Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Mano krūtinė nesumažėjo, bet prarado formą verysad.gif Be liemenėlės dabar niekur negalėčiau eiti..
Atsakyti
Čia mano draugės, maitinusios 7 mėn. žodžiai: "pas mane papulių neliko. Matau tik nukarusias spanielio ausis" biggrin.gif
Atsakyti
Maitinau 1metus4men. Krutys po to atrode tikrai baisiai- mazos, nukarusios, tokios tuscios, minkstos....vis laukiau kada atsigaus. Dabar jau 1metai kai nemaitinu ir krutys tikrai atgauna formas- aisku jos niekada nebus tokios kaip pries nestuma bet jos pastangrejo, pasidare pilnesnes ax.gif
Atsakyti
po gimdymo padidejo dviem dydziais ax.gif
Atsakyti
Man krutys padidejo nuo B iki kokio E. Turiu tokia problemike, kaip ir kai kurios mamos - lelius labiau megsta pienuka is vienos kruties nei is kitos, tai viena didesne, o kita mazesne ir dar nusistrijavusi, bet tokiomis plauko platumo strijomis. Ir jos kazkaip tai blunka, is vis nyksta, nelieka jokiu baltu liniju vietoj tu violetiniu, ar kam taip buvo, ar strijos isnyko, ar jos buvo smulkios, ar stambios. Ar kam susireguliavo krutu dydis, ta prasme ar tapo vienodos, nesvarbu ar mazesnes, ar didesnes nei anksciau? Tiek daug klausimu uzdaviau, gal nepatingesit atsakyti blush2.gif
Atsakyti
man tai labai nukaro, verysad.gif sumazejo.maitinau tik 2 savaites.labai tikiuosi kad jos bent truputi atsigaus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimute21: 24 balandžio 2010 - 18:11
is kart po gimdymo kol maitinau tai ohoho kaip buvo padidejusios.bet kai nustojau - tai is B i A nukrito schmoll.gif vyras juokauja, kad apgavau ji kai tekejau - vienos krutys buvo, o daba kitos biggrin.gif dabar, kai laukuosi antro gali senasias prisiminti biggrin.gif
Atsakyti
Po gimdymo buvo blink.gif o pabaigus maitinti verysad.gif nukaro .
Atsakyti
pries nestuma turejau mazute bet stangria krutine b dydzio,po gimdymo kol maitinau buvo d,dabar liko nukarusi,nestangri a dydzio..bet gyventi galima biggrin.gif vistiek dar zadu tureti vaiku ir juos maitinti ax.gif
Atsakyti
pries nestuma turejau B dydi, maitinant DD, o dabar nesioju C dydi, aisku nukaro krutine bet gi nera tokiu trukumu kuriu negaletu paslepti gerai parinktas liemenukas
Atsakyti
po maitinimo subliuško doh.gif sakot gali atsigauti?-lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Liko ''tuscios'' ax.gif sumazejo viena ismera ax.gif
Atsakyti