Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

mano krutine pries pastojima buvo tiesiog ideali,visos drauges pavydejo..o dabar.. net neturiu ka pasakyti.jau beveik nebemaitinu,nes pienas dingineja,tai net baisu pasiziureti i veidrodi,kad strijom ismarginta tai cia dar niekai,o kad tokios tuscios,minkstos minkstos,stangrumo jokio:(((maza to,tai dar ir nukarusios,atrodo kad skura tik kaba blink.gif unsure.gif verysad.gif visos liemeneles dideles,nors ir nakti nebunu jos nusiemusi tai atsigulus ant sono tiesiog iskrenta blink.gif is c dydzio tuoj pereisiu i a..kaip apmaudu,net verk norisi verysad.gif
Atsakyti
baigus maitinti pirmą vaikelį- sumažėjo iki tokio mažo b dydžio; krutinės forma nelabai pasikeitė po maitinimo, dabar ir maitinu tai tikiuosi kad viskas bus kaip ir aną kartą- tepu paprastu aliejuku nuo strijų, ir su maitinančios liemenuku nesiskiriu.
Atsakyti
Nemaitinti,bet as tikiuosi tu siio patarimo nesilaikysi vien del tokios tustybes kaip krutu forma blink.gif doh.gif jos tam ir sukurtos,kad atliktu konkrecia funkcija-ismaitintu kudyki.o saugoti gali labai elementariai;nusipirkti gera liemenele,tvirtai prilaikanti kunkolus,staigiai nepriaugti ir nenumesti svoriu,taip pat pilna ivairiu stangrinanciu kremu ir net specialiu masaziuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Man dar ir nepagimdzius melynas voratinklis ant krutines atsirado. O per pamokeles aiskino: pagimdzius kuno svoris staigiai sumazeja, o cirkuliuojancio kraujo turis lieka panasus, todel gaunasi kad turim kaip ir per daug kraujo; jis suteka i tas sritis, kur intensyviai kazkas vyksta - t.y.i krutis, nes vystosi pienuko gamyba. Todel pagimdzius dar labiau isryskeja. Logiskai mastant nebemaitinant nebeatrodysim kaip drakulos nuotakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukugelele @ 2008 12 30, 15:36)
Man dar ir nepagimdzius melynas voratinklis ant krutines atsirado. O per pamokeles aiskino: pagimdzius kuno svoris staigiai sumazeja, o cirkuliuojancio kraujo turis lieka panasus, todel gaunasi kad turim kaip ir per daug kraujo; jis suteka i tas sritis, kur intensyviai kazkas vyksta - t.y.i krutis, nes vystosi pienuko gamyba. Todel pagimdzius dar labiau isryskeja. Logiskai mastant nebemaitinant nebeatrodysim kaip drakulos nuotakos  biggrin.gif

tongue.gif Tai tikėkimės, kad praeis tongue.gif , nes vaizdas tai ojejajeja kokis blink.gif
Atsakyti
siaip man irgi isryskejo per nestuma, bet va dar nepraeina, kad ir pienelio pakutinem dienom nebera, o tos venos tai vis dar ryskios - i baseina tikrai neisiu ir gerai kad ne vasara, nes ziaurokai atrodo ... tikiuosi ir as kad savaime praeis smile.gif
Atsakyti
praejo jau trys menesiai, vis dar maitinu ir kraujagysles nemazeja verysad.gif
Atsakyti
Viskas čia normalu, baigsit maitinti dings ir tos kraujagyslės. Pas mane irgi dabar taip smile.gif
Atsakyti
maitinu 11 men, kaip yr, taip yr
Atsakyti
Taigi paciai maitinant tas kraujagysliu tinklas turi but.Baigsit maitint ir isnyks sitas 'grozis'
Atsakyti
Man irgi dar nestumo metu isryskejo. Menesis kaip nemaitinu dienom irpora savaiciu, kai isvis nebemaitinu, bet kol kas vis dar ryskios tos kraujagysles g.gif Na palauksiu, paziuresiu, gal iki vasaros praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2009 02 23, 13:00)
Taigi paciai maitinant tas kraujagysliu tinklas turi but.Baigsit maitint ir isnyks sitas 'grozis'

pilnai sutinku maitynu antra vaika,viskas isniks baigus maitint thumbup.gif thumbup.gif ,gaila tik kad krutyne subliusko,vat kas negris i busima padieti tas megris doh.gif verysad.gif
Atsakyti