Pas mane tik mazoji dalis siais metais, nes kitus isveziau i nama is buto, o ten oranzerija dar negreit bus. Tikiuos iki to laiko mano kaktusomanija nenubles...
Pas mane per žiemą du sukulentai pasimiriojo...Daugiau nežinau...Ant mano palangės daugiau niekas..O jei mama ką nudaigojo..Tai tyli ir nesako O aš matyt nepastebėjau Gymnai tikrai sveiki buvo, kai prieš mėnesį buvau O daugiau nepastebėjau, jei ką ir sušaldė...Nors žaidė su mano kaktusiukais mama Vis šilumą kiek galėjo, tiek reguliavo
Nu,,kaip jums pasakyti, kad i pelkinus nepavirstu palanges Taigi gimnus ziema reiktu palaistyti karts nuo karto. Aisku, jei temp. arti 0 tai ju nieks nelieja. Bet kai ziema tokia, kaip siemet- tai bent jau mano palangese tikrai maziau 14 nebuvo.Tai bent kas dvi-3 savaites nupurksdavau, ar paliedavau- vos vos.
Mano kaktusiukams mama palaikė temperatūrą 8-12 laipsnių..Taigi apie jokį laistymą net negalvojau Tikrai prie tokios temperatūros būtų supuvę...Aš juos kokį kartą į mėnesį ar du apžiūrėdavau..Viskas tvarkoj Dabar kai važiuosiu (planuoju už kokių dviejų savaičių) jau palaistysiu atsargiai. Nes mamai leidau tik nupurkšt laikas nuo laiko
Šiaip tik skaitau jūsų skyrelį, o šiandien noriu įsiterpti ..... Pasirodysiu kokius kaktusus vienišoms moteriškems auginu Čia mano diedas šiandien užmatė