QUOTE(Fifachka @ 2008 08 19, 12:49)
Mano veido oda yra sausa, tai aš naodoju Eucerin praisyklį, jau antrą buteliuką. Bet pastaruoju metu kažkaip tai jis pradėjo sausinti mano veido odą

Prieš tai naudojau Avene sausai odai (ar jautriai, nepamenu), tai man visai nepatiko, labai sausino odą
Dabar galvoju gal iš Lancomo ar Shisheido ką nors įsigyti
bandziau ir as eucerin produktus, naudojau dienini ir naktini krema su slapalu, tonika, prausikli ir pieneli man nepatiko naktinis kremas pernelyg storas lipnus sluoksnis o rezultatas nera lb geras, dieninis man asmeniskai griauze ir dar labiau dirgina oda, o pienelis visai nieko. Bet As tau patarciau Aderma produkcija, buvau pas dermatologa mamos ir vaiko centre, man israse aderma prausimosi alieju, kuno ir veido pieneli, bei veido krema, baltos pakuotes su zaliom raidem. tai va galiu pasakyti nuostabu nuostabiausia, jau seniai mano odele nesijaute taip puikiai

odos nei tempe nei pleiskanoja ir galiu laisvai naudoti veido kosmetika, pvz su kitais kremais krem pudra labai reaguodavo o su siuo veido kremu

tei va mano tokia patirtis, tik aisku kas tinka man tau gali ir netikti, juk yra kam ir kitos priemones sinka o aderma ne