Įkraunama...
Įkraunama...

Krinas

Aš manau,kad krinai kaip kanos.Žiemą miega,o pavasrį reikia traukti į šviesą.Pernai nukirpau ir padėjau i rūsį,o kovo,atrodo,mėnesį nueinu pažiūrėti jau gražiai išleidęs lapus.Kai atšilo iškrapščiau iš vazono ir įkasiau į žemę.Tik dabar nežinau ar įsodint į vazoną ar šiaip svogūnus padžiovint. g.gif
Atsakyti
mano krinas,tik po žydėjimo lapus numeta,bet neilgam greit naujus auginasi..ir taip visad... ax.gif tad kitokio miego neina...
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 09 18, 09:28)
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 09 17, 22:07)

Tai gerai, tada ruosimies miegui ax.gif
Ir dar toks klausimas apie ismenes nieko neradau bet jos irgi tikraiusiai eina miegoti g.gif 4u.gif

Ismenės BŪTINAI. Kitaip nežydės, o dar ir supūti gali..
Atsakyti
mano krinas gyvena dar nedtiklintam balkone.. iki kada galiu ji ten dar palaikyt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <>I love......<>: 19 rugsėjo 2011 - 06:42
O mano ,aplamai auga kieme. smile.gif Manau,kad kai jau bus kokie 5 šilumos,tai jau reikia nešt namo.
Atsakyti
Na,va iškasiau kriną.Drąstiškai apkapojau šaknis,nukirpau ir pasiruošęs kelionei į rūsį.
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2011 09 26, 16:06)
Na,va iškasiau kriną.Drąstiškai apkapojau šaknis,nukirpau ir pasiruošęs kelionei į rūsį.

o kam šaknis karpėt? tik tresą įvarėt augalui blink.gif Reikėjo su visom šaknim į rusį - būtų nudžiovinęs nereikalingas..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 09 27, 00:01)
o kam šaknis karpėt? tik tresą įvarėt augalui blink.gif  Reikėjo su visom šaknim į rusį - būtų nudžiovinęs nereikalingas..

Tai,kad jų buvo didžiulis gniužulas i jokį vazoną netilpo.Vistiek į vazoną įsodinau.
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2011 09 27, 10:12)
Tai,kad jų buvo didžiulis gniužulas i jokį vazoną netilpo.Vistiek į vazoną įsodinau.

I vazona jo galima ir nesodinti. Jis toks pat, kaip ir gladioles - iskasat, padedat vesiai rusi, pavasari vel sodinat, ypac jeigu darze auginat smile.gif
Atsakyti
pirma met mano krinas po nužydėjimo tai ilgai miega...na bet atsukau vazona kita puse o gi žiūriu... bigsmile.gif ...na praėjus kelioms dienoms būčiau pamačiusi ir ne sukdama...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 12 29, 14:36)
pirma met mano krinas po nužydėjimo tai ilgai miega...na bet atsukau vazona kita puse o gi žiūriu... bigsmile.gif  ...na praėjus kelioms dienoms būčiau pamačiusi ir ne sukdama...

Geras "atradimas" thumbup.gif
Atsakyti
pirma kart žydės būdamas be lapų.... blink.gif
Atsakyti