Įkraunama...
Įkraunama...

Klientas visada teisus

Aš manau,kad klientas dažniausiai yra teisus.Kartą benzokolonėlėje užsipyliau benzino ir nuėjau susimokėti su kortele.O kasininkas manęs klausia "ar ant kortelės yra pinigų".Vos nesprogau iš pasipiktinimo išgirdus tokį nemandagų klausimą mad.gif ,bet to neparodžiau.Mane toks klausimas tiesiog pažemino. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Titti @ 2005 04 13, 10:29)
Aš manau,kad klientas dažniausiai yra teisus.Kartą benzokolonėlėje užsipyliau benzino ir nuėjau susimokėti su kortele.O kasininkas manęs klausia "ar ant kortelės yra pinigų".Vos nesprogau iš pasipiktinimo išgirdus tokį nemandagų klausimą  mad.gif ,bet to neparodžiau.Mane toks klausimas tiesiog pažemino. bash.gif

Baisiai čia smile.gif Reikėjo taip ir atsakyt - ne, o ką, turi būt? blink.gif Bet jūs imkit imkit, nebijokit, šita kortelė geras daiktas, banke sakė, kad ji 19 litų kainuoja laugh.gif Tada būtų jis sprogęs iš pasipiktinimo, o tu turėtum ramybę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 15, 12:23)
Baisiai čia smile.gif Reikėjo taip ir atsakyt - ne, o ką, turi būt?  blink.gif  Bet jūs imkit imkit, nebijokit, šita kortelė geras daiktas, banke sakė, kad ji 19 litų kainuoja laugh.gif Tada būtų jis sprogęs iš pasipiktinimo, o tu turėtum ramybę tongue.gif

Nu sakes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oi zvengiau,negaliu doh.gif Nu bet tu,Noa, nemirtinga! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 15, 13:23)
Baisiai čia smile.gif Reikėjo taip ir atsakyt - ne, o ką, turi būt?  blink.gif  Bet jūs imkit imkit, nebijokit, šita kortelė geras daiktas, banke sakė, kad ji 19 litų kainuoja laugh.gif Tada būtų jis sprogęs iš pasipiktinimo, o tu turėtum ramybę tongue.gif

ia tai gerai pavarei thumbup.gif Šitaip riktų visus nenaudėlius pardavėjus suvarinėti. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dirbau as Palangoj kavinej vireja,tai vos ne kiekviena diena matydavau padaveja apsiverkusia cry.gif .Dazniausiai ne del to kad ji blogai atliko savo darba,o kad klientas turi ilgai laukti savo uzsisakyto kotleto,mat virtuveje virejos sukasi kaip karuseleje-nespeja,ir seimininkai dar pasoneja stovineja ir mus skubina.Arba klientai pradeda aiskinti kad sriuba per salta,ar ant keptos duonos suris normaliai neisilydes......Viska turi padaveja isklausyti....Gerai kad mes buvome geras kolektyvas ir vienas kito darba matydavom,niekada nesam vienas ant kito saukes smile.gif .Dirbau ir kasininke IKI.Atsimenu viena toki nutikima;pamatem pro duris ieinanti viena vyra is laidos "balto katino svetaine"Tas pagrindinis veikejas,atrodo Antanas vardu.Nu mes jau galvojam pas ka jis nueis susimoketi,patenkintos laukiam.Man jis visada toks malonus atrode blush2.gif .Aciu dievui,kad ne pas mane papuole,o pas mano "kaimyne".Jis pirko meliona,atejo moketi(o ten ju visokiu rusiu).Kasininke tai ne pirma diena dirba,supranta savo darba.Jis kaip pradejo saukti:"Is kur tu zinai koks cia melionas,kaip tu nepaklausus gali skaiciuoti.Pasakyk kaip jis vadinasi?Kodel tu skaiciuoji brangiausi kaina.....??)O ta nabage sedi visa paraudus ir nesupranta ka ji bloga padare doh.gif .Jis susimokejo ir iseidamas ant visos parduotuves pareiske kad daugiau jis cia nebeateis.O juk laidoje jis tok "geras".....nuo tada nebeziuriu tos laidos,nebepatinka jis man.Labai jau pikti mes esame,gal pavarge nuo musu kasdenybes g.gif .Taciau vis tiek mes negalime isilieti ant kitu,visai nekaltu zmoniu....
Atvaziavus i Voketija teko man paciai pajausti padavejos darbo malonumus blink.gif .Kol esi dar naujoke,tai viskas liuks,paskui prasideda pyktumui del visokiu smulkmenu.Jei atnesi klientui kava su dvejais cukrais,o jam reikia tik vieno,tai pradeda tuoj saukti ant visos kavines,kas cia per padavejos,kaip cia elgiamasi su klientais..........!!!!!!!!!!!!!
Nesvarbu kur dirbciau visada stengiuosi buti maloni,todel taip pat noriu kad ir su manim maloniai elgtusi.Nesvarbu man tie pardaveju"laba diena ir viso gero",ju dirbtiniai sypsniai,prasau kad parodytu man kas mane domina ir tiek.O geriausia,pati apsiziuriu,apsitarnauju save ir ramu,ypac kai matau pardavejas uzsiemusias plepalais,ar piktas.Kam man del ju savo nuotaika gadinti? rolleyes.gif
Ech ir kodel mes prisimename tik blogus dalykus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2005 04 21, 19:06)
Atsimenu viena toki nutikima;pamatem pro duris ieinanti viena vyra is laidos "balto katino svetaine"Tas pagrindinis veikejas,atrodo Antanas vardu.Nu mes jau galvojam pas ka jis nueis susimoketi,patenkintos laukiam.Man jis visada toks malonus atrode blush2.gif

Eik tu sau sad.gif Visa džiaugsmą man sugadinai sad.gif Man jis iki šiol buvo šitoks mielas, kad net savo diedui kaip pavyzdį rodžiau, tipo, vyriškio idealas. Gaila sad.gif
Atsakyti
Pas mane apsipirkinėjo ponas Robertas ( iš pono Roberto receptų) su žmona. Tai labai malonūs žmonės ir mandagūs. Dar kažkada taip teko bendrauti su Liucijum Ambraška ( tuo kur dažnai dalyvauja Valinsko ir Kernagio laidose). Tai irgi malonus, be pretenzijų. Man labiau pasisekė tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 21, 18:17)
Pas mane apsipirkinėjo ponas Robertas ( iš pono Roberto receptų) su žmona. Tai labai malonūs žmonės ir mandagūs. Dar kažkada taip teko bendrauti su Liucijum Ambraška ( tuo kur dažnai dalyvauja Valinsko ir Kernagio laidose). Tai irgi malonus, be pretenzijų. Man labiau pasisekė  tongue.gif .

Vat vieni kur per telika rodosi,buna malonus,galima pasnekinti thumbup.gif ,o kiti pasikelia,tipo vos ne "as visagalis,mane per TV rodo" cool.gif O juk pats savo laidoj reklamuoja daug parduotuviu ir prekiu.......Gaila,gaila...kartais buna kai nesitiki- labiausiai nusivili. verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif klientas nori būti visada teisus,bet yra tam tikros taisyklės ,kurių įmonėje negali pažeisti, tad mandagiai paaiškini, jeigu putojasi ,mandagiai pastatai į vietą.
o šiap , kai pati apsiperku -dažniausi konfliktai-kai pardavėjos ar vadybininkai nekompetetingi, negali mat 20-50 pavadinimų prekių , kuriomis prekiauja įsigilinti, sudėties ,veikimo, ar panašiai.Niekada nenusivyliau Senukais visada atsakys į klausimus , jei nežino ,taip ir pasakys , kad išsiaiškins ,vėliau neėjus pasakys.va taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2005 04 06, 19:22)
tada taip ir norisi atrezti, kad sedziu cia beveik uz minimuma, kuri visa isleidziu mokesciams uz buta, darzeli ir nieko nelieka cry.gif

Viename banko skyriuje norėjau sumokėti 5 lt monetomis (iškrapščiau iš taupykles - labai jau striuka tada su pinigais buvo sad.gif ) mokesčius už butą. Tai man operatorė taip ir paaiškino, kad aparato jie neturį, o rankomis skaičiuoti už tokį atlyginimą, kokį ji gauna..... Neturėjau žodžių.
Ir darželyje ne kartą teko išklausyti skundus dėl auklėtojų ir šeimininkučių atlyginimų. Protu viską suvokiu, bet mane tokie pasiskundimai klientams nervina.
Man irgi tenka oi kaip suktis, norint susimokėti už butą, už darželį ir t.t. ir pan.
Bet klientui pasiskųsti, kad atlyginimas mano mažas? Na jau ne-e-e-e...
O atėjusi į kavinę nenorėčiau schmoll.gif galvoti, kad padavėja pavargusi ir jai mažai moka, štai dėl to ji su manim nemandagi ir užsakytus patiekalus tiesiog numeta praeidama. O paskui dar pati sau prisiskaičiuoja arbatpinigius, nes jaučiasi jų nusipelnius. unsure.gif

QUOTE(Mariasim @ 2005 04 12, 09:08)
bet deja cia pas mus lietuveleje nedaug atsiranda supratingu pirkeju...jie visi is karto puola saukti, rekti, akis draskyti, mat kasininke nori juos apilesti ir sau i kisene pasiimto jo pinigus...bet kaip ta vargse kasininke gali ta padaryti, jei viskas stebima, ir viskas musama i kasa...

Jeigu nežinai, galiu paaiškinti - išmušei vietoj vienos varškės - dvi, darbo pabaigoj tiesiog varškės pasiimk namo. Galima visą "pirkėjo krepšelį" taip susirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2005 05 04, 11:08)
Niekada nenusivyliau Senukais visada atsakys į klausimus , jei nežino ,taip ir pasakys , kad išsiaiškins ,vėliau neėjus pasakys.va taip mirksiukas.gif

O varge, Senukuose aš susidūriau su pačiais tūpiausiais konsultantais, kiek kada mačiau smile.gif Žiūri vienas į kitą ir pasakyt nesugeba...Tfu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 05 04, 14:13)
O varge, Senukuose aš susidūriau su pačiais tūpiausiais konsultantais, kiek kada mačiau smile.gif Žiūri vienas į kitą ir pasakyt nesugeba...Tfu smile.gif

vat as irgi "Senuku" negaliu pakesti doh.gif ten tikrai ne konsultantai, o vejo pamusalai, niekada niekas nieko nezino, nei kur padeta, nei kiek kainuoja, nei kam skirta, nei kaip naudoti, nieko visiskai doh.gif i "Senius" vaziuodavom tik kritiniais atvejais, o kai atsidare "Ermitazas", tai isvis "Seniu" nebereikia smile.gif
Atsakyti