po beveik dvieju metu maitinimo,suglebusios tokios paliko,kaip tusti maisiukai,o dabar kai laukiuosi ir vel grazios pilnos.nu ne daugiau tiek ilgai nebemaitinciau niekada.
deja ko tik nedariau.mano sesei tas pats buvo,bet per laika atsigavo,ir dabar grazutes krutinikes.o is dauguma pazistamu patirciu galiu pasakyt,kad nuo maitinimo tai irgi priklauso.o ant pilvuko,nei ant krutines neturiu ne vienos strijos,ir nepriziurejau kazka ipatingai,taigi odyte pas manes pakankamai elastinga.
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 25, 23:54)
po beveik dvieju metu maitinimo,suglebusios tokios paliko,kaip tusti maisiukai,o dabar kai laukiuosi ir vel grazios pilnos.nu ne daugiau tiek ilgai nebemaitinciau niekada.
As taip pat, maitinau 2 metus, baigus maitinti, buvo sokas pamatyti, kokios paliko

Ir siaip esu tokios strukturos, kad ir pats kunas, ir krutys standzios, niekad nebuvau suglebus, bet tikrai labai nustebau, ka pamaciau. Kol maitini, nesimato, kas daros is krutu.
Sumažėjo vienu, o gal net dviem dydžiais, maitinau 1,3 metų, tai skirtumas buvo akivaizdus , nutraukus maitinima-
Tokios mažos, minkštos paliko.
Teisa, po kokių metų atsigavo, gal kažkiek ir papilnėjo pačios krūtys, o gal atgavo kažkiek stangrumo, tai bendras vaizdas sakyčiau neblogas, bent jau nenukarę, gana stangrios nors ir mažos. Su push up liemenėle vaizdas labai netgi toks nieko.
nebemaitinčiau dabar tiek ilgai.
Papildyta:
Reikai išsitirti prolaktino kiekį kraujyje. Šiaip po 5 metų pieno nebeturėtų išsispausti, iki metų-dviejų laikoma norma.

Teisa, po kokių metų atsigavo, gal kažkiek ir papilnėjo pačios krūtys, o gal atgavo kažkiek stangrumo, tai bendras vaizdas sakyčiau neblogas, bent jau nenukarę, gana stangrios nors ir mažos. Su push up liemenėle vaizdas labai netgi toks nieko.
nebemaitinčiau dabar tiek ilgai.

Papildyta:
QUOTE(Blondi 25 @ 2010 01 10, 22:09)
Labukas. nežinau ar į šitą temą pataikiau, bet daugiau nesumasčiau kur paklausti
Žodžiu, ar yra kam buvę ir ar normalu, kad praėjus po gimdymo 5 metams, dabar pamačiau ,kad krūtyse dar yra pieno?? Paspaudžiau stipriau ir išsiskyrė keli lašiukai
Labai kažkaip išsigandau....juk taip neturėtų būti, ar ne? Gal kas gali pakomentuoti...

Reikai išsitirti prolaktino kiekį kraujyje. Šiaip po 5 metų pieno nebeturėtų išsispausti, iki metų-dviejų laikoma norma.
QUOTE(ciuke @ 2010 03 27, 11:08)
As taip pat, maitinau 2 metus, baigus maitinti, buvo sokas pamatyti, kokios paliko
. Dabar laukiuosi, vel grazios, bet tikrai antro du metus nebemaitinsiu.
Ir siaip esu tokios strukturos, kad ir pats kunas, ir krutys standzios, niekad nebuvau suglebus, bet tikrai labai nustebau, ka pamaciau. Kol maitini, nesimato, kas daros is krutu.

Ir as pirma vaika,dukra maitinau lygiai metus, o antra sunu net 2,4metus. Tai pries visus nestumus ,kai buvau jauna buvo B dydis o jau po ju tai nuo F iki DD svyravo. Dabar jau greit metai bus kai nemaitinu nesioju DD liemenele. Krutys aisku nutyso

oj sumazejo, issitampe... 
nors maitinau tik 3 men. cia men regis nesvarbu kiek maitini menesi ar metus vistiek bus tas pats

nors maitinau tik 3 men. cia men regis nesvarbu kiek maitini menesi ar metus vistiek bus tas pats
Neliko mano Papuliu po maitinimo,liko tik skūrukes
Maitinau 7 menesiukus.

Maitinau 7 menesiukus.
pas mane ir skūrikės
visus lėmenukus teko keisti į mažesnius
nepatinka man mano papuliu dydis, bet ką čia bepadarysi

QUOTE(pvaidulka @ 2010 03 27, 15:04)
Ir as pirma vaika,dukra maitinau lygiai metus, o antra sunu net 2,4metus. Tai pries visus nestumus ,kai buvau jauna buvo B dydis o jau po ju tai nuo F iki DD svyravo. Dabar jau greit metai bus kai nemaitinu nesioju DD liemenele. Krutys aisku nutyso
bet jei nesioji normaliai liemenele, tai drauges sako geriau nutysus, bet didele yra ka i liemenuka ideti ir atrodo gerai. O del maitinimo , kad nutysta nesutinku savo pazystamu rate turiu daug pavyzdziu, kelios merginos jau vaziuodamas is ligonines skambino tai papuliu slaugute, kad atvaziuotu,nes nemaitins nei dienos.... Zinokit ju krutys tikrai ne maziau nutyse nei mano 

ir as girdejau apie tokias mamas, kurios nei dienos nenori maitinti, nes krutys bus negrazios.
mano is B pasidare C dydis, biski forma pasikeite, pasidare minkstesnes ir truputi nukaro, bet nestipriai jei lyginciau su savo puseseres.

jau baiginejasi mano maitinimas. kad sumazetu tai nepastebejau bet kad prardo forma tai tikrai
reiks gal kokius pratimukus pradet daryt raumenukams stiprinti...

As dar savo dukrele maitinu
Krutys tikrai pasikeite
Sakyciau, kad sumazejo ir nukaro
Vyrui sakau, kad reikes naujas pirkti