man kai kurios(ne visos) kelnes nuo 21 savaites pradejo nebeuzsisegt, tai nusiprikau nestukinius dzinsus.
Na pirmą kartą užsidėjau spec.kelnes (nors dar tilpau ir į senus rūbus), kai buvo 19 ar tai 20 sav. O nuo 24 sav. jau nebelindau į senuosius todėl teko pirkti dar ir džinsinį kombinezoną, kad pamainą turėčiau

O tie džinsiniai kombinezonai patogūs? Mantai kažkaip atrodo kad jie turėtų spaust, bet kad žiūriu labai populiarūs.
o as pirkau tik spec. kelnes - vienas velvetines, kitas dzinsines, beje dzinsines kelnes buvo su sarafaniuku nestukems, esu labai patenkinta tomis kelnemis, o bliuskas ir megztinius nesioju tuos, kuriuos iki nestumo nesiojau
jau dabar 31 savaite, bet nešioju paprastus drabužius namie, t.y visas bliuskutes, bliuzonus ir treningo kelnias,
o išejimui turiu spec kelnias, kurias apsiaunu nuo 20 sav.

Aš užsidėjau specialias
kelnias jau nuo 18 sav.nors dar nešiojau ir džinsiukus,kur liemuo pažemintas.

Turiu vienus nestukinius dzinsus su juosta, bet negaliu nesiot ju ir viskas, pardavineju dabar
Taip ir nenesioju nestukiniu rubu
Tiesa dzinsiukus nusipirkau labai labai pazemintu liemeniu, visada nesiodavau 34 ismiera, tai situ pirkau 36, liux

Taip ir nenesioju nestukiniu rubu

Man jau tuoj 14 savaičių.. Jau pilvukas ropščiasi
. Net koleges jau sako matosi. Kol kas pasiskolinau mamos dvejas platesnes kelnes, bet jaučiu kad po poros savaičių ir jos bus nebetinkamos. Tai manau, kad kalėdom pasipuošiu nėštukių drabužiukais
Jau turiu kostiumuką darbui nusipirkus, bridžiukus ir džinsus iš drauges pasiskolinusi.
O vyras nesulaukia, kada galės prieš visuomenę savo darbo vaisiais puikuotis. Labai jau nori kad aš tuos nėščių rubelius greičiau užsidėčiau

O vyras nesulaukia, kada galės prieš visuomenę savo darbo vaisiais puikuotis. Labai jau nori kad aš tuos nėščių rubelius greičiau užsidėčiau

as tai gal 18-19savaiciu jau nebitiplau i savo senasias kelnias, tai teko specialiu ieskoti
pora pati nusipirkau, pora drauge atidave. labiausiai tai dziaugiuos kombinezonu, kazkaip aptogu sujuo ir graziai atrodo, bent jau man
tik va ji per dideli pirkau, tai dar negaliu juo pasipusoti

Aš nusipirkau dvejus Benetton'o bridžus, jie skirti nėštukėm nuo 3 iki 9 mėn. ir yra labai labai patogūs-žemas liemuo, bet turi tokią plačią gumą (tokios pat medžiagos, kaip ir bridžai) ir viduje dar raišteliai yra. Todėl aš juos anksti pradėjau nešiot, net neįtarsi, kad čia nėštukės rūbeliai. O jau kaip patogu! Nes pradžioje pilvuko nebuvo, bet jau buvo suapvalėjęs liemuo ir kelnės nemaloniai verždavo. Ir "auga" tie bridžiukai kartu su mano pilvuku. Žodžiu, luxs!

o as jau nusivilkau nestukiskus