Man tai Maximoj bajeris buvo. Yra sulčių skyrius, ten parduoda tokius vaflius ant pagaliuko ( na, kaip Palangoj: su šokoladu, be šokolado, su kokosais ir t.t.). Vaikai, kaip velniukai, pamatė prie baro užkištus, užsimanė ( niekad tokių nesamonių neperku

), na, gerai, sakau, nupirksiu. Pardavėja pas mus Klp toookia gražuolė: kasdien šukuosena sukelta iki dangaus, spalvytė morkinė, nagai kaip tos iš "Baro"

. Sakau iškepkit, prašom du vaflius, vieną su šokoladu, kitą- be. Ji sako: yra va iškepti ir duoda vaikams tuos

"maketinius". Sakau: oi, oi, tokių ne

, nenoriu, noriu šiltų, šviežių, šituos gal musės apskraidė, žmonės nučiaudėjo

. O ta, kad užsiparino: jūs ką

manot sau????? Galvojat neturiu aš ką veikti? Vaflius čia kepinėsiu???? Yra ryte 4 iškepti, norit imkit, nenorit eikit sau. Na, nepirkau, žinoma. Bliamba, tokį šoką gavau

, bet nėjau niekur aiškintis dėl tų...vaflių ( nes vyr. šefe toje Maximoje dirba toookia...dar šustresnė

, pirmas savaites spėliodavau vyras ji ar moteris)

, tik vaikus aprėkiau, kad visokių š... užsimano. Buvau tiesiog priblokšta tokio naglumo
Papildyta:
Taigi ką norėjau pasakyti

, pas mus Klp toje mažesnėje Maximoje pardavėjas- visada teisus
panahsiai labai ir man buvo mazdaug ko chia lendi ir jei netinka tai ka duodu mauk ish chia ir kuo greichiau nusprendziau pamokyti akiplesha ash paklausiau ar seniai ieshkojosi darbo o kai ji atsake kad jai per mazai moka kad kiekvienam cituoju dantis rodytu (nors konfliktas kilo del ledu bet identishkas) paprashiau darbdavio telefono ir pazadejau pasirupinti kad jai butu suteikta galimybe pasijieshkoti geriau apmokamo darbo ir paskambinau darbdaviui po keliu dienu ji buvo kaip shilkine o paskui daugiau jos nemachiau nezinau ar atleido ar pati ishejo bet sazine manes negrauzia ne truputuka