Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pabirze @ 2008 03 26, 19:35)
buvau toj bazej prie onkologinio, nusivyliau, nes nieko naujo nepamačiau - mamiliarijos, euforbijos, aporokaktusai, gymnocalysium, pukuoti ir kiti, pavadinimų nepamenu, lankaus dažnai ten, tikrai užveža nematytų ( vieno ieškojau per užsienio tinklapius ir neradau), kas liečia dėl kainų - tikrai pigiau, pvz. parodija iš 6 ropyčių kainavo 10lt, o seniuos su 1 ropyte virš 15lt, ir kiek pirkau - gėlės gražios, neperlaistytos, senukuos kaktusai visada perlaistyti ir sunku juos išsaugot. dar skiepytų daug kaktusų. nelabai noriai parduoda mažyčius kaktusėlius, bet išsiprašau. ir šiaip daug gražių augalų, o šiandien mačiau daug lauko augalų atvežtų. Kažkaip Kaune didesnio pasirinkimo nerandu

ACIU uz atsakyma, va parodijos buciau labai norejus ...
Atsakyti
http://whatson.delfi...php?id=16453907

kas noretu apsilankyt smile.gif
Atsakyti
Eina sau kaip as ten noriu bigsmile.gif
Atsakyti
As buvau Tenerifeje esanciame kaktusu parke. (gal Los Amerikos)
Nu, kai biski apsidirbsiu darbus- sudesiu i koki albuma. Tai - cia, kad nemirtumet is didelio noro i ten patekti- tai man buvo smagu nukeliauti i ta kakusu parkeli, bet geri ispudziai liko ne nuo kaktusu. O kaktusai- beabejo dideli, o mazieji buvo atsilaike tik kai kurie- kazkaip iskepe. Man, kaip , nu, nekukliai pasakysiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif - kaktusininkei, labiau patiko laukine sukulentu flora- fauna. Viskas tam parke skirta paprastiems turistams, o kaktusu megejoms patarciau vaziuojant i kokia europos sali paieskoti tikru kolekcionieriu ir su jais asmeniskai susitarti del galimybes aplankyi ju kolekcijas- siltnamius ir dar prisipirktumet. Problemu europoje (ES) nera vezantys augaliukus.
O apie Tenerife- nu tai sakes sakes, ten jokiu kak. parku nereikia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cia musu pirmojo vakaro nuotrauka- nemeniska, ne techiska. Suniukas- valkatele prie juros kranto gyvenantis-- bet tai mano gyvenimo idealas- is sirdies gilumu iskrapstytas- kai ziurau i situos kadrus tai kazkas sirdi spaudzia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2008 03 27, 02:19)
ACIU uz atsakyma, va parodijos buciau labai norejus ...

Marija, aš šitoj parduotuvėj lankaus kartą į savaitę, parašysiu kai užmatysiu, maniškė- pirkau parodia chrysantemum.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 03 27, 10:09)
parodia chrysantemum.

O gal Parodia chrysacanthion biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 03 27, 11:09)
Marija, aš šitoj parduotuvėj lankaus kartą į savaitę, parašysiu kai užmatysiu, maniškė- pirkau parodia chrysantemum.

Man tai labai įdomu naujienos iš šitos bazės drinks_cheers.gif ačiū , o Parodia chrysacanthion,aš pirkus maksima bazėj pas mus Aleksote, jau visa apsipumpuravus , kai atšils pradės augti skleistis ir sužydės,tik va nežinau ar šita rūšis tik geltonai žydi?,nėr laiko pasiieškoti,labai ieškojau įvairiausių rebutijų,bet kaip čia prisiskaičiau,kad jas labai mėgsta erkutės,jau noras praeina...
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 27, 11:14)
O gal  Parodia chrysacanthion  biggrin.gif

gal ir taip vadinasi, nelabai gilinuos į tuos pavadinimus, kai jų tokia įvairovė, svarbiausia, kad augalas patiktų.
Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2008 03 27, 11:42)
Man tai labai įdomu naujienos iš šitos bazės  drinks_cheers.gif  ačiū , o Parodia chrysacanthion,aš pirkus maksima bazėj pas mus Aleksote, jau visa apsipumpuravus , kai atšils pradės augti skleistis ir sužydės,tik va nežinau ar šita rūšis tik geltonai žydi?,nėr laiko pasiieškoti,labai ieškojau įvairiausių rebutijų,bet kaip čia prisiskaičiau,kad jas labai mėgsta erkutės,jau noras praeina...

internete mačiau salotinės spalvos, labai norėjau, kad maniškė tokia būtų, deja...
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 03 27, 11:01)

kaktusu megejoms patarciau vaziuojant i kokia europos sali paieskoti tikru kolekcionieriu ir su jais asmeniskai susitarti del galimybes aplankyi ju kolekcijas- siltnamius ir dar prisipirktumet. Problemu europoje (ES) nera vezantys augaliukus.

O tikrai ax.gif Ko mums kada nors nesusiorganizavus kelionę į kokią Čekiją? schmoll.gif Ir kokį kaktusininką aplankytume ir kitas lankytinas vietas pamatytume. O dar ir lenkų mes turim... (Beje, kur mūsų Betelgeiz dingo - tokia šauni ryšininkė su lenkais buvo)Organizavimas, žinoma sudėtingas, bet norint viskas įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 03 27, 14:34)
Ko mums kada nors nesusiorganizavus kelionę į kokią Čekiją? schmoll.gif 

Labai norėčiau thumbup.gif Netgi su sava mašina važiuot galėčiau smile.gif
Atsakyti
o as noriu pasiguosti verysad.gif mano kaktusu seklos dingo aggressive.gif Prasiau kad atsiustu is Vilniaus per pasta,tai antra savaite nera cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 03 27, 17:24)
o as noriu pasiguosti  verysad.gif  mano kaktusu seklos dingo aggressive.gif Prasiau kad atsiustu  is Vilniaus per pasta,tai antra savaite nera  cray.gif

Joooo, baisu. Mane irgi dar ne visos pasieke.
Atsakyti