Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 10, 16:33)
Naudoju ir man patinka "Rasos" prausiklis, tinkantis visiem oos tipams. Toks neutralus, nedirginantis. Norėjau išbandyti jauriai odai skirtą prausiklį, nes teko girdėti neblogų atsiliepimų, bet nepavyko jo rasti  g.gif

o kur ieskojai unsure.gif ? man atrodo kur einu visur ta serija matau lotuliukas.gif beje bent praeita savaite tai droge ir nuolaidos buvo 4u.gif
Atsakyti
As siandien nusipirkau garnier pure 3in1 tai ziuresiu kaip rezultatas bus g.gif
Atsakyti
Jau kokia savaite naudoju Deborah prausimosi zele, tai tokia svelni, svelniai nuplauna nesvarumus smile.gif gal vos vos sausina, bet mano oda paskutiniu metu siaip labai issausejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 08 08, 10:19)
siuo metu naudoju Avene firmos, vasara tai super, visai nesausina odos,malonios konsistencijos ir sebamed putas, irgi fainos, labai svelnios, cia viskas riebiai/misriai/jautriai odai
user posted imageuser posted image

o avenes koks cia buteliukas? kaskart reikia atsukt ane?

i pabaiga mano TBS, tai noriu ka nors naujo isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 14, 20:13)
o avenes koks cia buteliukas? kaskart reikia atsukt ane?

i pabaiga mano TBS, tai noriu ka nors naujo isbandyt  ax.gif

ne atsukti, o tiktai pasukti ir bega per tokia skylute biggrin.gif zodziu, kamstelio nuimineti nereikia mirksiukas.gif mana smeiskai tai patogu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 15 rugpjūčio 2008 - 08:53
Neseniai nusipirkau Garnier prausiklį riebiai ir mišriai odai (žalias buteliukas su vynuogėm). Na kolkas tai labai patinka biggrin.gif Švariai nuprausia netraukia odos, kaip darydavo Garnier Pure.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 08 15, 10:59)
Neseniai nusipirkau Garnier prausiklį riebiai ir mišriai odai (žalias buteliukas su vynuogėm). Na kolkas tai labai patinka biggrin.gif Švariai nuprausia netraukia odos, kaip darydavo Garnier Pure.

nesuprantu kur jūs randat tokius g.gif nesu gyvenime mačius žalių garnier prausiklių schmoll.gif prašom pasirodyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 15, 12:47)
nesuprantu kur jūs randat tokius  g.gif  nesu gyvenime mačius žalių garnier prausiklių  schmoll.gif  prašom pasirodyt  4u.gif

Droge jau senokai mačiau, kad skelbiamas kaip naujovė. Toks pats buteliukas su dozatoriumi kaip ir mėlynas Garnier Pure.
Neturiu kaip nufotkinti dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 08 15, 17:24)
Droge jau senokai mačiau, kad skelbiamas kaip naujovė. Toks pats buteliukas su dozatoriumi kaip ir mėlynas Garnier Pure.
Neturiu kaip nufotkinti dabar ax.gif

hmm..dažnai einu bet nemčiau biggrin.gif tikrai ne tonikas ir ne pienelis? tada ieškosiu, o kokiai odai skirtas? ar veido netraukia labai?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 15, 17:29)
hmm..dažnai einu bet nemčiau  biggrin.gif  tikrai ne tonikas ir ne pienelis? tada ieškosiu, o kokiai odai skirtas? ar veido netraukia labai?

Prausiklis su pumpuokliu tokiu biggrin.gif Švelniai putoja ir nei kiek netraukia smile.gif
Sėkmės! wink.gif
Atsakyti
Na va isbandziau garnier prausikli misriai-riebiai odai tikrai super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gal zinote koki gera prausikli misriai, ypac jautriai odai? Veidas pabertas spuogeliais, tad kazkas antibakterinio turetu buti manau... Kiek ka bandziau visi sausina oda ir naudos jokios, spuogeliu nemazeja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ExTra^: 17 rugpjūčio 2008 - 12:37