Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Šiandien visus apipurškiau Pavasario proga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 01, 11:48)
Šiandien visus apipurškiau Pavasario proga rolleyes.gif

as irgi apipurskiau, tik kad uz lango visai ne pavasaris verysad.gif , bet siandien apziurejau ir dar keli pabudo smile.gif
ech..ziureciau ir ziureciau.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo.. Už lango tikrai nepavasariška. Bet šiandein dar turiu susiplanavus persodinėti ~7 kaktusus
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 01, 09:22)
Jurate0111 patarčiau "žiedą"kuo greičiau nulupti,jis priklijuotas  mirksiukas.gif

Aš irgi taip maniau, kad priklijuotas, nes apžiūrėjus matosi klijų likučiai. Ir kam taip gadinti kaktusą?
Atsakyti
o as ka tik apziurejau savo viena kaktusiuka ir man atrodo jis dar mega,nes nei pagal spigliuku, nei pagal spalvos nieko tokio negaliu pastebeti. Beja, nuo kitu metu dar likes pumpuras, reikia nulupti ar palikti, gal prazis... 4u.gif
aj, paziurejau idemiai ir pamatau, kad vaikiukai, turi du, leido saknys blink.gif
Atsakyti
Persodinau 5 kaktusus į viena vazona ir iškilo klausimas, o ką daryti kai jie užaugs ir reiks persodinti, juk bus labai šaknys susiraizgiusos tarpusavy.. Susižeis jeigu plėšiu vieną nuo kito.. unsure.gif
Atsakyti
Prazydo mano rebutia wub.gif
Atsakyti
gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 02 29, 19:52)
Koks notikas krauna  g.gif

Sitas: http://public.fotki...._tabularis.html
Pernai kazko nezydejo, tai simet suskubo biggrin.gif

O cia vakar Senukuose pirkau. Ar tai Frithia ar kazkas kito? g.gif Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 01 kovo 2008 - 19:22
QUOTE(Tina* @ 2008 03 01, 19:17)

g.gif Pagal mane tai ne Noto.Tabularis.Jo ne tokie rudi spygliai ir žiedai didesni.Man labiau į Notocactus vanvlietii panašus wink.gif ilgai aš ieškojau jo pavadinimo,nes pati jį turiu.Pasinaudojau šia info.Manau visai neblogai,norint identifikuoti parduotuvėse pirktus olandus ax.gif

Olandų atpažinimas
Papildyta:
Nors visiems žinomo Gargamelio kolekcijoje vanvilietii visiškai kitoks doh.gif štai

Sunku su pavadinimais doh.gif
Atsakyti
Tina, Fenestraria ten smile.gif
Atsakyti
Dekui, mergytes, uz identifikavima 4u.gif
Atsakyti