Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Po gimdymo padidėjo,nes maitinau,o kai nustojau maitinti,tai nukaro blush2.gif
Atsakyti
per nestuma padidejo is C i D, nebemaitinu tai gryzo beveik i C tik truputi nukaro verysad.gif
Atsakyti
na man nei padidejo ,nei sumazejo ,nei nukaro schmoll.gif gal kazkiek turi itakos kad visiskai nenutraukinejau pieno,diena nakti buvau su maitnanciai skirta liemenele,o gal ir ne mirksiukas.gif
Atsakyti
kol maitinau tai buvo lb dideles tongue.gif bet nustojus maitinti, tai suminkstejo ir sumazejo, na tas sumazejimas toks, kad liko tokios macios kaip iki nestumo, bet stangrumo tai ne su ziburiu nerasi unsure.gif
Atsakyti
ech va šitą nukarusių krūtų problemą po gimdymo bene didžiausia turbūt įvardysiu... kažkaip nujaučiu, jog į pradinę stadiją jos tikrai nesugrįš... bet stebuklų būna g.gif
Atsakyti
turejau normalia B dydzio, stangria krutine, maitinimo metu buvo iki C padidejusi. dabar kai jau nebe maitinu, gryzom i B dydi, bet jau nebe stangrios kaip buvo, pradejau nesioti liemenele su pakietinimu, kad pakelti krutine unsure.gif
Atsakyti
Mano krutine iki dukruzes gimdymo buvo gana didele, nesiojau D dydi, dabar C, bet nemoku paaiskint, atrodo, tik vienu dydziu mazesne liemenele, bet pacios krutys nebe tokios stangrios, kazkokios nukarusios kaip senos bobos blush2.gif Anksciau purkstaudavau, kaip kitos nesusitvarko ir taip atrodo, o dabar paciai tokia beda unsure.gif Kaip negrazu man paciai, sakutes, bet plastines operacijos nedarysiu gi, gal po antro vaikucio pasitaisys (arba isvis nukars?) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Iki nėštumo mano krūtys buvo D dydžio, o kai nustojau maitint, tai smarkiai sumažėjo doh.gif Gal netgi tapo B dydžiu unsure.gif Pačios krūtys kaip paauglės, gaila labai
Atsakyti
Pries abu nestumus turejau normalia krutine, nei l didele nei labai maza. nesiojau B dydi. Dabar krutine atrodo baisiai verysad.gif Sumazejo vienu dydziu, dabar nesioju A, negana to visa nuseta strijomis ir nukarusi, prarado stangruma verysad.gif
Atsakyti

Po pirmojo gimdymo mano krūtys buvo visai nepakitusios. Ir forma ir stangrumas buvo išlikęs. Tačiau po antrojo jos pasidarė ne be tokios stangrios. Nors forma ir dydis išliko tas pats. Todėl dabar intensyviai darau pratimus skirtus krūtinės raumenu stiprinimui. Tikiuosio padetis pasikeis.

ax.gif
Atsakyti
na pas mane pries pastojant buvo C per nestuma ir kol maitinau dar buvo padidejus, o dabar kad ir kaip bebutu gaila nieko ten neliko nes jau ir B per didelis dydis verysad.gif ir dar nukaro + pasipuose strijom, tai dziaugtis nelabai dabar jau turiu kuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **karina**: 23 vasario 2010 - 14:05
padidėjo,nukaro,"pasipuošė" strijom.
Atsakyti