dekui uz atsakyma, bet pagal nuotrauka tai visiskai ne tas augalas tai bus apsimelavus pardaveja veliau pabandysiu ikelt savo kakatusiukus
mano vienas kaktusas irgi ziedus krauna o klausimas iskilo, ar reikia vaikiukus nuimt ar palikt?
dekui uz atsakyma, bet pagal nuotrauka tai visiskai ne tas augalas tai bus apsimelavus pardaveja veliau pabandysiu ikelt savo kakatusiukus
mano vienas kaktusas irgi ziedus krauna o klausimas iskilo, ar reikia vaikiukus nuimt ar palikt?
pridedu nuoroda, tikiuosi atsidarys mano kaktusiukai
buciau labai dekinga uz nuomone del keliu kaktusu, kuriu problemines vietos nufotografuotos is arciau
Beje, del to notiko identifikavimo ir aplamai to rusisko psl apie olandus, pagal mane ne viskas ten tikslu. Maniskis tikrai ne Vanvlietii. @asta, paziurek daugiau foto per google ir isitikinsi
googlu seniai netikiu,ieškai vieno,rodo visai ką kitą.
Gal tai ir ne Vanviletii,nesiginčysiu Pati aš labai abejoju tų pavadinimu tikslumu ir čia tik svarsčiau
Mano duotoj nuorodoj,apie olandus,yra keli pavadinimai sumaišyti,tą tiksliai pastebėjau
nesazininga as puses ten nufotkintu kakatusu ne tik kad pas mus, ir kitu saliu parduotuvese nesu macius... Kodel jie patenka i Ukraina, o pas mus ne????
pridedu nuoroda, tikiuosi atsidarys mano kaktusiukai
buciau labai dekinga uz nuomone del keliu kaktusu, kuriu problemines vietos nufotografuotos is arciau
Man jie irgi patinka, bet as net nebandau pirkti - pas mane litopsai, faucarios neisgyvena, o sitos man dar lepesnes atrodo.
As nesuprantu, - laistau mirsta, nelaistau - irgi mirsta...
merginos, patarkit ka daryt, nes as paemiau si kaktusa is drauges priziuret, kol ji isvaziavusi metams ir labai bijau, kad numarinsiu. Grizusi is sesijos po menesio radau ji stai toki siaubas, nusviesejes, vos vos zalias, lyg ir geltonuoja, o tarp spygliuku kaip ir pukeliai kazkokie
Ziezirba, siulau nueit i skireli augalu kenkejai ir ligos ir ten pasiskaitinet kaip bandyt gydyt augaleli. Labai nuotraukos neryskios sunku iziuret, bet ko gero pusta tavo drauges kaktusas. Israuk ir ziurek kas ten jam daros gal jau kose viduj rasi kai pakrapstysi...