QUOTE(dange @ 2008 03 26, 08:08)
g00te, štai peržiūrėjau dar kartą temą, ieškodama tų pateiktų tyrimų ir faktų(kalbu apie tyrimus, įrodančius, kad žindomo vaiko- motinos ryšys stipresnis ir kokybiškesnis.) Išskyrus vienintelį paminėtą tyrimą vienoje pirmųjų Raideles žinučių, daugiau nieko, kas bent iš tolo primintų tyrimus ir faktus neaptikau.Tiek viena, tiek kita diskutuojanti pusė remiasi "....o mano vaikas...." tipo argumentais. 

1. Dange, o dabar pasiskaityk dar ir visas temas apie nenora maitinti, as nesuprantu is kur pvz Natuke... Raideles, Ingapl, Ragnez turi tiek kantrybes vardyti, deti nuorodas ir kartoti kartoti kartoti. Idedi, parasai, pora psl prirasoma ir niekam neidomu, ka kas rase anksciau. Tiksliai pamenu, net as temoj apie nenora maitinti rasiau psichologu komentara, del maitinimo metu issiskirainciu harmonu ir pan.
2. As zinau tavo nora palaikyti "mazuma", bet deja deja "dauguma" SMo virtualioj realybeje yra tik mazaaaa kruopelyte realybeje. Kodel ji maza? Del maitinimo mitu ir komerciniu interesu.. Kodel tamsta tyli, kai maitinanti mama pastoviai vaizduojama kaip nevykeliu nevykele (sitas man pats kvailiausias) arba maitinancios mamos ivardinamos, kaip "siekiancios demesio", naudojancios maitinamus kudikius kaip "pasiteisinima" ir pan... kodel pati nepasakai - NESAMONE, maitinti naturalu, issiskirai harmonai, jos paklusta gamtai, kokie dar "pasieisinimai". Kabinejies prie "SMo daugumos", nes isivaizduoji cia vykstant kokia tai raganu medziokle. Cia nera raganu medziokle, nieks nieko nenori "pamokyt gyvent" arba suniekint, kartoju. Ir realybej as tikrai nepuolu nemaitinanciai aishkint gyvenimo tiesu, gal mintyse tik palyginu jos issilavinima, apsiskaityma su mano matytu maitinanciu mamu pvz, na gal pusseserei esu bandziusi ikisti pora "tavo vaikas" zurnalu, ar papasakot is ko gaminamos desreles vargiai tikedamasi, kad ji nebebruks desreliu savo 4 menesiu kudikiui. NEPADEJO. Nes ji tiki, kad maitinant papai nutys, tiki kad jai plaukai ir dantys iskris, tiki, kad jai skaudes, tiki kad brangus misinys yra geriausia, ka ji gali duoti vaikui, nes jis BRANGUS! Mato kaimyniu riebokslius maitintus misiniais, remiasi tik ju pvz. o kitokiu pvz ji ir negali matyti - LT kaime dauguma vaiku maitinami misiniais ir dauguma jaunu mamu tiki visais sitais mitais.
4. As pries pavienius pvz.
5. Pries mano posta mamyte pasireme vienetiniu pvz. ir tamsta i ta posta net nesuregavai. Sureagavai i manaji. Atleisk, tu ne objektyvi.