedutes daznokai patinsta doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 26 sausio 2007 - 11:25
Gal kokiu 3-4 men,nes anksti pradejo pilvas dideti bei as pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 01 26, 11:24)
As ir vienus dzinsus nusipirkau 1 dydziu didesnius labai pazemintu liemeniu, tai man liux tinka, triusikeliu didesniu dar aciu Dievui nereikia biggrin.gif  Ir dar drauge padovanojo vienas nestukines kelnes, bet jos tokios labai aptemptos, labai stiliovai atrodo su ilgais aukstakulniais batais ant virsaus cool.gif (kuriu jau greit nebeapsimausiu nes pedutes daznokai patinsta doh.gif )

Hi hi tai ne aš viena tokia. Nusipirkau vienu dydžiu didesnius džinsus žiūrėdama į ateitį. Tai dabar baisiai nervina, nes vis dar smunka. Kažkaip galvojau, kad ir užpakalis padidės, bet ne. O pilvukui tikrai gerai, kai liemuo pažemintas. thumbup.gif
Atsakyti