Po gimdymo padidėjo,nes maitinau,o kai nustojau maitinti,tai nukaro

per nestuma padidejo is C i D, nebemaitinu tai gryzo beveik i C tik truputi nukaro

kol maitinau tai buvo lb dideles
bet nustojus maitinti, tai suminkstejo ir sumazejo, na tas sumazejimas toks, kad liko tokios macios kaip iki nestumo, bet stangrumo tai ne su ziburiu nerasi

ech va šitą nukarusių krūtų problemą po gimdymo bene didžiausia turbūt įvardysiu... kažkaip nujaučiu, jog į pradinę stadiją jos tikrai nesugrįš... bet stebuklų būna

turejau normalia B dydzio, stangria krutine, maitinimo metu buvo iki C padidejusi. dabar kai jau nebe maitinu, gryzom i B dydi, bet jau nebe stangrios kaip buvo, pradejau nesioti liemenele su pakietinimu, kad pakelti krutine

Mano krutine iki dukruzes gimdymo buvo gana didele, nesiojau D dydi, dabar C, bet nemoku paaiskint, atrodo, tik vienu dydziu mazesne liemenele, bet pacios krutys nebe tokios stangrios, kazkokios nukarusios kaip senos bobos
Anksciau purkstaudavau, kaip kitos nesusitvarko ir taip atrodo, o dabar paciai tokia beda
Kaip negrazu man paciai, sakutes, bet plastines operacijos nedarysiu gi, gal po antro vaikucio pasitaisys (arba isvis nukars?)

Iki nėštumo mano krūtys buvo D dydžio, o kai nustojau maitint, tai smarkiai sumažėjo
Gal netgi tapo B dydžiu
Pačios krūtys kaip paauglės, gaila labai

Pries abu nestumus turejau normalia krutine, nei l didele nei labai maza. nesiojau B dydi. Dabar krutine atrodo baisiai
Sumazejo vienu dydziu, dabar nesioju A, negana to visa nuseta strijomis ir nukarusi, prarado stangruma

Po pirmojo gimdymo mano krūtys buvo visai nepakitusios. Ir forma ir stangrumas buvo išlikęs. Tačiau po antrojo jos pasidarė ne be tokios stangrios. Nors forma ir dydis išliko tas pats. Todėl dabar intensyviai darau pratimus skirtus krūtinės raumenu stiprinimui. Tikiuosio padetis pasikeis.