Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Na neperseniausiai rpadejau naudoti IWOSTIN veido prausikli, esu po ilgu ieskojimu labai patenkinta ir artimiausiu metu ne neketinu jo keisti smile.gif Labai svelnus ir puikiai tinka mano jautriai veido odai thumbup.gif
Atsakyti
Mano veido oda yra sausa, tai aš naodoju Eucerin praisyklį, jau antrą buteliuką. Bet pastaruoju metu kažkaip tai jis pradėjo sausinti mano veido odą verysad.gif Prieš tai naudojau Avene sausai odai (ar jautriai, nepamenu), tai man visai nepatiko, labai sausino odą schmoll.gif
Dabar galvoju gal iš Lancomo ar Shisheido ką nors įsigyti g.gif
Atsakyti
Pabaigiau AA oligovital (nesu tikra dėl pavadinimo, nu ružavoje bonkėje lotuliukas.gif ) Taigi ir dabar svarstau, ką dabar įsigyti... g.gif Prausikliu AA buvau patenkinta, nes švariai nuplaudavo odą, makiažą, netraukdavo odos. Bet vistiek dabar noriu išbandyti kažką naujo cool.gif
Mano veiduko pagrindinė problema- užsikimšančios poros, spuogelių mažai. Odos tipas- mišrus, net nežinau ką įsigyti dabar. Ar bandyti ką nors iš brangesnių, pavyzdžiui iš Avene ar iš Uriage? Ar prigriebti kokį pigesnį, pavyzdžiui Propeler? Gal atsiras, norinčių pasiūlyti ką nors? blush2.gif Vis tiek tokį odos tipą turiu ne aš viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifachka @ 2008 08 19, 12:49)
Mano veido oda yra sausa, tai aš naodoju Eucerin praisyklį, jau antrą buteliuką. Bet pastaruoju metu kažkaip tai jis pradėjo sausinti mano veido odą  verysad.gif Prieš tai naudojau Avene sausai odai (ar jautriai, nepamenu), tai man visai nepatiko, labai sausino odą  schmoll.gif
Dabar galvoju gal iš Lancomo ar Shisheido ką nors įsigyti  g.gif

bandziau ir as eucerin produktus, naudojau dienini ir naktini krema su slapalu, tonika, prausikli ir pieneli man nepatiko naktinis kremas pernelyg storas lipnus sluoksnis o rezultatas nera lb geras, dieninis man asmeniskai griauze ir dar labiau dirgina oda, o pienelis visai nieko. Bet As tau patarciau Aderma produkcija, buvau pas dermatologa mamos ir vaiko centre, man israse aderma prausimosi alieju, kuno ir veido pieneli, bei veido krema, baltos pakuotes su zaliom raidem. tai va galiu pasakyti nuostabu nuostabiausia, jau seniai mano odele nesijaute taip puikiai ax.gif bigsmile.gif odos nei tempe nei pleiskanoja ir galiu laisvai naudoti veido kosmetika, pvz su kitais kremais krem pudra labai reaguodavo o su siuo veido kremu thumbup.gif tei va mano tokia patirtis, tik aisku kas tinka man tau gali ir netikti, juk yra kam ir kitos priemones sinka o aderma ne smile.gif
Atsakyti
Tai va, dar tik kelias dienas naudoju, bet rezultatai pastebimi, o naudoju TBS veido prausikli, tonika ir dienini kremuka su juros dumbliais, dar turiu giliai valancia kauke su juros dumbliais (purvo kauke), taip pat pilinga su vitC ir naktini kremuka su vitC, tai odyte labai svelni jau po keliu kartu, pasitepus jauciasi lengvumas, labai geras jausmas, veidas nebe taip blizga, manau, po ilgesnio laiko paaiskes dar geresni rezultatai rezultatai smile.gif
Atsakyti
user posted image

isbandziau stai sita. nauju pirkiniu temoje buvo klausta atsiliepimu, tad rasau cia...

raso skirtas normaliai riebiai odai.
pliusai: su dozatoriumi, svelnaus neintensyvaus kvapo, gerai nuprausia makiaza ir aplamai pati nuo veido nupraust labai lengva.

minusai: raso, kad nesausina odos - is tiesu siek tiek sutraukia, taciau tikrai nedaug ir nepanasu, kad normali/misri oda galetu nuo jo pradet serpetot.

Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 08 21, 14:04)
isbandziau stai sita. nauju pirkiniu temoje buvo klausta atsiliepimu, tad rasau cia...

raso skirtas normaliai riebiai odai.
pliusai: su dozatoriumi, svelnaus neintensyvaus kvapo, gerai nuprausia makiaza ir aplamai pati nuo veido nupraust labai lengva.

minusai: raso, kad nesausina odos - is tiesu siek tiek sutraukia, taciau tikrai nedaug ir nepanasu, kad normali/misri oda galetu nuo jo pradet serpetot.

gal būtų įmanoma kokį aprašymą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 21 rugpjūčio 2008 - 13:57
merginos, o gal patartumete koki svelnu veido prausikli normaliai/sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 08 21, 16:57)
merginos, o gal patartumete koki svelnu veido prausikli normaliai/sausai odai?

as patarciau IWOSTIN mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 21, 14:44)
gal būtų įmanoma kokį aprašymą

http://www.svarospre...oducts_id=29888

lietuviskai radau tik tiek, o rusiskai nemoku, tad jei noresite pasiskaityt, teks ieskot mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 08 22, 14:17)
http://www.svarospre...oducts_id=29888

lietuviskai radau tik tiek, o rusiskai nemoku, tad jei noresite pasiskaityt, teks ieskot  mirksiukas.gif

dėkui, o kur tu jį įsigijai?
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 08 19, 15:19)
bandziau ir as eucerin produktus, naudojau dienini ir naktini krema su slapalu, tonika, prausikli ir pieneli man nepatiko naktinis kremas pernelyg storas lipnus sluoksnis o rezultatas nera lb geras, dieninis man asmeniskai griauze ir dar labiau dirgina oda, o pienelis visai nieko. Bet As tau patarciau Aderma produkcija, buvau pas  dermatologa mamos ir vaiko centre, man israse aderma prausimosi alieju, kuno ir veido pieneli, bei veido krema, baltos pakuotes su zaliom raidem. tai va galiu pasakyti nuostabu nuostabiausia, jau seniai mano odele nesijaute taip puikiai ax.gif  bigsmile.gif odos nei tempe nei pleiskanoja ir  galiu laisvai naudoti veido kosmetika, pvz su kitais kremais krem pudra labai reaguodavo o su siuo veido kremu thumbup.gif  tei va mano tokia patirtis, tik aisku kas tinka man tau gali ir netikti, juk yra kam ir kitos priemones sinka o aderma ne smile.gif

Aciū už patarimą, gal ir išbandysiu ax.gif
Vakar buvau vaistineje, akį užkliūvo Rasa prausiklis (rožinės spalvos pakuotėje), ten parašyta kad tinka jautriai odai, su vaistažolėmis atrodo... Gal kas naudojot ir turit kokių atsiliepimų? g.gif
Atsakyti