Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(ExTra^ @ 2008 08 17, 12:35)
Sveikos merginos  smile.gif  gal zinote koki gera prausikli misriai, ypac jautriai odai? Veidas pabertas spuogeliais, tad kazkas antibakterinio turetu buti manau... Kiek ka bandziau visi sausina oda ir naudos jokios, spuogeliu nemazeja  verysad.gif

as tau siulyciau prausikli naudot jautriai odai ir nusipirkti tonika antibakterini. siaip ar taip antibakterine serija- nuo spuogeliu, visada siek tiek sausins.. o nuostabus prausiklis jautriai odai pvz TBS aloe vera putos - labai lengvas ir gerai plauna.
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 14, 19:45)
As siandien nusipirkau garnier pure 3in1 tai ziuresiu kaip rezultatas bus  g.gif

Turejau sita. Ir dienini, naktini keremukus. Man tai nieko ten blatno. Nusipirkau Loreal prausikli Pure Zone atrodo, ir krema toki pat. Sakyciau loreal geriau.
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 08 17, 13:42)
Turejau sita. Ir dienini, naktini keremukus. Man tai nieko ten blatno. Nusipirkau Loreal prausikli Pure Zone atrodo, ir krema toki pat. Sakyciau loreal geriau.

O man jis ir tinka ir patinka mirksiukas.gif oda tikrai lygesne ir tas riebumas ir blizgejimas nebetoks matomas rolleyes.gif butu isvis lygi oda jei ne smulkus spuogiukai , na , bet kokiais nors budais atsikratysiu ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ExTra^ @ 2008 08 17, 12:35)
Sveikos merginos  smile.gif  gal zinote koki gera prausikli misriai, ypac jautriai odai? Veidas pabertas spuogeliais, tad kazkas antibakterinio turetu buti manau... Kiek ka bandziau visi sausina oda ir naudos jokios, spuogeliu nemazeja  verysad.gif

Man pats geriausias- Exuviance prausiklis žalsvas thumbup.gif , būna pirkti Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje. Jis nepigus - apie 80 Lt gal kainuoja, bet be galo skalsus- naudojau kokius 8 mėn. pakuotę, jei neilgiau ax.gif
Mano oda irgi mišri, jautri. Tik va dabar tą prausiklį baiginėju, tai nežinau kokį čia dabar reiks nusipirkti g.gif Nes aš visąlaik pabaigusi pakuotę prausiklius ir kt. kosmet. priemones keičiu , kad oda nepriprastų. Taip, kad dabar pati paieškose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 17, 14:40)
as tau siulyciau prausikli naudot jautriai odai ir nusipirkti tonika antibakterini. siaip ar taip antibakterine serija- nuo spuogeliu, visada siek tiek sausins.. o nuostabus prausiklis jautriai odai pvz TBS aloe vera putos - labai lengvas ir gerai plauna.

Ziuriu cia visos labai giria situos TBS prausiklius... O kur ju gauti galima? Neteko matyt (na tiesa sakant niekada ir neieskojau butent tokiu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ExTra^ @ 2008 08 17, 14:30)
Ziuriu cia visos labai giria situos TBS prausiklius... O kur ju gauti galima? Neteko matyt (na tiesa sakant niekada ir neieskojau butent tokiu)  ax.gif

parasyk siuo el. pastu uzsakymai_jums@yahoo.com ir atsius tau kataloga ir visa info kaip uzsisakyt atsiskaityt ir pan ;] arba gali uzsisakinet is TBS svetaines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 17 rugpjūčio 2008 - 13:34
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 17, 15:33)
parasyk siuo el. pastu uzsakymai_jums@yahoo.com ir atsius tau kataloga ir visa info kaip uzsisakyt atsiskaityt ir pan ;] arba gali uzsisakinet is TBS svetaines  mirksiukas.gif

aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
As naudojau Loreal Pure zone veido prausikli, tonika ir krema, taip pat dar sveitikli, tonikas labai nepatiko, veidas kaip blizgejo, taip ir blizga, poru ne velnio neisvalo... Tad dabar nusipirkau TBS prausikli su juros dumbliais, tonika ir kremuka ir dar giliai valancia kauke, ziuresim, kokie bus rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shypse @ 2008 08 17, 15:49)
As naudojau Loreal Pure zone veido prausikli, tonika ir krema, taip pat dar sveitikli, tonikas labai nepatiko, veidas kaip blizgejo, taip ir blizga, poru ne velnio neisvalo... Tad dabar nusipirkau TBS prausikli su juros dumbliais, tonika ir kremuka ir dar giliai valancia kauke, ziuresim, kokie bus rezultatai smile.gif

Nuo odos priklauso biggrin.gif vieniem tinka kitiem ne... Parasyk rezultatus is tu TBS prekiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shypse @ 2008 08 17, 16:49)
As naudojau Loreal Pure zone veido prausikli, tonika ir krema, taip pat dar sveitikli, tonikas labai nepatiko, veidas kaip blizgejo, taip ir blizga, poru ne velnio neisvalo...

Turėjau ir aš tą seriją - visiškai nevykę pirkiniai, pinigai kaip į balą, nes efektas buvo 0 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ExTra^ @ 2008 08 17, 13:30)
Ziuriu cia visos labai giria situos TBS prausiklius... O kur ju gauti galima? Neteko matyt (na tiesa sakant niekada ir neieskojau butent tokiu)  ax.gif

arba Akropoliuose TBS parduotuvese.. kartais mergytes ne viska turi ko reikia
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 17, 18:40)
arba Akropoliuose TBS parduotuvese.. kartais mergytes ne viska turi ko reikia

ooo zinosim, kai busiu tada nugriebsiu... Daznai Vln lankausi, siaip tai mano mieste nera Akropolio, tai proga istaikius tik pavyks biggrin.gif
Atsakyti