Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(kotrina1 @ 2008 02 27, 23:09)
uosvinis lezuvis dar vadinasi Sansevjera
user posted image

dekui uz atsakyma, bet pagal nuotrauka tai visiskai ne tas augalas unsure.gif tai bus apsimelavus pardaveja doh.gif veliau pabandysiu ikelt savo kakatusiukus bigsmile.gif
mano vienas kaktusas irgi ziedus krauna wub.gif o klausimas iskilo, ar reikia vaikiukus nuimt ar palikt?
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 03 02, 19:13)
dekui uz atsakyma, bet pagal nuotrauka tai visiskai ne tas augalas  unsure.gif  tai bus apsimelavus pardaveja  doh.gif  veliau pabandysiu ikelt savo kakatusiukus  bigsmile.gif
mano vienas kaktusas irgi ziedus krauna  wub.gif  o klausimas iskilo, ar reikia vaikiukus nuimt ar palikt?

pridedu nuoroda, tikiuosi atsidarys rolleyes.gif
mano kaktusiukai
buciau labai dekinga uz nuomone del keliu kaktusu, kuriu problemines vietos nufotografuotos is arciau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziezirba1: 02 kovo 2008 - 18:05
Beje, del to notiko identifikavimo ir aplamai to rusisko psl apie olandus, pagal mane ne viskas ten tikslu. Maniskis tikrai ne Vanvlietii. @asta, paziurek daugiau foto per google ir isitikinsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 02, 18:33)
@asta paziurek daugiau foto per google ir isitikinsi  ax.gif

cool.gif googlu seniai netikiu,ieškai vieno,rodo visai ką kitą.
Gal tai ir ne Vanviletii,nesiginčysiu 4u.gif Pati aš labai abejoju tų pavadinimu tikslumu ir čia tik svarsčiau smile.gif

Mano duotoj nuorodoj,apie olandus,yra keli pavadinimai sumaišyti,tą tiksliai pastebėjau cool.gif
Atsakyti
Laba diena
QUOTE(Tina* @ 2008 03 01, 20:17)
Sitas: http://public.fotki...._tabularis.html
Pernai kazko nezydejo, tai simet suskubo  biggrin.gif

O cia vakar Senukuose pirkau. Ar tai Frithia ar kazkas kito?  g.gif Kaip manot?

user posted image čia fritia, o tavoji kitokia g.gif
ši irgi kažkaip panašiai vadinas, bet neatsimenu. Lygiai kaip lengva titanopsius su Adromischus supainioti. blush2.gif

Merginos, jei kas pamatysit pirkti Vilniuje Fritijų, parašykit. Labai labai noriu įsigyti. blush2.gif
Papildyta:
TINA< radau thumbup.gif tavoji- fenestrarija

user posted image

tokia?
Atsakyti
http://www3.sympatic...tml#fenestraria

Čia angliškai skaitančioms apie Frithia's ir Fenestraria's parašyta. Pagal žiedus turėtų būt lengviau atskirt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 01, 21:00)
.Manau visai neblogai,norint identifikuoti parduotuvėse pirktus olandus  ax.gif

Olandų atpažinimas

nesazininga mad.gif as puses ten nufotkintu kakatusu ne tik kad pas mus, ir kitu saliu parduotuvese nesu macius... Kodel jie patenka i Ukraina, o pas mus ne????
Atsakyti
As tai palyginus daug macius, tik va keli retesni yra, kurie nedakeliauja iki musu.

Kaktusine, dekui uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 03 02, 20:04)
pridedu nuoroda, tikiuosi atsidarys  rolleyes.gif
mano kaktusiukai
buciau labai dekinga uz nuomone del keliu kaktusu, kuriu problemines vietos nufotografuotos is arciau  ax.gif  4u.gif

4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2008 03 03, 10:53)
Laba diena
user posted image
Papildyta:
TINA< radau  thumbup.gif  tavoji- fenestrarija

user posted image

as tokius buvau nusipirkusi, bet negyveno ilgai verysad.gif toks jausmas,kad supuvo, nors tikrai daug nelaisciau. bet siaip man jie labai labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2008 03 03, 12:24)
4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
as tokius buvau nusipirkusi, bet negyveno ilgai  verysad.gif  toks jausmas,kad supuvo, nors tikrai daug nelaisciau. bet siaip man jie labai labai patinka  bigsmile.gif

Man jie irgi patinka, bet as net nebandau pirkti - pas mane litopsai, faucarios neisgyvena, o sitos man dar lepesnes atrodo.
As nesuprantu, - laistau mirsta, nelaistau - irgi mirsta...
Atsakyti
merginos, patarkit ka daryt, nes as paemiau si kaktusa is drauges priziuret, kol ji isvaziavusi metams ir labai bijau, kad numarinsiu. Grizusi is sesijos po menesio radau ji stai toki unsure.gif siaubas, nusviesejes, vos vos zalias, lyg ir geltonuoja, o tarp spygliuku kaip ir pukeliai kazkokie unsure.gif
user posted image

vaje kokia nuotrauka didele gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziezirba1: 03 kovo 2008 - 16:50
Ziezirba, siulau nueit i skireli augalu kenkejai ir ligos ir ten pasiskaitinet kaip bandyt gydyt augaleli. Labai nuotraukos neryskios sunku iziuret, bet ko gero pusta tavo drauges kaktusas. g.gif Israuk ir ziurek kas ten jam daros gal jau kose viduj rasi kai pakrapstysi...
Atsakyti