QUOTE(mikke @ 2008 02 19, 00:45)
Merginos, suprantu, kad galiu jums įkyrėt, bet man dar vienas klausimas "ne į temą" iškilo

Per kur jūs siunčiatės "gėlines" prekes - per paštą ar per autobusų stoties tarnybą?? Na, paštas man pasitikėjimo nekelia, man vienas siuntinukas visai išdrąskytas atėjo, dabar bijau net paprastas žemes siųstis. Jums jokių nesusipratimų su tais siuntimais nepasitaiko??
As siunciausi per pasta, bet daugiau nesisiusiu

Gavau as pranesima is savo pasto,kad gavau siuntini,kurio laukiau is SKM. Apsidziaugiau kad labai greitai

Ant pranesimo parasyta, kad darbo dienom pastas dirba iki 18 valandos. As laiminga po kirpyklos apie 15 valanda nulekiu i pasta ir pries pat nosi ant duru randu parasyta "Del techiniiu kliuciu, nuo sausio 21 dienos pastas dirbs 8-14 valandomis"

O jau koks siutas paeme.... Bet maza to, kita diena pasiemusi siuntini, radau prapjauta vienam sone izoliacija-manau bandyta ziureti kas dezuteje sudeta. Gerai kad nieko netruko....
Taigi dabar jau pati vaziuosiu asmeniskai pasiimti,o siaip jeigu kitame mieste,tai geriau tada per autobusu stoti arba per kurjerius.