Pilvukas pradėjo ryškėti nuo 20 sav., bet nėštukiu kelnes teko pirkti jau 13sav., kad nespaustų pilviaus, nes tik pastojus pradėjau staigiai apvalėti

is pradziu pilvas buvo kaip tesla veliau tik 6 menesi , tada jau pradejau nesioti nesciuju rubus , aisku nuo tryju menesiu jau nespaudziau pilvo dzinsais ar dirzu
As pradejau nesioti tik 8men

man ketvirtas mėnuo, bet nešioju savus rūbus. pilvas mažiukas, niekas nemano, kad laukiuosi.
Ech, jei tik darbe galėčiau su džinsais sėdėt...
Tik 9 sav., o tai vienintelės likusios kelnės, kurios dar nespaudžia. Suknytes per krūtinę "išaugau", kelnes- per sparčiai nykstantį liemenį
O mažiausios nėštukinės kelnės dar truputį didokos
Bet turbūt teks kiek pataisyt ir nešiot, nes pilvukui taip gera su jom

Aš jau įsigyjau drabužiukų skirtų nėštukėms...pilvelis jau nemažas, nors dar tik 16-ta savaitė eina mano lėliukams.

mano pilvukas pradejo rysketi kokia 14 sav. as ji vadinau arbuzo rieke po pilvu
riebalu ant pilvo gyvenime neturejus, tai kai jis didet pradeda-dideja nuo apacios, tai man labai ta rieke ir primine ...20 sav jau didelis buvo, dar tilpau i paprstas palaidines....o paskui kaip ant mieliu!dabar 29sav - net nelendu .neisivaizduoju kaip kitos isnesioja be nestuminiu rubu
juk nepatogu- palaidines kyla i virsu, ties krutine spaudzia, ka jau kalbet apie kelnes!..

O as kelnes nusipirkau anksti 3 men antroj pusej... buvo sausio menuo, saltoka, o visos bliuskutes jau keldavosi virsun ir pilvelis likdavo salti.... kaip isganyma atsimenu ta akimirka kai nusipirkau nestukiu dzinsus (tuos pacius nesioju iki siol) o virsutine daly pradejau nesioti kiek veliau mazdaug 18-20 savaite, nes isaugau viska ties krutine ir zinoma pilveliu

man nuo 12 sav jau mates, o kelnes su guma pirkau tik 16 savaite.
As pirma karta nusipirkau nestukiu kelnes 12 savaiciu, bet neuzilgo reiks ir is ju sokt lauk.

o man neteko pasipuosti nestukiu rubais
pilvukas mazytis buvo, priaugau nepilnai 8kg.taj i visus savo rubelius tilpau, dzinsu uztrauktukas neuzisegdavo, taj uzsidedavau platu dirza ir niekas nieko nemate
kazkaip prasiverciau be tu rubeliu, tiesiog nusipirkau kai kuriuos megztukus, kurie gerai tamposi, ir dabar dar juos nesioju
dovanu gavau kelnes su guma, taj namie vaiksciojau kartais, bet siaip geriausia budavao treningai, zemiau pilvo juosmuo ir tiek....zodziu prasiverciau be nesciuju rubeliu