Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

Labas mergaitės, prisijungiu prie jūsų thumbup.gif
Pradžioje norėjau ir buvau pasiruošusi pasirinkti pavarde su -ė, bet dabar dar galvoju g.gif
O kaip pas jus reaguoja anytos y pavardės keitima, ypač su galūne -ė, mano tai jaučiu nesuprastų pagalvotų kokia būsima marti ..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 09, 20:16)
O kaip pas jus reaguoja anytos y pavardės keitima, ypač su galūne -ė, mano tai jaučiu nesuprastų pagalvotų kokia būsima marti ..... doh.gif  lotuliukas.gif

Manoji reagavo aisku neigiamai ir dauguma pazystamu nesuprato mano pasirinkimo. Kol kas esu ir gimineje, ir tarp visu istekejusiu draugiu vienintele su ė blush2.gif Bet as taip savo nauja pavarde didziuojuosi,kad nemoku apsakyti,tiesiog maivausi lotuliukas.gif Komentarai man neturi reiksmes,nes pati jauciuosi puikiai. Kartais pamastau, kaip butu buve su ienė, bet neeee,nei uz ka nekeisciau as dabartines galunes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 09, 21:16)
O kaip pas jus reaguoja anytos y pavardės keitima, ypač su galūne -ė, mano tai jaučiu nesuprastų pagalvotų kokia būsima marti ..... doh.gif  lotuliukas.gif

O koks jai skirtumas, gi ne jai, o Tau pavardę nešiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 03 10, 00:20)
O koks jai skirtumas, gi ne jai, o Tau pavardę nešiot  g.gif

Aišku kad nejai, bet kažkaip nesinori tų santykių aštrint blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vieno pokalbiu metu busimoji anyta pasidziauge, kad va dar viena -iene bus seimoje.. o mano galvoje sukasi mintis imti -e blush2.gif tiesiog skamba trumpiau ir graziau rolleyes.gif
Atsakyti
o As nezinau, kaip manoji anyta reaguotu, bet isivaizduoju, kad nieko nesakytu. Tik vat, mama ne itin pritaria. Taigi as darau labai paprastai: kadangi niekas manes pavardes neklausia - juk vyro pavarde jau zino, o del -ienes turbut niekam ne minties nekyla, tai as kartais uzmetu juokais, kad busiu -e, o kad is tikro tokia busiu, tai po vestuviu pamatys ir jau velu bus ka sakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 10, 16:15)
o As nezinau, kaip manoji anyta reaguotu, bet isivaizduoju, kad nieko nesakytu. Tik vat, mama ne itin pritaria. Taigi as darau labai paprastai: kadangi niekas manes pavardes neklausia - juk vyro pavarde jau zino, o del -ienes turbut niekam ne minties nekyla, tai as kartais uzmetu juokais, kad busiu -e, o kad is tikro tokia busiu, tai po vestuviu pamatys ir jau velu bus ka sakyti smile.gif

O gal ir man tokia taktika pritaikyti? biggrin.gif Bet kaip keistai istikruju - tai mano gyvenimas ir su ta pavarde as toliau gyvensiu ir dabar turiu bijoti pasakyti arba turiu imti -iene vien del sventos ramybes g.gif
Atsakyti
Manes kazkaip uosviai apie pavarde neklausinejo, kazkaip neiskilo toks klausimas matyt biggrin.gif Tai as irgi nesiskelbiau, kad busiu - e. Kadangi tuokemes tik baznycioje, tai to "iskilmingo" momento - kokia pavarde renkates nebuvo biggrin.gif Taigi uosviai pavarde pamate tik po poros savaiciu santuokos liudijime biggrin.gif biggrin.gif Uosviene sake - thumbup.gif , o uosvis nusistebejo biggrin.gif siurprizas neblogas jam buvo biggrin.gif biggrin.gif Nu ir nieko mirksiukas.gif Visi priprato - visiems gerai. Juk svarbiausia kad man patinka, juk tai mano pavarde biggrin.gif
Taip kad nesukit galvos, kas ka pagalvos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zole: 10 kovo 2008 - 17:33
Mano busimo vyro pavarde labai grazi. Taigi laukiu nesulaukiu kai pakeisiu savo pavarde thumbup.gif
Atsakyti
na o as negaliu imti galune -e del vienos priezasties - nes tada gaunasi labai kvaila ir negrazi pavarde schmoll.gif Net negalejau pagalvot kad tu keliu raidziu pakeitimas gali taip pavarde isdarkyt doh.gif
Atsakyti
As tai nieko neklausinejau patarimu kokia pavarde rinktis. Apsisprendziau vietoj, CMB kai padavem pareiskimus. Niekas apie pavarde neklausinejo, o as nemaciau reikalo visiems skelbti kokia ji bus. Kai CMB pirmasyk garsiai istare mano nauja pavarde, daug kam gal ir buvo sokas, keli zmones pamane, kad ta moteris suklydo, bet niekam nieko neaiskinau ir neketinu schmoll.gif Man grazi nauja pavarde su -e gale. smile.gif
Atsakyti
Labai negraziai padarysiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet siandien perskaiciau tokia pavarde Pimpiene.. ir iskarto pagalvojau apie galune -e.. cia turbut is to atvejo kai -e tiktai ne kaip skamba biggrin.gif
Atsakyti