Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

QUOTE(1234567 @ 2005 04 07, 11:37)
Jei liekna buvai, tai ir pilvukas ankščiau pasimatė  smile.gif Mano tik nuo 5mėn pradėjo matytis, nors pati pajutau jau 3mėn, kad pučiuosi

man jau 4men ir pilvukas jau matosi matyt diduka turesiu na man dar nespaudzia pilvuko bet bliuzeles jau laisvas nesioju reiks ir kelnyciu pasiieskoti jau
Atsakyti
Aš kai tik pastojau tai ir pradėjo lašinukai ant šlaunų ir pilvo augti, krūtinė padidėjo ir visa jaučiuosi kokia tai didelė ir plati 4u.gif Jau į "normalius" rūbus nebeįlendu, nusipirkau visai fainus bridžus nėštukėm, tai labai patogu sėdint pilvo nespaudžia bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pilvukas iskart isryskejo ir palyginus yra didelis, tai jau 2 men pilkau nestukiu dzinsus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš tai vis dar i savus drabužėlius įlendu, bet jau greitai reiks keliauti pirkti dzinsus ar kelnes spec. nestuke.gif . O maikucių ir bliuzkyčių visokių galima ir paprastose parduotuvėse nusipirkti, nes dabar tokia mada, kad viskas tinka besilaukiančioms mamytėms. smile.gif
Atsakyti
Mes irgi dar ylendam i savo rubelius,pirkau tik kelnes nestuke.gif kad pilvelio nespaustu
Atsakyti
Sveikutes,
as cia naujoke ir taip pat noreciau pasipasakoti apie savo pilvuka ax.gif
mums jau 25 savaitės, o jau priaugus 14kg ir niekaip nesuprantu kodel... g.gif atrodo lyg daug ir nevalgau... smile.gif pilvukas pradėjo lysti jau nuo antro mėnesio...i senas kelnes nebeilindau nuo trecio menesio nes isplatejo klubai...dabar jau pilvuka net sunku nesioti o ypac darbe issedeti... verysad.gif jau labai dideli mes uzaugom... smile.gif kiekvienam skirtingai buna pagal figura ir pagal tai ant kiek linkes kunas priaugti svorio smile.gif
Atsakyti
man pilvukas islindo kazkur nuo 5 menesio, o iki tol niekas nepastebedavo biggrin.gif per visa nestuma priaugau 14 kg -ir galbut todel nestumas nevargino nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as priaugau 5 kg, bet jau seniai nešioju spec. kelnias nestuke.gif kad pivuko nespaustu, o seip nešioju tokius pacius rubus, kai nešioju plačius rubus tai truputuka tik matosi, kai aptemptus atrodo kad jau pilvukas toks didelis smile.gif
Atsakyti
As kai tik suzinojau kad laukiuosi (5 sav.) pradejo man vaidentis kad visos kelnes ir sijonai spaudzia, bet kazkaip ir pilva pusdavo ir taip negera budavo, tai iskart ir pradejau nesioti spec. kelnes reguliuojamas, super, dabar i pabaiga nestumas, o jos vis dar tinka, aisku, vis pasipildau garderoba, bet kai jau nelabai daug laiko liko, tai gal jau daugiau ir nebepirksiu, nebent dar pilvas labai isdides blush2.gif
Atsakyti
smile.gif sveikutes,mes tai katik ikopem i 13 savaite tai pilvukas oho ho kaip pasimato,nors esu mazute ir kudute,bet seip gal dar ir tai man duoda pilvuka kad istvereme operacija truputi papjauste pilvuka blush2.gif bet jaucemes neblogai,bet kadangi jau nuo antro menesio mane dirgino bet koks aptentas rubas ant pilvuko,tai ir dzinsai ir seip kas spaudzia netiko,tai labai pamegau sukneles ir sarafanus minkstos medziagos 4u.gif tad telpu kolkas i visas sukneles ir dar pora treniginiu kelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2005 04 06, 14:45)
Sveikos merginos,
mane labai domina, kada gi pas Jus pasimate tas pilvas (as labai laukiau, kol issisoks).
Turiu tokia "problemyte": mano pilvo forma jau nuo mazens yra labai apvali, jis kietokas, issisokes siek tiek. Taigi 15a nestumo savaite atrodau...NESCIA! Plius dar tai, kad nemazai svorio priaugau. Nusipirkau nestukes palaidinuke, vaikstau sau, visi klausineja, kada gi gimdysiu. Kaip manot, ar tai normalu, kad pirmo nestumo 15a sav. pasimato pilvukas?

17sav..... pradejau nesioti nesciosios kelntes,kad pilvuko neverztu
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 05 31, 15:20)
7,5 lt tai cia kuriam mieste jus mokate?? idomu pasidare  biggrin.gif  nes as auginu savo vaikuti ir priziuriu pas save namuose dar viena vaikuti tai imu tik 4lt o atveda 3-4dinas i savaite ir mazdaug po 5 val g.gif  beje gyvenam mes Kaune  smile.gif  tai dabar susimasciau gal ir as permazai imu  blush2.gif  blush2.gif  (juk vanduo alektra viskas naudojasi o viskas brangsta  verysad.gif )

Kadangi mano nestumas antras, o po pirmo liko issiskyre pilvo sienos raumenys, tai jau nuo poros men. pilvukas gerokas pupso unsure.gif Ypac i dienos pabaiga, kai dar papucia truputi doh.gif Taigi jau nuo kokiu 7 sav. nusipirkau nestuke.gif bridzus. Uztai pilvuzo nespaudzia. Bet po gimdymo teks operuotis ir sutraukt tuos raumenukus atgal verysad.gif
Atsakyti